Prijava

http://www.sportske.net/vest/vremenska-masina/kad-je-zvezda-bila-najbilza-ligi-sampiona-191865.html

Pravi se u medijima slika o propasti Parizana, i loša situacija kod nas se još gore zagovnava i uveličava, a ovamo jebeni cigosi koji su 45 miliona evra u buli ispadaju TIM. Pompezne najave moćnog tima koji je danas zgazio Vošu na sve strane. A ono kurac i jedni i drugi. A gore navedeni tekst mi je vrhunac. SEĆAJU SE DANA KAD SU MUSAVCI BILI NAJBLIŽE LIGI ŠAMPIONA!?! Da ne pričamo da su zaboga funkcioneri IZ SVOG DZEPA PLATILI LICENCE!?! Ma daj. Povraća mi se od tekstova u novinama. Jadno...

derbi je u uzvornom znacenju nadmetanje rivala u odlucujucem mecu ili nadmetanje dva jaka sportska rivala.u jos izvornijem je vezan za konjske trke,a nastao je po lordu derbiju.
na nekim zanimljivostima sam procitao.ugalvnom,to bi trebalo da je sustina.

Ja sam baš čitao da je derbi potekao iz engleskog govora i označava meč dva rivala iz istog regiona, zato kažem.

Ja sam cuo da je Derbi klub u Engleskoj.

Utakmica je nazvana "derbi kola", što će reći "najinteresantnija utakmica kola", verovatno polazeći od toga da je derbi uvek interesantan meč, pa analogijom dođoše do toga da takve utakmice nazivaju derbijem (kola). Inače, istina je da je termin nastao u konjičkim trkama, i istina je da je u fudbalu u početku označavao meč između gradskih rivala.

No, za taj šuk, jebemumater, volim da se informišem i o partizanu kao i o zvezdi, da sam upućen u srpski fudbal kakav god da je, volim da pratim partizan u evropi (kad već zvezda ne igra, eheheheh) i navijam za njih u evropskim utakmicama, kao i za bilo koji drugi srpski tim, a to što većina glavudža ovde (a i van sajta) to ne može da shvati - nije moj problem. U poslednjih mesec dana ne znam da l' sam jedan neobjektivan komentar postavio ovde i na zvezdinoj temi, zdušno sam se nervirao oko partizanovih utakmica u evropi, jebao majku i sudijama, i onda dođem ovde i natrčim na komentar budale kojem je "zvezda", "ciganska mahala", "mandovska rupa" u svakom jebenom postu, i pošteno, zasmetalo mi je i hteo sam da mu odmah kažem da popuši masnu cigansku kurčinu iako je ovo "vaša" tema, jer je pre neki dan terao odavde ljude koji su samo gledali i komentarisali srpski tim u evropi i maloumno podjebavao uz "igra li zvezda u evropi, ehehehe, idite gledajte zvezdu", a danas gleda tu istu zvezdu i jede govna o navlačenju sudija, lol. Opusti se, momak, jeb'o prvaka, igraćete i dogodine kvalifikacije za LŠ, samo nemoj neko dete da strada kad se iznerviraš.

covece ti si jedan od onih koji cim vide moj post negde dodju da laju. ne znam, jel si se zaljubio u mene? jel ti se svidjam, sta?

boli me kurac da se raspravljam sa tobom 2x dnevno, kad jebeno lazes. govno si jedno malo koje jebeno laze jer nije tako bilo. prvo postoji tema srpski klubovi u evropi pa si mogao tamo da postujes ako si bas hteo. dosao si sa namerom da podjebavas onda sam ja otisao na vasu temu da podjebavam i ne vidim kako si ti to bolji od mene a ja "neobjektivan" pa jebem mu mater prvi si dosao i poceo da lajes.

