Prijava

ĐOLUB JE NEUTRALAN, IAKO SU GOLUBOVI EVOLUIRALI OD ĐOLUBA ONI SU I DALJE MNOGO, MNOGO GLUPLJI JER NE POSEDUJU BOŽANSKU ĐOLUBOVSKU KRV!

Jednom prilikom u crkevnom dvorištu u Surdulici, crkvi u kojoj Rade Lacković ima poseban respekt zbog velikog broja donacija, jedan golub je uzeo komad čipsa jadnom vrapcu, a Rade je rekao: "VRATI BRE ČIPS VRAPCU" i golub vratijo, eto tako je to bilo davne 2004.

Onaj ko je izjavio da je golub ptica mira, ili je bio golubar ili je bio umno poremećena osoba. Životinja kojoj je cela svrha života da jede i kenja teško da zaslužuje mesto u Nojevoj barci.
Jedne godine imali smo preko 20 džakova žita. 4 godine 'leba da jedem. Umesto toga, štroka golubija sve pojela, prosrala na komšijin krov, i čekala sledeću žetvu.

Prisustvovao sam jednom sceni kad lik A nudi liku B 200DM za nekog goluba. (u to vreme ste za te pare mogli manja kola da kupite, što i nije bilo nešto naročito jer nije bilo goriva). Lik B bez ikakve dalje priče odbija 200DM jer smatra da taj golub nije na prodaju ni za kakve pare...
I ko je tu sad lud? Ovaj što davao 200maraka, ovaj što ih nije hteo ili ja što pamtim tu bolesnu priču i stalno se nerviram kad je ispričam??

Najviše mi beše žao u Veneciji što nisam mogao da ih našutiram kao što sam hteo, nego sam morao onako podmuklo jednog po jednog, da ispadne kao da ih slučajno šutiram.

Paaaa, zavisi... Ima goluba koji su pičke a ima onih najhrabrijih... Golub pička je u razredu a golub junak kad smo sami kod kuće !

Najviše mi beše žao u Veneciji što nisam mogao da ih našutiram kao što sam hteo, nego sam morao onako podmuklo jednog po jednog, da ispadne kao da ih slučajno šutiram.

http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-058.gif

ZASXTO SE NE ZOVESX NOLUB DECXKO?

bolje vrabac u ruci nego golub u gaćama

Postoje golubovi koji vrede na desetine pa čak i stotine hiljada evra,pismonoše

Golubovi jesu pičke, al zato seru ko grlice.

Postoje golubovi koji su neprocenjvii, đolubovi.

Golubovi su zlata vredni. U Africi ih još koriste kao pismonoše jer su pouzdaniji od neta !

Ovo je gluplje od Džindžer teme.

A ja sam razvaljen k'o zmaj.

Zezatore doneo ti moj ker nesto da se zanimas!

http://www.legaljuice.com/dildo%20dog.jpg

Nije ljudi ova je tema zvek !
http://img593.imageshack.us/img593/5843/16677312.jpg
A jel ste ikad u životu videli mladunče goluba (može i đoluba ) . Nešto sam konto i jebo te , ladno u životu nisam video bebče goluba !

Kakvi slavuji, vrabac je Rade Lackovic medju pticama!

http://www.youtube.com/watch?v=jLsnGVnRPZI

Vidi ga đolub, dođi đolub, mali đolub

bio jednom jedan kralj i imao 3 sina. ne secam se kako se zavrsilo, u glavnom golubovi su picke.

@Verbalni
Vid'o ja.. Moj pokojni deda bio golubar (zato i bila ona priča o žitu gore). Ružni su u tri lepe... Slepi, a oči im velike ko i cela glava, i umotane u očne kapke. Nemaju perje (ono im izraste malo kasnije ako prežive). Tako bez perja izgledaju kao neki pterodaktili, Bože me prosti.. Jajca iz kojih se izlegu, mala, nikakva. Slavuj je za goluba izmislio jaje.
E jedino se mačke (i tvorovi!) nisu žalile na te golupčiće. Često si mogao da vidiš obezglavljenog, tek izleglog goluba. Lokalna policija je to obično podvodila pod: rodjeno bez glave, ali mi deca, mi smo znali pravu istinu...