Ванземаљци нападају у новембру

1. Zeebljani: Izabrali smo Srbiju jer ima značajan geostrateški položaj, na raskrsnici je puteva i iz nje se brže stiže do Halkidikija nego iz bilo kog drugog mesta na Zemlji.

2. Зеебљани: Долазимо у миру и због Радета Лацковића.

3. Tješi me samo što će Ameri prvi da najebu.

4. Слободан Мићић:

Од Зеебљанских пића ми се највише допада кај пириња, а од хране ранбутан у сосу од чикуа. Важно је истаћи да је Зееба, као ретко која планета у свемиру, успела да укомпонује природне лепоте и културно-историјске споменике. И да напоменем да већ данас у контикију можете резервисати своје пакет аранжмане за лето на Зееби по цени од само 1 000000000 евра по дану по особи.

5. Зеебљани: Долазимо у миру и због Радета Лацковића.

SLOBODAN MILOŠEVIĆ: Svaki dolazak, ili pokušaj dolaska u Miru smatraće se aktom agresije!

6. Ђорђе Балашевић: И ја сам видео КБ54С1Л-а маршала легенду ту, слободотворца, Зеебљанина тог, друга и борца..

7. Oliver Dragojević- Taman mi pape oprostija a ono smak svita.

8. Двајте, мајсторе!

9. Vratija se Šime, i donio friške Zeebljanke.

10. Jovan Deretić: Zebljani su potomci Klingonskih Srba

11. Anabela Basalo- Njihala se na njegovom šestouganom , nazubljenom Zebljanskom penisu.

12. kizo...dvajt...ahahahahaha

13. Najnovija vest: Bahanalije Čarliija Šina i maloletnih Zeebljanki.

14. Новак: У овом тренутку ме ни Зеебљанин не може победити.

15. Mateja Kežman: Braćo Zeebljani, pređite na pravoslavlje.
    Palma: Zeebljana u Jagodini nema. To je neprirodno.

16. Palma dovodi zebljansku žirafu

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.