taj rad pezose
+88
Jedino sto je lepse od vrh zakucavanja moze biti vrh banana kad neko krene na vrh kucanje eto. Jebo trojke
I pezos pravo u centar, crnci imaju kompleks nize vrednosti zato pate oko tih nebitnih stvari
Crnje su tu da budu sarlatani, da se krevelje na pozornicama i skacu za loptom. To je njihov genetski maksimum. Nemaju niti jedan pronalazak, naucni rad koristan drustvu ili sta god. Za 5000 godina nisu smislili pismo niti pripitomili jednu zivotinju u Africi. Jebiga, takvi su.
ima li neko insajdersku informaciju sta je bilo za marjanovica na kraju
Patiku je namerno držao u ruci.
Nemoj Gonzo da te čuje lolo
Врло добар блиц џивџан +281 -39
Pročitao sam oko 1000 komentara po portalima u vezi Štime vs Bobi priče, i ovaj do sada najrealnije objašnjava situaciju. Kul ćemo mi posrati Kinu i Venecuelu, al kad dođe neko sa ozbiljnijim centrima, a nas stane šut spolja eventualno, dešava se scenario kao protiv Litve prošle godine. I treba da računamo na to da će španski cigani riktati duel sa nama u nokautu, pogotovo ako im to bude obezbedilo da izbegavaju Amere do finala
A Marjanović će da nam mnogo pomogne protiv braće Gasol i Kazinsa, oće oće
http://vukajlija.com/forum/teme/29621-kosarkaska-reprezentacija-srbije?strana=277#post_3548664
ахахахахахаххахах деген
Sjebo se skroz xd
Komentar sa b92
Zar nema štime veliko srce?Kako sad pluća zbunjen sam tilmo objasni mi
Možda kad diplomiram sad u oktobru da upišem medicinu fasciniraju me organi poput srca srbije i pluća reprezentacije jel se uči to na medicinskom?
Makaronac valjda studira medicinu moram to da ga pitam
Jao bre dule, pa veliko srce zahteva mnogo kiseonika, što znači velika pluća.
A obratite svi pažnju na Bombaša SNS bota sto na yt postavlja jebenu Vučićevu konvenciju.
a ima logike jebemmu
sto nema karija? i manimala? i kavaija? jbt oni koga god da povedu imaju svemirski tim...
a sto se sad crnci ne bune kako nema nijednog belca, ko sto se za sve zivo bune cim ima vise belaca nego njih