Prijava

Пре пар дана сам опет скинуо Дијамантску Едицију НВН- а , и никако да стигнем да је инсталирам. Занима ме, да ли је неко успео да провали како да се игра Кингмејкер на пиратској верзији? Има ли неких добрих фан- направљених сценарија које би препоручили? Игрица ми је иначе евергрин, играо сам је чим је изашла давне 2002...

Legendarna igrica. Ja koliko sam se mučio, shvatio sam da ne radi Kingmejker na piratskoj verziji, na kraju sam samo kupio original :) 10$, nemoj se štekati za legendu! http://www.gog.com/en/gamecard/neverwinter_nights_diamond_edition

Хвала, ћу погледам :)

А, шта друго него један јебени мастерпис! Четири пута сам га прешао и четири пута сам се одушевио игрицом. Усрали су га двојом јебо их пас.

А, шта друго него један јебени мастерпис! Четири пута сам га прешао и четири пута сам се одушевио игрицом. Усрали су га двојом јебо их пас.

Слажем се да је мастерпис, а за двојку могу да кажем да је добра у некој сопственој бранши... Једноставно кец је кец. Имаш ли неких добрих хеви ролплеј модова на препоруку?

Хм. Вако :

Спелл Форце, оба, са двије експанзије.
Данџн Сиџ
Данџн Лордс
Балдурс Гате
Ајсвинд дејл двојка
Дијабло, али си играо 100 посто.
- ово је што се тиче птичије перспективе што ми прво паде на памет.
а, класични рпг

Готик 1 , 2 , 3
Моровинд
Вичер
Неверенд Стори
ништа ми не пада на памет, заблокирао сам.

Човече, не РПГ- ови, него фан- мејд модови за Невервинтер XD

Ахахахаха, то ти је кад не читаш до краја. Немам појма.

Е јебига. Хвала у сваком случају :-)