Prijava

Nije mi jasna prodaja Pauljevića... Sad Bandalovski sam na toj poziciji?!? Strašno...

Jeri iz te generacije Mijat , Zahović, Vujačić Jokanović Gudelj Krčmarević malte ne svi bili reprezentativci... Čak je Vujadin Stanojković za Makedonce zaigrao kolko se sećam... :-)

Au Buda Vujacic, njega sam zaboravio, a mnogo sam ga gotivio. Prejak tim.

Penz, otišao je. I još jedan napadač al ne znam koji. Reče mi drug malopre, zaluđenik za Partizan. Popenio jako jer kae da vi sad fazon nemate napadača 15 dana pre prvenstva.

Odlican komentar na B92:
Sad registrujte Zvonka Vargu, on je jedini centarfor koji je prosao pripreme....

Pa ljudi ovi su definitivno dovedeni da nas pokopaju. Lepo mi rekao Goran Stevanović u nedelju :"Mnogo se daješ u sve te priče a ništa izmeniti ne možeš. To su viši interesi. Gledaj to dete i pusti Partizan... Samo se nerviraš bez potrebe."

A smešno je što kada god postane prilično jasno da neko odlazi, odjednom se pojavljuje vest "Partizan i Kleo blizu saradnje". Ajd sad ne znam ali koliko piše svuda Kleo igra za 800.000,00 dolara godišnje. Mislim, mi duplo manje nismo dali nikome, a kamoli toliko. Na kraju će dovesti napdača. Neki ono iz naše lige, fazon "Panj si, ali lakše ćeš se prodati odavde u Azerbejdžan ako ideš iz Partizana" i neki možda stranac, ali jedan od onih legendarnih stranaca, što će probati da sruši rekord Pjera Boje od dve godine bez gola (mislim da je toliko bilo).

Покриће то Беко Фофана лагано

Jel iko zna išta o tom nesretnom Litvancu? Da je košarkaš pa i da se ponadam...

Hej drugari, da li ste svesni da nam je nova uprava za samo metar dana sjebala sve sto je celavi prepotenko uradio i prakticno poklonila titulu musavima?

Ej pa ovakvu sabotazu nisam video u zivotu.
Sunce ti jebem, prodati sve zivo a ne dovesti nikog osim neka 2 panja, a u napadu ostati sa nemanjom staklenim kojicem i nekim malim koga garant sprdaju za prezime

Najbolje od svega je što apsolutno niko od sspomenutih ni u jednom momentu nije bio u igri za pojačanje. Koji ultra mega giga spin

I stvarno nismo doveli nikoga? pa jel jebeno moguce?

ma na leto kojic ide za 4 milki. saponjic novi ibrahimovic

Dobro za saponju stvarno kazu da je lud klinja,al brate ako cemo titulu da osvajamo sa Saponjom i Kojom onda nismo mazohisti nego alhemicari