Prijava

Lolo kradu nas iz kola u kolo. Nije to uopste nebitno,al i dalje sve drzimo u svojim rukama. Ovakvu budjavu zvezdu koja jedva pobedjuje Donji Srem i slicne klubove moramo da dobijemo kod kuce, a ne brinem ja za njihove kikseve.. Bice ih, nisu jebeni real u Superligi nego budjava Zvezda.
Za pocetak da nas trener spremi malo bolje motivacione govore i da onu retoriku (sa jevrejima u nacistickoj nemackoj recimo) upotrebi u svlacionici pred utakmicu,a ne kad se bodovi prospu. Igranje 80 miuta sa igracem vise, i na kraju postici jedan gol pa na kraju primiti takodje jedan je za osudu, bez obzira sto je penal poklonjen.

Neka zapnu malo igraci, nek ih naostri ako se uopste nesto oni pitaju oko rezultata (mada sumnjam da oni ne znaju sta se desava). Ocu da kazem, ako je titula prodata, moramo i mi biti deo dila, tako da ko nas jebe sto je prodajemo. Tako isto i cigani, drame na Toleta i kompaniju a nisu svesni da prvo oni moraju da prodaju titulu pa tek onda mi da je kupimo.

Ovo saopštenje je stvarno bruka. Na žalost, ne verujem da shvataju kolika je bruka i verovatno će se ponoviti ukoliko se desi slična situacija. Dobro, još nisu počeli da izdaju saopštenja kao mandovi vezano za tuđe utakmice, ali i to se može očekivati ovim tempom.

I ja sam Gazimudo isto u fazonu da nije smak sveta i da ta tri boda nisu smak sveta, ali moraju malo da zelegnu naši igrači. Ono nije povlačenje bilo protiv Vojvodine, nego kurcobolja.

https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/t1.0-9/1797523_10152125808603401_163327930757963104_n.jpg
Dobitni tiket mog drugara, velikog grobara. Lako mu je kad zna da Šamrok jebe tek u drugom poluvremenu.

U pičku mame Živaneee!!!

Хахаха, али ликови су у фазону "јесмо вам се посрали на холокауст, али нам је зато Грант био тренер". Какви идиоти. Хоће ли им пасти на памет да неко преузме одговорност за ово скрнаво саопштење или даље мисле исто овако?

http://www.sportal.rs/news.php?news=123126
Tačno, 30% ide Đuri u džep. Onih 2 miliona za kauciju je pičkin dim.

Cestitam dan osnivanja NDH svim pravim glodarima.

Hvala rasni :*
Pogledaj koji vazni datumi su tamo krajem aprila, bices u raspolozenju da nam cestitas sve i svasta

Napravio nov avatar ! I ćera ne da titulu!

Dobro je što ste se baš na ovaj dan setili vašeg bivšeg predsednika.

ae jos jednom da nacrtam i da obojim:

partizan je osnovan u jugoslaviji, i tudjman (iako nema veze sa partizanom) je bio jugosloven.

sa druge strane prosinecki je hrvat, ustasa i kao hrvat je vodio zvezdu.

a druge strane prosinecki je hrvat, ustasa i kao hrvat je vodio zvezdu.

Majka mu je iz Čačka ako nisi znao lol

Majka mu je iz Čačka ako nisi znao lol

e pa to onda totalno menja situaciju. znaci on ih je jurio po terenu i sutirao u dupe zato sto se osecao kao jedan od nas??