Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ladno neka stoka krenula da zviždi klinki što je pevala jevrejsku himnu
BJELICE JEBI IM MAJKU!!!
сретен
Kako je krenulo, Izraelci nisu sigurni... lolololo
Тепић игра тотално друкачије од других, Тепић игра тотално другачије, ХЕЈ ХЕЈ!
TEPIĆ DOMINIRA
сретен
ахахахахахахахахахаа
иначе не верујем да можемо да их добијемо 19 разлике, ал надам се увек.
сретен
hahahahahahaha
ПИШАЈ ПО СИРОТИЊИ !!!
НИЈЕ ВАЖНО ВАЉДА КОЈИМ РЕЗУЛТАТОМ ДОБИЈАМО ???????
Није јер само победа нас води даље, али 19+ нас води даље као друге у групи...
ha, nemoguće da se ljudi ovako useru od pionira, ali počinjem da verujem u to...
mislim, bio sam i ja nekad pionir, i noću kad sam prolazio kroz park video sam ljude kako seru, ali nisam to povezivao
ЈЕБИ ИЗРАЕЛА, ЈЕБИ 19 РАЗЛИКЕ!
idemo kao treci jel?
Да, остаје жал за +19, али ипак показали су да могу и да је проблем био у њиховим главуџама!
Није ми жао што сам пропустио већи део фудбалера иако и они објаснише.... Коначно јебено одиграше добру утакмицу, коначно јебену одбрану почеше да играју, коначно једна партија која је подсетила на игре до Француске.... Коначно схватише да од надменог ''лако ћемо'' приступа нема ништа о послушаше Дуду.... Јебо место у квалификацијама, ако су шешири као и на прошлом европском, чека нас други шешир.... А и Црногорци нека се курче са овим победама, јебаћемо их као и ватерполу, нека узму све победе у групи, ми ћемо да узимамо оне које су битне....
Коначно су играчи нашли жељу да играју и да јебено шутирају и нису Тео и Крле морали све сами да решавају.... Тепић је опет почео да игра као и у Партизану и то ми се јако свидело....
Samo da kažem BRAVO TEPIĆU!
Posebno me raduje što me je demantovao i što još uvek može.
Rašića ne bi komentarisao i dalje ne razumem zašto on uzima minute Anđušiću i Nedoviću mada je ovaj put bar postigao neke poene.
I Teodosićeva sramna odbrana na trenutke ali ajde nema veze njega moramo da trpimo. Konačno borbenost! Konačno motivisano ostaje žal što ih nismo nakantali 30 razllike al ajd nema veze bitno je da idemo dalje.
Da se Rašić lepo oprosti od reprezentacije, da se vrate Novica, Lučić i Marković i još neko od centara i biće to fina ekipa.
Ma samo neka su otišli na prvenstvo, tamo mogu daleko. Mislim da su previše lagano ušli u kvalifikacije. Po principu da nam se svi naguze, e pa ne može. Osim Krstića, Tea i Bjelice većina je igrala slabo i retko ko se isticao, tek su sada kada su morali dobiti ličili na onu ekipu od pre 2 godine. Taman se vraća i Novica, pa ako Savan, Tepić i ostali ponove stare partije možemo se nadati nečemu. Majku mu, pre samo 2 godine smo bili drugi u svetu (jebeni Turci jebem im sve) .
Је л' Тепић још у Панатинаикосу или је прешао негде? Колику минутажу има?
Tepić igrao prošlu sezonu za Sevilju čini mi se, solidna minutaža ali ne znam tačno kolko ali igra nije kao u PAO da bleji samo na klupi.
Ako odigra i ovu sezonu dobro imaćemo starog Tepića ponovo.
Fino smo igrali barem ono što sam gledao zbog fudbala i menjanja kanala, pa sad ne bi bilo fer da zalazim u detalje...
Prešli smo famozni Azerbejdžan! lololololo