Prijava

Nemam pojma, ali sam siguran da nije fudbaler i da se samo pretvara :)

Kad bi se ponovo vratio u mlados', jurio bih loptu iz sve snage i omogućio sebi transfer u neku od ovih egzotičnih država, gde se familija međusobno oprašuje kako bi se reprodukovali. Donoseći im svoju svežu srbsku krvcu prestali bi incesti i sve mlade crvenokose farske bičarke podavale bi mi se u mahnitoj požudi. Mislim da bi me proglasili za kralja tamo...

At the beginning of the 1990s, the Faroe Islands entered a deep economic crisis leading to heavy emigration; however, this trend reversed in subsequent years to a net immigration. This has been in the form of a population replacement as young Faroese women leave and are replaced with Asian/Pacific brides.37

jebi ga zakasnio si, setili se i oni kako da smanje genetske bolesti. zene nece da cuvaju ovce, oce da se emacipuju... nasi seljaci uzmu pa kukaju i propada nam selo, a faroanci uzmu na internet pa dovedu filipinke.

a realno i bolje su od lokalnih 50x.

trebala bi i nasa omladina sto nece da uci skolu tako, filipinku, dve, pa na selo da pokrenes domacinstvo. ko zna u kakvoj bedi odrastaju one kad su spremne da se presele u oblak, da cuvaju ovce i ciste ribu. kod nas bar toplo.

kad nase nece, pa moras da izigravas nekog ko iz sex i grada ne bi li mozda pojebo nesto, ima ko oce :)

trebala bi i nasa omladina sto nece da uci skolu tako, filipinku,dve,

bigamija zakonom zabranjena celte, jos odavno...

Pa i naši uvoze Albanke... Eno ti pun Pešter a i drugi krajevi... Platiš, biraš, ženiš... Klasična pijaca. Nego vest dana, koja nije dobra za nas- Musavci prodaju Milijaša. :-) Ej bre i taj ima kupca. Žao mi je što nisam trenirao fuzbal. To je BIVŠI REPREZENTATIVAC I IGRAČ PREMIJER LIGE. Druga turska liga dobila zvučno pojačanje. Uparili ga s Mikićem. :-)

Slažem se sa keltom, samo treba dobro proveriti tu Filipinku kad se dovodi, da slučajno nema viška k00rčinu, pošto je to kod njih normalno. Da ne ispadne umesto ti nju da guzi ona tebe.

Ko ih jebe. I ja bih vratio Živkovića. Dobro su uradili. I onako me reprezentacija na navijačkom planu mnogo ne zanima.

Ladno naletim na neke musavce ovde na šetalištu na moru. Na meni majca Grobari Jug. I ladno dobacuju a vide da guram dete u kolicima... Mora veceras da proštam bez žene i deteta. Nekultura. Ja nisam nikad bio tip koji voli da se bije. Al naucilo se ponesto na Vojnoj Akademiji...

Degeni. Šta te bole brige.

ПТЦЗ?
И од када је то РТС црвено бео? Домаће уктамице преноси Прва, а гостовања Арена. Млого трипујете

Ladno naletim na neke musavce ovde na šetalištu na moru. Na meni majca Grobari Jug. I ladno dobacuju a vide da guram dete u kolicima... Mora veceras da proštam bez žene i deteta. Nekultura. Ja nisam nikad bio tip koji voli da se bije. Al naucilo se ponesto na Vojnoj Akademiji...

јеби им маму е

Skini tu majcu, vidiš da provocira. To mi reče žena. Jebi ga, poslušaću je. Večeras u šetnju idem u dresu... ;-)

Hehehe, pazi ako ih troje, četvoro ništa, ali ako ih je 30, onda se zaleću sto posto.

Komšo kad je revanš s Bugarima? Aj javim ti dal ću dotle da banem s mora pa da palimo na tekmu. Imaš gratis prevoz do hrama i nazad :-)

Igramo 06.08.
Je l' dolaziš do tad?

Trebao bih. Javim ti čim budem znao.Ladno sam mislio da je C.Gora pobedila u vaterpolu. Ovde sve puca, sirene... Herceg Novi slavi pobedu SRBIJE! ;-)

Ti si HN...pa puca ti onda kurac za te cigane skroz. Ionako ih u HN ima 4 ukupno i to nisu odande, pa videli čoveka sa detetom, nikog nigde okolo pa da dobace :)

Dok su drugi dovodili pojačanja za Ligu Šampiona, Đura je mirno sedeo u kancelariji i mirisao cveće...

Izluđuju me. Sad umesto 3 dovode PET MLADIH i jednog iskusnog... samo kad?!?

Pa na zimu komšo. Tad je najbolje :)

Adnrija i Pantić se vraćaju, reaktiviraće Radišu i još dva neka klinca će da nađe na ulici i eto :)

Pokupili musavci ono naše ciganče Bosančića. ;-) Saće dostvari životni san- neće sedeti na klupi nego će biti na terenu dok je derbi. Žao mi je samo što će ciganče ostati nedoradovano. Kad je u našem dresu igrao, nije se radovao jer je ciganče, a sad u musavac dresu ima da gubi... Greota.

Da, još jedna odvratna njuška u moru odvratnih njuški putujućeg cirkusa bez struje.