Prijava

ja imam 16 godina.

Ova tema je super.

Chule37
Hvala. Ajde napiši neku tvoju anegdotu.

Čekaj, nismo se razumeli. Zar tema nije "Klub Lažova Vukajlije"?

Ja kad sam bio mali bilo bombardovanje. I mi našli negde bombu kašikaru. Tj. JA NAŠO! I dođem na školsko, tamo se skupljala deca i donesem dimopokažem. I ja ti tu izvadim OKIDAČ i oni svi krenu de beže, misle da će da eksplodira, a ja, hahaha, vratim okidač u bombu i ono ništa! I tako sam im spaso živote.

Isto sam tako išo kod vojnika (tamo sam i našo bombu) i oni mi davali kobasice da jedem.

Hhahahha preme ti si heroj

ja mislim da temu treba zaključati jer moju laž niko neće prevazići.

Slažem se sa tobom NadžakBabo, apsolutna si pobednica.

NadžakBaba
ja mislim da temu treba zaključati jer moju laž niko neće prevazići.

gora si od sijalice. EGOGLISTO!!2

JA JEBEM! HA šta ćeš sad Baba lololo

elek jebe hahaha e dobro, to je ipak najmanje verovatno!

Svidjaju mi se posteri.

Evo da se i ja uključim

Krenuo ja jednom u školu i prvi put došao bus na vreme, i to nov da novije ne može biti, i u njemu sedi mlađan dinkić i deli akcije od 1000 evra nekim penzosima. Stigli mi ispred škole kada tamo čeda jovanović ne priča o patuljcima i zmajevima, nego kenja nešto kako treba da dođe tadić dolazi tadić i udara kolima neku babu i izlazi i ladno joj se nije izvinio i počne da kenja kako amerima treba jebati mater i da ne valja evropska unija kad tamo novak đoković dolazi da kenja kako je prvi na svetu već 2 godine za redom, ja se smorio ko kondukter u tenku sedam u svoj bmw 6523 dizel i samo što sam kreno zove me keva i kaže budi malo u vili nema te kući kao vuka jeremića u srbiji, ostanem ja tu 5 minuta, krenuo ja da se vozam kada tamo nekih 5 kurvi sve uzele da mi ga glabaju, uzmem ja jednu i krenem da je jebem, i samo sam glasno uzviknuo JA JEBEM.

Idem ja nizbrdo ficom 200 i kaze mi ortak da ukocim. Ja na kocnicu- nece, ja za rucnu- prc, ostade mi u ruci. Ja sta cu jebiga obaj panici pored mene, uzmem lepo razbijem tablu sa kilometrazom i vratim kazaljku na 20 km/h. Mi odahnemo, smirili se taman- kad ono opet krece da ubrzava! Ja sta cu, opet za kazaljku, kad PRC! puce kazaljka! Vec stizemo na kraj puta i taman da udarimo u semafor ja se setim i izadjemo kroz menjac. Fica se zakuca u semafor. Fici nista, a policajac na semaforu morao da placa kaznu.

Laže Baba u horoskopu je blizanac.

NISAM DOBIO NI JEDAN MINUS NA DEFINICIJI

O mojim dostignućima pišu na Tarzaniji.