FK Crvena Zvezda

1. U koliko je izvlačenje?

2. Јебач опет не схваташ неке ствари. Ајде да се отера управа. Имали су милион лоших потеза, милион грешака, али, били су избори у клубу пре два месеца а није се појавио НИЈЕДАН противкандидат за место председника, чак ни новине нису налазиле никог чисто да подигну читаност... Тренутно нема успешног и искусног човека/бизнисмена који би се акао са Звездом. Било би најбоље када би се вратио Џаја, и то очекујем од срца. Отерати 80 % играча? И шта онда? Да играмо са 5, 6 играча? Пошто ми ПАРА немамо да доведемо нове. Ниси свестан да клуб послује у минусу од око 20 до 30 милиона. Да је за овај прелазни рок до сада потрошено 15 хиљада евра, и то на Љубу Ненадића који није видео фудбала још. Бабаљ још није плаћен, убачени су нови клинци у екипу. Исто тако мораш схватити да нам је екипа састављена углавном од клинаца 88 до 92. Старији су само Чава, Микић, Евандро и Јовановић. Ја тврдим да су се борили и гинули у овом двомечу, док то против Нафтана није био случај јер су клинци мислили лако ћемо ми смо Звезда... Што се тиче Просинечког он човек има неку филозофију која је добра али коју никако не може да пренесе играчима. Није незналица, али је тек почео да се бави тренерским послом и ту је проблем у неким мечевима. Полако схвата да се не може у сваком мечу игрти исто, поготово када је наспрам нас јак ривал и то је добро. За крај ово да ће се више трудити то ти гарантујем да неће. Биће бољи сигурно, али само због тога што ће тада већ стасати као играчи и као људи, јер су то клинци. И читаћу твоје коментаре и вероватно ћу одговарати на њих јер немам ништа паметније да радим. Мада не обећавам, али ето.

3. Могући противници су: Спортинг, Хапоел Тел Авив, Бордо, Леванте и Спарта Праг!

4. Sporting i Bordo ne daj Bože. Levante je isto gadan. Protiv Hapoela i Sparte možemo da se nosimo.

5. Meni paše Levante

6. I ja mislim da samo sa Hapoelom i Spartom imamo cemu da se nadamo.
    A sto se tice ovoga sto je Obozavalac piso, samo sam prebacio pogled preko ovoga i mogu da pretpostavim o cemu se radi, ali necu da gubim vreme da pisem jos duzi tekst. Jednostavno me zabole kurac.

7. Jebote juce gledam potencijalne rivale, i kazem u sebi, dobicemo Levante 100 posto, i evo sad su nam u uzem krugu... Realno gledano, nema Liverpula, Intera, itd, sto je do jaja, Sportinga se treba plasiti da ce nas nakantati, a svim ostalim ekipama kod kuce mozemo da pariramo, pa tamo sto manje da primimo...

8. Meni paše Levante

Ljudi igraju u Primeri, pa čak i da su poslednji tamo, opet su 100 svetlosnih godina ispred nas, tako da...kad bi birali najbolje Hapoel :) mada kakve smo sreće, ne gine nam Sporting.

9. Звезда игра добро против великих клубова, или сам ја то утриповао лоло.

10. Можеш да ископираш претходни свој пост, јер увек пишеш једно исто иако покушавам да ти објасним ситуацију већ неколико пута, чисто да се не мучиш.

11. Звезда игра добро против великих клубова, или сам ја то утриповао лоло.

Истриповао си дефинитивно! лололо
    Ма ја мислим да је тај Хапоел death trap! Од њега губе сто посто, боље да не буде он.

12. Nadam se Sparti, al' dolazi Bordo.

13. Ljudi, ne znam ko je od vas pravio onaj gif kad Dimitrijevic salje loptu u noge igracima Naftana, ali bio bih mu neopisivo zahvalan kada bi to napravio sa Bajkovom ''odbranom'' posle centarsuta, kada zamalo nije odbio loptu u gol.. :D

14. Daj taj Dimitrijevicev u pvt ko ima

15. Samo da zaobiđemo Sporting i Bordo. Mada mene malo plaši i Hapoel. Jest da nisu nešto, ali daleko od toga da su loši. Levante je tu i tamo (bolje oni, nego peti-šesti iz francuske lige), sa Spartom možemo.

16. Bojim se da nam je sa svima ovde mrka kapa. Možda se imamo čemu nadati protiv Levantea i Hapoela, i to samo ako igramo prvu kući. Aj srećno!

17. Не сећате се како смо прошли против Спарте пре пар година?

18. Pre par godina je bio daleko losiji tim i bili smo treci u ligi.

19. А мислиш да је њихов остао исти?

ЕДИТ Мислим, не знам какав им је тим! Како играју сад, јел их пратио неко скоро?

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.