Prijava

Mislim da je Sale otpisao Mačvana i Savana, pa da ga je dan posle ispalio Novica. Koji sigurno neće igrati, ako se Sale drži onoga što je rekao posle toga. Mislim nigde izričito ne kaže da ovaj neće igrati, ali je očigledno da je na to mislio. A da ga je sramota da ide pred ovu dvojicu da ih zove naknadno.

тејић има муда јер навија за партизан аџаџаџа

Mislim da ce sale zvati macvana. Prosle godine je dao izjavu: nisam zvao macvana i savana zbog novice i onda kada je novica ispalio bilo minje glupo da naknadno zovem ovu dvojicu jer oni nisu klinci i to bi bilo nepostovanje njih.

Tako da mislim da novicu nece zvati sigurno a ovu dvojicu hoce ako mu budu potrebni(a macvan je potreban korisna je konjska glava jebem ga u nju)

За Мачвана је рекао и нешто да се није пронашао, да лута између позиција, нешто у том смислу, ако ме сећање не вара.

Ово ЦКМ-ово предвиђање делује логучно скроз и вероватно се већина слаже са 80-90% посто тог списка, али не би ме чудило да опет буде неких неочекиваних имена. Прошле године смо се сви крстили и питали се шта ради који курац... Мада, ове године има више играча у одличној форми.

To za Mačvana je takođe rekao, ali on prošle sezone u Galati nije igrao mnogo, a i kada je igrao stvarno je bio pola vremena na četvorci, pola na petici.

Imali smo mi i prošle sezone igrače u dobroj i vrlo dobroj formi koji su otpali, iz raznih razloga. Nije onaj sastav bio stvar hira Đorđevića: 'Idem sa Raškom i Birčom ludakom da karam Amere'.

Dosta njih otkazalo: Erceg - u vrlo dobroj formi, Veličković takođe, zbog njega otpisao Mačvana i Savana(pičku), jedini koji je imao neko opravdanje(donekle) je Lučić, iz razloga što je skoro celu sezonu bio povređen, a da je bio u lošem stanju je potvrdio kada se povredio ponovo početkom ove sezone.

Micova odstranio zbog ponašanja, Nedović i Kuzmić se povredili na pripremama, Milosavljević još u decembru, mada je bio siguran putnik, barem po Saletovim rečima. Micića i Dangubića vratio iz predostrožnosti. I oni se žalili na neke sitnije povrede.

Mada opet, imao je neke poteze koji su i u takvoj situaciji bili nelogični. Prvo, Birčević jebeni, i to ispred Mitrovića, Jokića, Gagića, da i jebenog Gagića, Birčević. Birčaloodak. Jovića kada je zvao bio sam u fazonu da je na nekim teškim drogama, iz perspektive jun 2014. Tepić je izgledao kao logičnije rešenje(ne pišem navijački ostrašćeno) ili možda Miljenović, koji je tada takođe pružao bolje partije. Isto i za Simona, tu je mogao da upadne Kešelj, mada je igranje Simona poslednica izbacivanja Micova, bar ja mislim tako, ne znam za vas. Isto i za Katića.

Ispostavilo se da je to tada bilo dobro, iako sam prvi bio skeptičan, čak i u prolazak grupe, u jednom trenutku. Sa 7 krštenih igrača osvojiti srebro je neverovatan uspeh, sada se samo nadam da Sale neće izigravati egzibicionistu, pa da imamo samo krštenu prvu petorku. Imamo šansu za zlato, ne veliku, ali veću nego za srebro na svetskom što smo imali. I trebamo pokušati, da uđemo makar u polufinale, zbog kontinuiteta, a i da se plasiramo već jednom na te OI. Doduše za to nam treba finale, a jebeš da dve godine igramo finala bez zlata. :D

Ne treba isključiti mogućnost da i Štimi bude u 12 iako ne dominira ove sezone.

Birčević mi ni dan danas nije jasan. Za Simona makar znam da ga je Sale poveo jer druge opcije nije ni imao na toj poziciji, pošto je Kešelj prošle sezone baš smredeo u Francuskoj. U suprotnom nikad Simonović ne bi ni video reprezentaciju, to je valjda svakom jasno.
Luča je pasolutno imao opravdanje jer su dečka povrede zaklale, a Veličković je ispao pička kakve nema sa onim otkazom pošto se naprasno predomislio oko reprezentacije kada je potpisao za Trabzon. Doduše, imao je 650.000 razloga za takvu odluku.
Što se tiče Mačvana, Sale je malo jeo govna sa tim objašnjenjem da Mačvan ne zna na kojoj poziciji igra. Pa jebem mu sve, igrao je ono što mu trener odredi, nije sigurno sam odlučivao da čas bude na četvorci, pa čas na petici.

сале се прца са шапићем иначе, тако се прича

Колико Крле Ј Е Б Е у Ефесу, није здраво. Много бих волео да игра бар и на овом Европском, треба нам онакав вођа.

Stoji to za Krstića, ali koga se onda odreći: Radulja ili Bobija? Ako uzmemo da smo Štimaru već otpisali što takođe ne mora da bude.

можемо да играмо и са три центра. а уосталом, у зависности од тактике, сваки од те тројице може да отпадне без проблема.

Ajde nemoj da lupate

Radulja je u kurcu verovatno tako da mislim da je tu prva opcija bobiska

Lolo
Kako smireno kaže ovo, laganeze. Ko da kaže dobar dan

Бобиша уместо Катића. Милосављевић и Митровић уместо Бирчевића и Симоновића. Волео бих и Ерцега да видим, али очигледно да га боли курац за репку, тако да отпада. Лучић исто заслужује позив, али нисам сигуран да ће се Сале одрећи Марковића или Јовића. Јебем ли га, биће тешко Салету, а и контам да ће направити неки нелогичан потез, да позове Вука Радивојевића фазон лоло

Što bi rekli naši stari Sale će na slatkim mukama biti

колко си у проблему кад те јебени иво андић отера у курац.