Prijava

Gledam nedavno neke svoje postere koji nisu dobili blagoslov da se pojave na svetlosti dana i učini mi se da poneki i nisu tako loši. Kontam da su i drugi imali situaciju "kako mi ovo nije prošlo jebem mu gajde, moderator mora da je nešto pijan/naduvan/neispavan/nadrndan/nije jebao/dobila je pa joj ništa nije smešno...".

Znači okačite neki za koji ste očekivali da baš dobro prođe a on eto nije ni odobren.

JEDAN PO OSOBI

Bolje da kačimo tuđe.
Reklamiranje je jadno.

I nije neko reklamiranje, poster nije odobren pa nije, neće ovo da ga stavi na naslovnu, svaki dan gledamo šta se odobrava, reko da vidimo malo i šta ostaje u mraku naših profila.

Чему толика опседнутост постерима?
Исте би требало укинути и обрисати сваки доказ да су икад постојали.

Ај стави неки неодобрен, па да видимо да л' има смисла.

Moguće da bi trebalo, posteri su i doveli do masovne popularizacije vuke, mudrolije za mase, vizuelni humor je uvek bio pristupačniji i lakše svarljiv. Slažem se i ja da je zbog tog omasovljavanja kvalitet opao al ukidanje postera bojim se da više ne bi rešilo problem... niti bi veliki-poglavica-koji-živi-od-reklame to podržao.

Доста више расправе о постерима, него окачи неки неодобрен. Да видимо има ли смисла тема. Ја не знам да има неки неодобрен, а да личи на нешто.

Ajd, evo recimo ovaj od pre neki dan, smatram da nije prošao zato što je mod pušač, pokušava godinama da ostavi, ne ide mu i sad je jako nesrećan zbog toga :)

http://vukajlija.com/var/products/posters/201108/202730/ja-sam-duh-iz-carobne.jpg?1312312934

Па и није нешто постер. Сва поента је у самој слици. Ако напишеш испод слике оно што она сама треба да каже упропастиш саму слику. Могао је да прође, али не капирам поенту теме ако ће овакви постери бити качени.

Иди сади пољопривреду, мани се Вукајлије.

Чему толика опседнутост постерима?
Исте би требало укинути и обрисати сваки доказ да су икад постојали.

Zashto to ne kazhesh gazdi dechko? Zašto to nama pričaš?
Autori će praviti postere jer ta opcija postoji, modovi imaju obavezu da brišu, odobravaju i odabiraju postere, to što vi nećete time da se bavite, nego ste dvema novim moderatorkama uvalili sav posao, je druga priča.

Pa i nema neke poente, nije svaka tema kačena sa svrhom da se ruši trenutni svetski poredak. Ne pokušavam ja sad ovde ne daj bože da ubeđujem ljude kako je blesavo da se odobrava bilo šta na osnovu nečijeg ličnog ukusa.

Uostalom, kad smo već kod toga imao bi predlog da se moderatorima uštedi trud i ako je moguće napravi automatski sistem koji će da sklanja postere iz liste dana čim odu recimo 10 u minus, sranja to jako brzo nakupe.

Црнигрујан прави постере око 5 ујутру и немаш зиме... Сигурно пролази

Ček, ček.
Mislim da ti ovo nisi dobro promislio...
Svako misli za svoje postere da su dobri, inače bi postojali samo trol posteri.
Ova tema će da bude puna postera koji su golo govno. Da su dobri, bili bi odobreni.
Naravno, neki će da budu bolji od drugih, ali to ne znači da treba da spemujemo mediokritetom.

Mislim da ti ovo nisi dobro promislio...
Svako misli za svoje postere da su dobri, inače bi postojali samo trol posteri.
Ova tema će da bude puna postera koji su golo govno. Da su dobri, bili bi odobreni.

Zato i napisah samo jedan, svako sigurno ima neki za koji se baš zgranuo da mu nije prošao a taj je sigurno bolji od ostalih. A i da je tako jaka stvar za još jednu temu, nisam ih nabio na naslovnu, ima tema koje su tematski pune govno-postera.
Uostalom pričamo na prazno jer ionako niko ne kači ništa.

http://vukajlija.com/zabava/posteri/207903-onaj-osecaj

Modovi očigledno još pravu ljubav nisu otkrili. Decxatzi!