Prijava

Predlazem da se Mesji isplati odsteta za slabljenje ocnog zivca, ali da prethodno potpise izjavu da nece tuziti sajt.

Predlog: predlozi

Koji inception, jebote :)

Predlog drugi: Komentari

To već imaš na stranici sa komentarima.

Predlog treći: brisanje komentara s obrisanih postera

Protiv brisanja komentara. Može nešto kao groblje.

Predlog četvrti: Ukidanje ktitor podforuma

NE DIRAJ NAM KTITOR FORUM! UJEDAMO!

Predlog peti: Skraćivanje foruma

Forum je dobar i ne vidim nikakvu potrebu za bilo kakvim skraćivanjem.

Predlog prvi: Da se vide sve ikad okačene slike za avatare koje je autor stavljao za svoj avatar. A?

Lol, ne, nikako, nikada. :)

Jericho, neću da tužim sajt, nisam tužibaba... Umrla je prije. Osetićete dedin gnijev, on je živ i zdrav, samo mu je pamćenje slabo, tako da ako me prepozna, najebali ste!

Много ми се више свиђа Зиклонов стил. Напише човеку у коментару на дефиницију да му је срање дефиниција, а онда ту дефиницију јавно предложи за брисање.

Lol, hoćeš da kažeš da Zyclona nikada nisi video na toj temi na ktitoru? :))

Da se makne plus sa definicija i postera, ne sećam se kad sam ga zadnji put dao a lajker nisam.

Za to sam da se prvo opomenu pa onda i banuju likovi što na definiicje i postere komentarišu samo sa "haha", "u odabrane", "+" i to. Ako nemaš nešto da prokomentraiše, ali baš komentarišeš, onda ne seri. Ponekad se osećam ka da sam promašio tab pa da sam na Fejsbuk.

Da se maknu pratioci, a moglo bi s njima i omiljene definicije i posteri, ali ne da se maknu sasvim, nego samo od tuđih pogleda, to bi čini mi se trebalo da je privatna stvar, to znate samo ti i taj što ide za tobom.
prije neki dan na čet napa me jedan lik kako sam ja uobražen, samoživ, ja sam mislio šćaše me izbit, veli što ne pratiš ti nikoga a, reko šat će mi to veli on praviš se pametan je l, ada nije reko čoče, NEMO TI MENE TE PRIČE povika on, reko stani. Stade on časti mi. Reko slušaj, ne pratim nikoga jer ako budem htio jednoga da pratim, moraću sve da ih popratim? Što pita on, reko zato što nije fino ljudski i pošteno da od lupam sad, šeset njih što mene prati ja pratim njih petnajs. Ti ljudi me prate iz njima nekog znanog razloga, uvrijediću ih ako ih ne ispratim ka što su oni mene kapiraš. Ada, on nanijetio da me izbije pa to ti je.

Eto, dosadi mi, jesam ispunio normu, rekoše mi da kad predlažem nešto nalupam duži teks, nije bitno šta piše, bitna je samo prva i poslednja rečenica, tako dobija na smislenosti.

Da se učini nešto povodom otvaranja novih tema na forumu. Stefane, ti voliš da računaš, kolko ima tema na Vukajliji? Forum je aj da ne kažem mrtav, ali parazitira, a što se više otvaraju nove teme (nove, ne i različite od postojećih) to smanjuje aktivnost na forumu, jer prosto ne znaš na koju prvo da počneš da pišeš. Možda da se forum redukuje na otvaranje jedne teme nedeljno, mjesečno, šta znam, ovo mi prvo pade na pamet. Iko?

Slažem se.
Ima nešto preko 15.000 javnih tema. Ja sam i hteo da malo pročistim forum, ali ne želim ništa da radim na svoju ruku i bez podrške ostalih. Ali koliko vidim, moraću. Realno, trenutno forum podseća na leksikon srednjoškolske devojčice.

Архива/гробље за глупе, закључане а непотребне, и дупле теме.

Predlog n-ti: da ktitor iam opciju da slova ne četu vidi bojom koju on odabare. Ktitori, zamislite samo tu opciju, da sva ona usrana dugolika slova vidite bojom očima nevlasnika ktitor naloga. Ne kažem da se odma usvoji predlog, tražim samo da nakratko zamislite to. A sad zamislite kako bi to izgledalo da se usvoji, bio to to jedan veliki, venama prošaran, zapušteni i nalijevo zakrivljeni kurac u lice svim gej hipsterskim pisačima šarenim slovima. Ka da nije dovoljno što je priča na čet već glupa, nego još mora da i iritantna po oči.

E, da, da ne zaboravim, i mene da ubače među moderatore, nekako mi se u poslednje vrijeme čini da minus nije dovoljan.

Da se napravi akcija besplatnog petnaestodnevnog i ktitora od mjesec dana za autorke koje pokažu jednu odnosno obadvije sise.

Kad planirate da vratite pretragu sa auto. generisanim rezultatima iz baze, opcija je jako korisna zbog plagijata i eventualnih ispravki? Inače, ovaj novi izgled i funkcionalnost su jako dobri, svima daje podjednake šanse u neku ruku!

Takođe, za ocenjivanje postera i defki bi idelano bilo uzeti opciju od 1-5 zvezdica ili sl. Tako bi svako mogao da da neki svoj sud, a srednji prosek bi prestavljao kvalitet same defke. Složio bih se sa većinom gore navedenih predloga, još kada bi svi znali pravi razlog uklanjanja postera i defki - kapa dole!

Anonimuse brate što radiš to?? Sise brate sise...

Шта причаш Анонимусе децхко?

Jao izvinite, ja mislio ovo forum za slepe

Da se onemogući brisanje prvog posta jer je to tako pušački.

Eo nova ideja - ako ćoek napiše predlog a ne prijedlog, da se ne uvažava ništa što kaže.

I da se uvede pravilo da modulator koji će da briše definicije mora da bude minimum u prvih 70, a ne da neki koji su nikakvi autori odlučuju šta je kvalitetno, a šta ne, a sami imaju 90% sranja u defkama.
Znači ti nek samo obavljaju prljave poslove, da brišu ono što im narede ovi modulatori što su se istakli kao autori, da se bave čišćenjem spema i tako ti ostali sitniji poslovi.
I naravno, da ti isti nemaju pravo da banuju. Verujem da gomila ovih koji se iz sve snage trpaju da postanu modulatori rade to iz razloga što će se osećati bar malo moćnije ako mogu da odlučuju o sudbini nekoga ovde na sajtu.

Već vidim da će i Vučica uskoro da se okiti zvanjem ktitora...supre je to, al kontam da bi ona banovala doživotno kad bi neko napisao ''sranje ti je defka''.
Mojne da pravite evropsku uniju od sajta.