Prijava

Da. U Čačku je to pozdrav kao neki. Pravoslavni. Znaš da su oni Ziloti i da ne bi dozvolili neko ko nije 100% Srbin, pravoslavac i veliki vernik da zaigra za njih. Robert je Srbin.

vidi boga mu. ja mislio ono prosinecki od "prosinac" kad ono u stvari je zbog onog prefiksa "pro", bio je unapred predodredjen da vodi stub srpstva u osvajanje kupa. slava mu, hvaljen isus

Janpi vrći se kod nas na temu. Banuju moderatori jajare sada za te prelaske sa vređanjem. I to posebno ako se vređa na suparničkoj temi.

oke, brisem komentare. ja inace ne banjavam tamo, bole me kurac nego prodje nedelju dana pa ispadne da samo ja ne smrdim po tudjim temama, svi ostali prosipaju pamet.

a i ovaj decko postovao jebeno u zadnjih 5 posta na partizanovoj temi a mene isteruje sa zvezdine. lol

Pa dobro, ali postovao je onako ne preterano prozivački i taj fazon. Malo se bane ka neko pukne mi ili oni, al da ne eskaliramo i zatrpavamo.

Комшије, срећан дан државности! :*

Повучеш ме за курац, немам мајку.

Bolje da slavite vaš praznik danas Pakistanci:

Srećna vam Ashura (proslava mučeništva Imam Huseina).

http://cdn.theweek.co.uk/sites/theweek/files/styles/theweek_gallery_main_image/public/ashura.jpg?itok=T2FmPJAj

U Železniku, uveliko se proslavlja Ašura, a raspoloženje je dobro i pored opsežnog silovanja u Kazanju.

Penzioner zaboravio su slovo U.

Bitno da se moje dete od malih nogu uči pravim vrednostima. Raste u zdravoj crno-beloj sredini, iako po grafitima deluje ko ciganski kraj.
Zamisli Rasni, imam malog kumića koji ima 6 godia. Žao mi je deteta . Navija za vaš ciganski klub, a nikada se nije radovao tituli. Krenuće i u školu, a neće moći da objasni drugarima zašto je bolje da navija za taj klub.To su traume iz detinjstva koje ostavljaju dalekosežne posledice...
S druge strane mali svastikin isto za vaš klub NAVIJAO. Negativan uticaj majke. 9 godina klinac. Obožava košarku. Počeo i da razume i kapira stvari. Teča( ja ) ga lepo edukovao jedan vikend. Uz internet. Dokumentovano. Samo domaća košarka. Grobarski klipovi. Nema duhova i lažnog predstavljanja navijača(kompleksaškog , čiji broj na avatru nosiš) Mali shvatio sve. Preveo i dva druga iz odeljenja na pravu navijačku stranu. Ubeđuju još dvojicu. Ja ne vršim pritisak na njega, al obećavam da ću ga voditi na utakmice s komša Džonijem čim se prolepša vreme.
A ŠTA SI TI URADIO ZA SVOJ KLUB?!? :-) Pardon KLUBOVE, pošto u fudbalu i košarci navijaš za dva različita kluba...

Nego saće Čuka da ih nabije, pa Pazar, pa će da popuše u Derbiju i mirni će da budu.

Penzioner ako hoćeš da obrišem ovaj komentar od rasnog reci samo. Printskrinovan je da se ima razlog zbog čega je dobio ban i nije problem.

Realno sam se iskidao na post rasnog hahah

gledam ove kuknjave...bolji smo od vas ove sezone. Nije vam toliko loša ekipa koliko je onaj međed Nikolić avangardni retard. Derbi ko derbi, nijanse će odlučiti 0-3 lololo

Meni smešno glavni da vi pričate o kuknjavama lololo

Aj briši ga. A vidim i da je banovan...