Prijava

Ja sam vise za to da se ovo "Trazeno" potpuno izbaci. Ne znam ni cemu sluzi.

Не да се избаци. Треба да се види КО тражи, тј. да се исписује име аутора поред.
У сваком сличају, ја да сам на некој власти и да знам ко је предлагао ово што сам управо побрисао, лично бих се постарао да оде доживотно на принудни рад.

Ja sam za to da Traženo ostane, neka i ti moderatori rade nešto. :)

Zamolio bih moderatore da maknu ovaj minus što sam ga dao, greškom je dat. Fala.
http://vukajlija.com/website-elita/82204

mako sam ti taj minus, ali samo sada pošto je to jedini glas kome si dao ovom autoru. u futuri ovo praksa biti neće (pojedinačno vraćanje blabla) ne zato što sam namćor, nego zato što nemamo tu opciju.

Замолио бих вас да обришете примјер у мојој сљедећој дефиницији, јер је неквалитетан.
http://vukajlija.com/zenska-i-po-pa-na-kvadrat

Ако не може само примјер, онда обришите цијелу дефиницију.

може пример, сад ћу.

Zamolio bih moderatore da mi reču mogu li da budem banovan ako nekome preko PVT-a budem psova' sve mrtvo i živo, više živo.

Колико ја знам, не. Једино не знам зашто би то радио.

Džimi, morao sam da pitam, nikad ne znaš kad ti psovanje drugoga na PVT može zatrebat'.

Molio bih moderatore da mi objasne kriterijum za izbor definicije dana. Da li se mozda od 2.8.2009. promenilo pravilo da definicija koja ima najvise glasova postaje definicija dana, vec da to postaje ona koja je bila drugoplasirana? Cisto informativno. Unapred hvala.

Cisto da dodam da je rezultat bio 40 : 33. E sad, mozda je 33 vece od 40, to vec nisam kompetentan da kazem, samo pitam pametnije, tj, moderatore.

@black_hole:
Nisam bio tu juce u to vreme tako da neka neko drugi ako se seca napise koliki je bio skor, (tek sam sad i video da imam definiciju dana), ali mogu da ti kazem ovo:
-ne racuna se broj pluseva, nego razlika izmedju pluseva i minusa, tako da ako je ova sa 40 imala, recimo 11 minusa, a ova moja recimo 3 minusa, onda je moja "pobedila";
-nesto oko tog glasanja i meni nije najjasnije, dosta je zbunjujuce i pravo da ti kazem nemam pojma, jer se nesto broji od nekog vremena do nekog vremena i dosta je sve to zbrkano, ali je navodno najpravednije moguce resenje, te je kao takvo prihvaceno.
Eto, ko zna bolje od mene da objasni, neka objasni :P

više puta bilo je priče oko ovoga, ali hajde ponoviću.
ta definicija koja je u tom trenutku imala 33 skupila je više glasova nego tvoja za svoja 24 časa.
dakle, definicija dana se ne bira po principu najviše pluseva od ponoći do ponoći već svaka definicija napisana od ponoći do ponoći ima svoja 24 sata da skuplja pluseve. kada tih 24 sata prođu, svi plusevi koje naknadno prikupi ne ulaze u obzir kada se def dana bira, te je moguće i najverovatnije jeste ovo u pitanju.

a mi ti tu nemamo ništa sa tim, to je takav mehanizam i to što se tebi dešava dešava se i drugima bukvalno na dnevnoj bazi...

pozdrav

...to znači da je svaka def dana, ne def dana od sinoć tj. juče, nego od prekjuče, pošto poslednja koja ulazi u obzir jeste ona u 23.59 od pre 2 dana. to je tako da bi i onaj ko napiše def u 00.01 i onaj koji to uradi u 23.59 istog dana, ima jednake šanse i pravo da učestvuje u izboru, a ne da jedan ima 24 sata a drugi jedan minut.

@ Surovi:Ok, hvala na rasvetljivanju, nisam znao za to, sad mi je razjasnjeno, i deluje logicno. Izvinjavam se svim clanovima.
@ Che-Vu: Nadam se da nisi pomislio da je nesto licno bilo, sve cestitke za def. dana.

Ma naravno da nisam, kazem bas da je i meni sve to malo cudno i nerazumljivo, ali radi bolje nego pre iz razloga koje je Surovi naveo, (jer je obracao paznju na casu, za razliku od mene :D)

Sve u svemu, jos jedan dokaz da ima mesta za poboljsanje ovog procesa, ali to je vec neka druga prica, za neku drugu temu.

E, ovako. Jednom u zivotu i meni treba moderator. Niti volim da budem mirodjija u nekoj tamo corbi, niti da tuzakam, ali sam maaaalko zgadjena nekim vredjanjima na sajtu, i verujem da ce jos neko da se zali na istu stvar koju cu ja sada da pomenem. Evo - vidite sami komentar doticne clanice Chelsea girl kako vredja Orko i ZykloN-a. Toliko od mene, ono je stvarno ruzno! 50 poena

sporni komentar uklonjen