Prijava

A seti se samo u Radu kakav je bio. Sluša ga čovek i misli se ovaj ume, ovaj zna, fazon nivo Saleta Jankovića i Stanojevića, a on dete debil. .

I ja sam mislio da je vrh trener, a on izgleda retard, sto je pokazao kako igrom tako izjavama.

Sa Vojvodinom koja je imala ekipu, barem po meni jaču od Partizana i Zvezde, uspeo je da ima 15 bodova manje od jednih i drugih. Naravno vadio se na "Titove blizance" i ta priča mu je prolazila.

Sutra su oni u povoljnijoj poziciji jer imaju 6 bodova prednosti. Bole ih kurac realno. Sve što treba je laganini da odigraju, bez stresa. Ja bih voleo da mi napadnemo od prve sekunde. Ako bude čekao grom da udari na Zvezdinu polovinu i pobije pola igrača ili da sami sebi daju autogol, onda će se desiti "Jojić" kao njima prošle godine.

Prošle godine kada je njima bilo bitno izgubili su 1:0, a svaki od njih je rekao da bi više voleo da su izgubili 3:0, ali da su makar probali i napadali i kidisali, pa ako ih dobijemo na kontre, dobijemo.

Tako ja mislim za sutra isto. Napadni, ne budi pička, ne izvodi Sašu Markovića na teren, pa ako nas oderu, neka nas oderu, ali i to mi je bolje od sigurnih 0:1, ako budemo samo blejali na terenu.

Ђони, откључавај тему за дерби јебо те Фадиљ Вокри!!1

Daj mi link, da je ne jurim sada.

Ви то решили да се не појављујете данас овде, вежбате непојављивање за наредних месец дана? :)

Виш каке су пичке, Цоа, ни на провокације не одговарају. лоло

Sta je picke, dosli ste po kurca?

Ima otvorena tema za prepucavanja tako da možete tamo da se lečite.

Ciganin jeban, nego ne mogu da se setim ko je dao gol slican Kojicevom ciganima pre 150 godina, je li Isailovic?

Nisam gledao tekmu, je l' bila ova 2 penala za Zvezdu ( za nas 0 standardno lol) ili ne?

Да нама нису судили такве пенале, ми би кењали, тако да оно.
На страну то што нама нису судили један..

Овај други пенал чист к'о суза, а први се може досудити, али рече онај што је упадао у пренос да је Лазовић био у офсајду у тој акцији кад му је овај један дод'о... Ја нисам обратио пажњу, па не знам о чему се ради. Зна неко да каже је л' било офсајда ил' није?

Nama nisu sudili jedan, kako to? Pa je l' bio cist...

19.53 - Неколико застава Црвене звезде запаљено је на јужној трибини. :D

Cisti su penali bili, kao sto je bio cist nad Ninkovicem, ali nad pogresnim Ninkovicem, onim nad kojim se ne sudi penal.

Inace Ninkovic je veceras definitivno pokazao da je bivsi supertalenat, i da ce mu najveci dometi biti neki Augsburg ili Hofenhajm u Cvajti. Steta, ali sad je vec samo njegova steta.

Čisti penali bili, nije bilo ofsajda kod prvog gola ostao jedan igrač dole kod aut linije.

Pa kako to Mazic nije video? -.-