Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
UVUČEM TI MODERATORU!
Са вазељин ил без?
Nažalost, mi smo previše očigledni uvlakači, moramo biti suptilni, takvi najbolje prolaze :(
Juče ja krenuo kod SMarka da se uvučem. Ulazim polako, uguravam se, tražim mjesto, kad ono u daljini vidim ide neki brko sa šticarom, i nosi dvije sjekire. Ja tamo, kad ono Šalabajzer se već uvukao jebo ga miš.
I sa 2 sjekire krčim put kroz Smarkov pakšu za ostalu napaćenu žgadiju. PA OĆE LI ME IKO LAJKOVATI ZBOG TOG?!
Ma vi ste ovo doktorirali, ja mogu u penziju :(
Majka se sprema da preseče kupus.. Pa ako je neko od moderatora zainteresovan za koju glavicu biće mi drago da se dogovorimo.
EDIT: U paket ulazi i tegla ajvara. Užitak zagarantovan.
Ја се не увлачим, ја кажем "Одабери ми дефиницију!" и упали.
Dovodem tri rođake da vam puše ceo dan, sve ostalo sam prob'o...
i šeskila manastirke....i gumene bombone
модератор(и) који ми одабере дефиницију добијаће сваког месеца у пвт моје слатке бући слике у зеленој, плавој, црвеној, рози и наранџастој боји.
модератор(и) који ми одабере дефиницију добијаће сваког месеца у пвт моје слатке бући слике у зеленој, плавој, црвеној, рози и наранџастој боји.
moze, al 2015-te
Чини ми се да се иза профила ДБСК97 крије инспектор МУП-а који лови педофиле.
hahahahahahahahahaahahahahaahahahhaah
uze te ko na šibicima lololo
значи, нећеш да ти се бејби фејс кези са пвт-а, еее, јбг.
Господине инспекторе, проваљени сте.
Ви остали сакривајте дрогу и педофилске пвт-ове, упала нам рација на сајт!
добро, војвода бачје није загризо мамац, идемо даље, хехе. инспектор ће бити унапређен.
ja imam jedan predlog...
da tema promeni naziv u UVUCI GA MODERATORU
cenim da bi bila posecenija....
Модератори, одаберите ми дефиницију и инспектор вас неће хапсити, знам му шурака, дугује ми неке паре за саднице тополе.
Vi svi inspektori iz Haškog....ovaj, MUP-a možete samo da mi popušite kurac... To stoji u tekstu.
модератори, одаберите дефиницију инспектору. не мора виски као мали знак пажње кад долазите на саслушање, само одаберите.