janpi

kakvo domacinsko sudjenje ima ova zvezda gde god se pojavi. sad protiv vose prvi faul u drugom poluvremenu u 76 minutu. svaka odluka u korist zvezde, faul korner aut nije bitno. sudija kvalitetno puni vojvodinu kartonima, prvo sudi faul za zvezdu (a nije) a onda da zuti zbog prigovora. i tako jedno 3,4 puta.

sto se tice igre ne znaju nista ni jedni ni drugi, mi i nefci smo barsa i real za njih

pre 11 sati

gde sam ja to pisao mahala i ta sranja?? to su tvoje reci jebote.

ja sam ovaj post hteo da zalepim na vasoj temi ali odmah bi bilo "evo ga doso da napusava"

александаркг

Autogol, samo tako i možete da ga date, haha!

pre 2 dana

aj da ne citiram svaki post, ostali su nazivanje partizanovih igraca daunovcima, retardima, i smejanje kad primimo gol. I NI JEDNOM TE NISAM IZNAPUSAVAO ZBOG TIH POSTOVA.

za nekoga ko navija za partizan u evropskim utakmicama postovi su ti poprilicno mandovski.

i pogledaj malo moje postove. kada sam se to ja tebi obratio? jel sam te pitao nesto pa osecas potrebu da ti svaki drugi post bude o meni? kompleksasu mali glupi

Dobro Aleksandre pomalo je normalno da se na Partizanovoj temi piše "mandovi", "Kalafonci" i tako to. Verujem da i na vašoj ume neko da napiše "glodar" i tako to. Mislim ne verujem da se baš na Zvezdinoj temi piše "Najverniji navijači Partizana" :)

Džoni, el si ti svestan brate koliko je janpi vaš Rasni?

Gledam ove smešne pesmice rimljana o Vojvodini, i ne mogu a da se ne setim naše, inače najbolje pesme na tu temu.

https://www.youtube.com/watch?v=1HgvigflRbs

Razumem, Džoni, to sa nazivima, nije problem, dečak je jednostavno opterećen zvezdanom cigankom, baš je rasni teme fk partizan. Vidim da sam preterao što ulazim u raspravu sa janpijem, jbg, pogreši čovek.
Svi koji prate utakmicu partizana su na ovoj temi, i sad treba da postujem na "srpski klubovi u evropi", a ona totalno neaktivna. Našao jedan post, napisan iz sprdnje, a oko tog posta su svi "Hahahahahah", "nefči rešio da jebe sam sebe" i slično, i to mu je argument. Tek sad sam shvatio s kim se raspravljam, neću više.

ma vas 5,6 me konstantno prozivate gde god da postujem na forumu u zelji da me predstavite kao rasnog. cak sam zatekao onog kompleksasa obeliksa kako me proziva na nekoj temi na kojoj nikad nisam ni postovao. i to samo zato sto navijam za partizan.

inace kad odem na temu fk crvena zvezda vidim samo rasni rasni posto ste svi isti, svi ste rasni.

decko koji si se potpisao kao boXer sve si objasnio u tih 5 slova, nemam sta da dodam

"preterao sto ulazim u raspravu" pa ovo ti je jedno 7 put u 2 nedelje da kreces da me napusavas i ja te kulirao prvih 6

Pa dobro, ali samo kažem, normalno je da ovde pljujemo ciganku. Realno ne volimo je. Sasvim je normalno doduše i vi da banete i serendate u trenutku kada gubimo. I ja bi serendao kod vas. U principu ovde se dešava nešto sasvim normalno.

I ja razumem i kada janpi bane kod vas na temu i vi na njega odmah, to je OK, ali opet nekako on ovde nevezano za bilo koga od vas piše nešto protiv Zvzezde, a vi se odmah hvatate, ne Partizana, nego njega lično, iako on ne piše ovde ništa o vama, neg o vašem klubu, što je opet normalno. Onako primetio sam to. Možda grešim, ali čini mi se tako.

sta zivkovic radi ovom crncu, bulju mu pomera

Sranje od tima, ali nevjerovatno sranje.

Danku su oteli vanzemalji i uzeli mu fudbalsko znanje.