Prijava

Pored Bjelice, Ercega i Mačvana, ako se odazovu, svi su prekobrojni na toj poziciji.

Ne znam za vas, ali ja mislim da bi nam ovo, prema trenutnoj formi i prikazanom na prethodnom svetskom prvenstvu bio najjači sastav.

Marjanović
Raduljica(ili Kuzmić, ili Milutinov)
----
Bjelica
Erceg
Mačvan
----
Kalinić
Lučič
----
Bogdanović
Milosavljević
Nedović
----
Teodosić
Marković

Jedino mi je Raduljica enigma, mada realno, od njega niko nije očekivao ni prethodne sezone ništa na svetskom, a nije se naigrao pre toga u Baksima, mada ove godine vuče neku povredu, šta znam.

E sada da pokušam da objasnim.

Dva centra su nam dovoljna, pre svega zbog dominantnosti Bobija, mada će sada imati dosta nezgodne protivnike. M. Gasol, Barnjani, Gober(cela Francuska centarska linija je iz NBA), Kejman. Naravno ako se odazovu. Tako da nije za očekivati dominaciju koju pruža na EL nivou. Zatim ako se odazovu ove tri četvorke, to nam daje mogućnost da igramo i bez pravog centra. Npr Bjelica-Mačvan, Erceg-Bjelica... Što znači automatski da nam neće trebati treći centar. Što se spoljne linije tiče, tu se može koristiti i Bjelica u nekim kombinacijama, ne igra često doduše trojku od kada je u Feneru, ali mu ta pozicija nije strana nimalo. Ne trebaju nam tri klasična pleja jer Bogdan i Nedović igraju tu poziciju, biće svakako zanimljivo videti koje će igrače Sale da pozove.

Samo bih voleo Birče bez. :D

Zvaće opet Jovića 1000%.

Ne može bez birče ko će kidati živce narodu lolo

Па они нису у Радничком више. Продао их Мута, шта има више да се секира за њи?

Može i Jović u principu, fino igra od prošlog svetskog, ali mislim da je Nedović bolji, doduše ne preterano.

кешељ ће бити у репстацији, то је сто посто

Kešelj može u reprezentaciju samo kao tviter podrška lolo

тако је реко, прогураће га мишко да се боље прода

Ovo što kaže CKM samo mislim da Mačvan neće, jer je navodno nasrao nešto u reprezentaciji pa mu zatvorili vrata kako sam nešto načuo ( ne vjerovati), a lično bih Milutinova zvao prije Kuzmića.

Ne znam za to oko Mačvana, možda je i tačno, ali ja bih lično voleo da on bude u ekipi jer je vrlo kreativan igrač i dosta je siguran ispod koša, a mogu ne mogu da zamislim kako bi to izgledalo u paru sa Bobijem. Milism na bolje.

неће мачван бити у репстацији, прошле године га звао ђорђевић и изнапушавао

реко му у фазону можеш у најбољем случају да будеш позван на припреме али нећеш проћи шири списак

а радуља је целе године само једва пио и јебо, може да дође да попуњава позицију штимца, треба неко харизматично говедо имати

Ja sam čuo da je još kod Dude pojeo govno, i onda ispalio valjda Đorđevića, hoće neće, on i novica valjda zajebali pa ovaj otpisao Savana, tako da kontam da će na 4. Savan Erceg i Bjelica

можда и митровић ако не одигра као пичка ову завршницу сезоне, али бјелица и ерцег су сигурни

Samo bez Savana, bolje Birču da pozove, on možda jeste mongoloid, ali nije pičketina kao ovaj. Jebao ga onaj promašaj protiv Francuza, čovek nam zasrao celo prvenstvo.

ако не одигра као пичка

odigraće, daj bože da se varam

јебига и ја исто мислим, звездини играчи по дифолту имају муда ко дијаболе за вашарски пластични пиштољ

Mali Tejić ima više muda od njega, al to je zato što nema mozga pa ne konta važnost situacije i zato što ima dovoljno mozga da zna da od njega ne zavisi ništa pa ga boli kurac, tako je i Mitr igrao dok nisu došli važniji mečevi onda u kanal, svaku desetu se malo trgne.