FK Crvena Zvezda

1. Ne znam koje dupe igralo u aprilu 2013 i ko je pričao o prodatoj tituli ;)

2. Право питање је где ти Џони видиш наш оптимизам, радовање, када је реч о ФК Црвена звезда? Да ли то размишљаш Јебачевим резоном, пошто он било какав упис а да није констатно мрачење (футур, перфекат, презент) и пљување по свему о звезди, карактерише као оптимизам и еуфорију свих нас?

3. samo trpaj džonsone

4. Stvarno ne znam. Tog aprila ste stvarno mislili da je gotovo, ali uzalud trud, džaba vam sve. Objašnjeno vam je na kraju. Kako ste promenili ploču za sekund. Od hvalospeva, do totalnog potonuća. Titanik.
    Uđite malo umerenije u ovu godinu. Transferično je već svake godine isto.

5. Право питање је где ти Џони видиш наш оптимизам, радовање, када је реч о ФК Црвена звезда? Да ли то размишљаш Јебачевим резоном, пошто он било какав упис а да није констатно мрачење (футур, перфекат, презент) и пљување по свему о звезди, карактерише као оптимизам и еуфорију свих нас?

Ma uživajte. Zajebavam se. Dva sata je. Dosadno mi.

6. Е јебига баш, а таман сам хтео да ти се придружим у моду "Спортал.рс", а ти већ изашао из њега.

7. Ma morao sam da se iscimam nešto, pa sam brzo prekin'o. Evo tek sada sam stigao :)

8. пао грасхоперс, сад идемо да освајамо дрезден! има излет у дрезден, факултативно, за оне који путују у праг, па ови наши могу тако до дрездена.
    а онда фалабогу правац минхен!

9. TITUS BRAMBL!!! Pa ovo si šprdaju sa nama (mislim na novinare)
    http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=07&nav_id=730110
    Šta je sledeće Anton Ferdninad i Rio Koker ?

10. Čović dovodi Ronalda! Zubu Ronalda, ne ovog geja.
    Jedu bre govna, koji bi njemu bio kurac da dođe vamo...

11. Hahahhahahahhahahha

12. Radio na pumpi do pre mesec dana ali kada je Kokeza video da je džoknuo loptu preko crkve nije časio časa!

13. Ali taj šut Mladenovića. hahahhahahhahahm

14. Mislim da smo mi jedini na svetu koji slave pobedu u prijateljskoj utakmici... Pobedili smo i PSŽ onomad u SAD na turniru pa ništa.

15. to ce biti jedna od retkih pobeda protiv timova iz evrope.valja proslaviti.za 5 godina ce se slaviti pobeda nad fk begecom u kupu,prolazak u 16 najboljih.

16. А САД ПРАВАЦ ГЛАЗГОВ....
    А гастарбајтери јеби га.... Нису гледали Звезду пун курац времена уживо....

http://www.crvenazvezdafk.com/sr/vesti/najvaznije/7533/Bajkovic+7emo+kvalitetniji+ove+sezone.html

Najduži staž, bez premca, u Crvenoj zvezdi ima Boban Bajković. Golmanska legenda

Boban Bajković. Golmanska legenda

Bajković. Golmanska legenda

Негде у Србији се и Иван Ранђеловић нервира на овакве изјаве....

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.