Prijava

Čeda Jovanović: Ja jesam video skoro sve, ali otkud ovi jebeni Zeebljani?

Šokantno!!!
Amnesti internejšnl danas objavio slike sliovanja maloletne Zeebljanke! Kako kaže neimenovani izvor Jan de H. do fotografija se došlo u rutinskoj raciji u jednom izbegličkom kampu u Srbiji, što nas navodi na zaključak da su u ovaj medjuzvezdani zločin upleteni srpski teroristi, nacionalisti, a možda i sam Dejan Cukić!

Na slici se jasno vidi Srbin (u ružičastoj majici- verovatno prokacija na račun nedužne LGBTNSZ populacije, prim.aut.) kako jaše obnaženu Zeebljanku (vide se 5 od 6 polnih rupa i čak 15 polnih loptica) i svojim dugim štapom očigledno pokušava da odradi penetraciju.

Iako možda neiskusnom oku može da se učini da je lice ovog Srbina nejasno, američki naučnici u saradnji sa CSI odeljenjem za suzbijanje antiamerikanizma, su jasno uspeli da izvuku sve potrebne frejmove i da pretragom na fejsbuku dodju do potrebnih informacija o zločincu.

Portparol haškog tribunala Florencija Artmanović, izjavila je da je presu... ovaj, tužba već sastavljena i da zemaljske snage tragaju za licem sa slika. Nakon hapšenja koje se očekuje za koji dan (zemaljki dan, prim.aut.) slučaj će najverovatnije biti ustupljen Zeebljanskom pravosudju.

Po poslednjim informacijama, 3 Zeebljanksa zatvor-broda već su upućena prema Zemlji da bi prevezla sve osumnjičene za ovaj gnusni zločin.

(Sledeća slika nije za one ispod 18 godina (zemaljskih godina, prim.aut) i sadrži eksplicitno nasilje)

http://img715.imageshack.us/img715/5619/snooker2.jpg

K'o da je bitno. SVI ĆEMO DUMREMO!!!! :O

Evo ja ovom prilikom pozdravljam slavne i moćne zeebljane i stavljam im se na raspolaganje za sve vidove kolaboracije:-)

Џабе нас нападају, и онако ће смак света у децембру.

Џабе нас нападају, и онако ће смак света у децембру.

Do decembra ćemo pružati otpor, a onda ćemo se razložiti.

Smak sveta nikad nece biti :)
Svaka sila je odustala od ljudskog roda, zasto en bi to uradili i mi sami?

Turistička agencija Zeeba Tours nudi vam ekskluzivni aranžman "Poslednji krug oko Mlečnog puta". Ovo je poslednja prilika da obiđete ovu divnu galaksiju, uživajte u čarima Jupitera, zabavite se na Saturnovom prstenu, popijte pivo na Zemlji, i posmatrajte kako se gasi Sunce sa Venerinih bregova. Čekamo vas, Zeeba tours

Koliko je sila bila jaka u ovoj temi. A onda je došo zezator