Prijava

Čemu ovolika opsednutost noletovim kerom? Jel moguće da je našim medijima zanimljivije Noletovo kuče od devojke? Zašto je neophodno da na naslovnim stranama ozbiljnih novina piše šta je ovog vikenda radilo čupavo stvorenje? Šta to govori o tim novinarima? Šta to govori o samom Novaku koji u svakom intervjuu mora da pomene jebenu džukelu i zašto je neophodno da znamo da se zove Pjer? Koga boli kurac?

Novak je na fotografiji prikazan u smokingu dizajnera Luiđija Bjankija Mantove, a nalazi se u društvu simpatičnog belog kučenceta Pjera. Novak je naslovnicu prokomentarisao i na svom nalogu na "Tviteru". "Pjer postaje zvezda"

Hoću svoje kuče!

Uoči meča sa Ljodrom u osmini finala Vimbldona, Novak Đoković suočio se sa problemom koji ga je deprimirao. Londonski "Telegraf" piše da je Đoković vrlo nervozan i ljut zbog odluke britanskih vlasti da ne dozvole ulazak u zemlju njegovom psu Pjeru koji je za svog gazdu trebalo da navija iz svečane lože

Kako piše londonski "Telegraf", Novak Đoković je teško podneo odbijanje britanskih vlasti da mu dozvole da njegov voljeni pas Pjer uđe u Englesku.

Drugi teniser sveta obratio se "najvišim pravosudnim instancama" kako bi Pjer mogao da, barem tokom druge nedelje, navija za svog vlasnika.

Pas, koji je Đoković pre tri godine kupio svojoj devojci Jeleni, a o kojem se zapravo on brine, bio je prisutan tokom cele evropske sezone na šljaci kojom je Nole nadmoćno dominirao sve do poraza od Federera u polufinalu Rolan Garosa.

Sad ispade da je on sve vreme pobeđivao zbog Pjera, a ne zbog toga što je izbacio gluten! ŠKK?

Raduje me što sam ponovo u Monaku. Lepo je za promenu biti bez reketa u rukama. Upravo smo se moja draga Jelena i ja vratili sa romantične večere, iz odličnog tajlandskog restorana. Idem sada na spavanje. Pišem vam sutra. P.S. Naš čupavko Pjer će nam spavati večeras na glavama - napisao je Đoković na svom profilu.

- Nisam siguran, ko se bolje provodi - ja ili Pjer? Mislim da mu se dopalo. Pjer je otkrio da ima veliki talenat u bodi surfu. Super smo se zabavljali - napisao je Nole.
- Ovo su moje sportske aktivnosti na odmoru. Ponekad čak i odigramo partiju šaha što me dodatno izmori.

Nisam ni znala da ima kuče do sada. I to Pjer, jebote, ker je peder, garant.

PRAVDA ZA JECINU GUZU!!!
E jebo mamu ako Jeca nije neka teeeeeeeška bogatašica.

Realno nije moj tip (ko da je moje mišljenje važno xD) , ali da mi se pusti ne bih reko ne !

Kontam da mu je ladno dala tek kad je ušao u top 10.

Ali čemu to spuštanje Nadalove djevojke? Meni su obe simpatične.

Ne mogu da nađem sliku iz jučerašnjeg Blica gde joj se vidi bulja pa da procenite šta je slađe, to ili Pjer ;)

A gde je Pjerova slika?

Pa ko je ovde lud? Zar ne treba ona da se igra bananama? Pjer je tu, naravno.
http://www.smedia.rs/zabava/slike/news_7800.jpg

Јебеш кера.

Dub

Ali čemu to spuštanje Nadalove djevojke? Meni su obe simpatične.

Мени је Надалова цава лепшија некако.

Pa jeste Pjer zanimljiviji od nje.

Evo slike!
http://www.opera-17.com/showbiz/wp-content/uploads/2011/07/2.jpg
I još jedne
http://statik.trojka.rs/thumbnail/article_medium/slike/zvezde/ljudi/domaci/1/novak_i_jelena_606156596.jpg

Ali meni je najjače što ga čovek stalno pominje kako je ker zvezda, kako navija za njega, kako je otkrio da ima dara za surfovanje i da uveče vole da igraju šah 0.o

Kako se taj Nole divno zabavlja! Uči kera da pliva...

Pa mora čovjek malo da se opusti. Po 5 sati trči lijevo desno po livadi.

E kakav je ovaj Nole car jebo te , mi ovde seremo nešto o njegovim devojkama i kučićima , otvaramo teme , a on tamo ladi jaja na Karibima i sigurno jebe nešto po strani ,e i pijucka ove šejkove..