Prijava

Asmo ih odučili od fudbala majku im ribarsku i konobarsku!

Sve u svemu mi smo jebali!

Oni ne znaju šta ih je snašlo. Sigurno sada igraju ecipecipec kome će pripasti Grbin dres.

Tolko mi dobar komšijski net da sam se pored ovako uzbudljivog meča bavio i statistikom:
Dakle na tribini suprotnoj od kamere nalazili su se jedna riba sa ličnom kamerom ( skroz leva tribina od kamere koja snima) Tu su još i dva dečaka koja dodaju lopte. Na velikoj tribini je neki king sajz dres i jedan šal na ogradi. Gore je u vrhu jedan tip u crnoj jakni i jedan redar u pink prsluku. Dole je 6 redara sa zelenim prslucima i 4 dečaka koja dodaju lopte. 2 u klupskim trenerkama, dva u svojim privatnim. U desnom uglu je vatrogasno vozilo ko naši ovde što imaju. Prvo su 3 vatrogasca gledala , posle došla još dva. Na desnoj tribini je još 4 redara u zelenoj opremi i 3 klinca. 2 privatne trenerke a jedan u klupskoj. Taj u klupskoj je stalno ispod miške nosio dve lopte i nije ih nikako dodao. Na tribini gde je kamera uspeo sam da snimim 5 proćelavih tipova i nekog tipa koji je imao kosu, jaknu od prevrnute kože i dva ribe oko njega. Nije mi jasna samo ona livadica u desnom uglu koja i pripada i ne pripada stadionu. Tu su stajala 3 tipa u jaknama do 86 minuta. Posle ih nema.

A bavio sam se malo i fudbalom. Analizirao sam lik i delo gosn Grbića, u najavi nove zamane za Šćepakadabre! I to za obe.
Dakle taj neverovatni lik od ulaska u igru uspeo je:
-da se dere ko konj kad su ga faulirali.
-od 4 slobodna igrača dodao je loptu nigde.
- U situaciji kada je imao gol šansu, mislim da bi ja bolje odreagovao, i to kad sam bio 2 dan postoperativnog oporavka od operacije desnog kuka.
- Posle centaršuta Ninkovića skočio je sa zakašnjenjem ravnim kašnjenjima naš železnice.
- posle faula Ninkovića nad njihovim igračem digao je ruke u stilu : Nijesmo ga ni takli.
A ONDA FAMOZNI PRODUŽETAK I PRIKAZAN TALENAT VREDAN SVIH PARA ULOŽENIH U ISTOG.
DODAO JE LOPTU DO NINKOVIĆA NORMALNO!
DAO JE GO I SLAO BOGU POLJUPCE.

Nije, već jebene ovčare boli kurac da rade kršten prenos kad ih ima ukupno pedes iljada, od toga eto pola žene znači 25 iljada, od toga pola nek je djece znači 12,5 iljada muške čeljadi, od toga 70 posto nema pristup teveu jer čuvaju ovce podno vrleti Slættaratindura što dalje implicira da nekih 8.5 iljada ljudi ima interes za ovaj meč.

Ne navijaju svi za HB, može da navija najviše 1/4 ukupne fudbalu orijentisane populacije. To je nešto preko 2.000 ljudi. Od toga polovinu realno boli kurac, zove se da navijaju a nikad nisu bili na tekmi. Trećina je imala nekih obaveza, imala je nešto dojajnije da radi, a ostali su gejevi. Znači HB realno prate samo njihova rodbina, žene, deca i slično, i to ako nemaju drugih obaveza. Brat bratu maksimum 200-250 ljudi.

Kad bi se ponovo vratio u mlados', jurio bih loptu iz sve snage i omogućio sebi transfer u neku od ovih egzotičnih država, gde se familija međusobno oprašuje kako bi se reprodukovali. Donoseći im svoju svežu srbsku krvcu prestali bi incesti i sve mlade crvenokose farske bičarke podavale bi mi se u mahnitoj požudi. Mislim da bi me proglasili za kralja tamo...

Edit: Ovog što je dao gol za HB ima da slave 5 dana, uklesaće mu ime u najstariju bogomolju.

Ja ih prebrojao ako je neko čitao moj post:-) Ali sam još uvek pod utiskom Grbića.Podseća na Vašingtona pomalo. Onako dominira u praznom. A kapiten statista Voja a? Dva najbolja poteza za 180 minuta igre mu bila kad predaje Saletu kapitensku traku...

JEBEMO FUZBALA, NAMESTAMO IZ DVOJKE! GARANT CELA REKO PUSTITE IH MALO PA IH KARAJTE!

A POSLE CEMO MEDJUSOBNO DA PUSIMO KITE JEDNI DRUGIMA JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

Sneska obrisala znoj sa picke, nije joj propala prodaja karata za Ludokurac

FARANI I DALJE NEVERUJU DA IH JE SNAŠLA SUDBINA SLIČNA SUDBINI REPREZENTACIJE BRAZILA!

GRBA IH MATIR'O!

ruznija 3 gola nisam video odavno. JEBI FARSKA JEBI OSTRVA

Ja i dalje razmišljam kako život može biti surova kučka kad dozvoli Grbiću da se bavi fudbalom, i to profi.

Dobro jutro za danas svim navijačima Partizana želi:

http://www.novosti.rs/upload/images/2013//10/23n/sp-grbic.jpg

Petar Grbić

Ti baš gotiviš tog lika, a?;)

Grba je već zauzeo mesto u mom srcu koje je do nedavno pripadalo samo Aksentijeviću.

Mada deli to mesto sa Gulanom i Ostojićem sada.

Još da su tada nekako pali na Malbašića i polomili mu nogu bio bi idealan dan.

A stvarno je njuška, jebote. Mada meni je u sinoćnjem abortusu od tekme najmisteriozniju ulogu na terenu odigrao g-din Škuletić. Je l' on neki mafijaški "proteže" iz Gore ili...?