Prijava

Veliki sam fan Arsenala ali čestitam M.Sitiju na titul ... Zaslužili su je ... i ako je Arsenal bolji ;)

Серхио РаКун Агуеро!

Rosoneri, pokvariće frizure.

Everton ugazio Njukasl, crveni govnari izgubili od Svonsija mrtvog a Junajted ispušio. Prelep dan. Beše Everton sada ide u neko kolo kvalifikacija za LE?

Замисли имаш неких педесетак година и цео живот навијаш за Сити, сви око тебе славе освајање Премијер лиге, Лиге Шампиона, купове курце палце, навијају за славни Јунајтед. И онда освојиш ОВАКО титулу!

Колко ли је лепо бити навијач Ситија данас!

Arsenal je napravio odličan posao, s obzirom kako su katastrofalno počeli sezoni.
Arsenal <3

Пеки д џем
Замисли имаш неких педесетак година и цео живот навијаш за Сити, сви око тебе славе освајање Премијер лиге, Лиге Шампиона, купове курце палце, навијају за славни Јунајтед. И онда освојиш ОВАКО титулу!

i štrefi te srčka posle 3. gola. odma znači.

i štrefi te srčka posle 3. gola. odma znači.

Ako je nešto bilo za srčku onda je ovo. Što reče komentator na Sportklubu, ja dramatičniji završetak nekog prvenstva nisam video u mom dosadašnjem životu.

Ja sam se kao fan Junajteda žestoko skenjao jer mi Siti mnogo ide na kurac, gotivio sam ih onda kad su bili prosečan klub i kad je Šon Rajt Filips objašnjavao neke stvari, ali ovo sad mi je bezveze. Cenim da će Šinđi Kagava svima njima da izobjašnjava neke stvari iduće godine, osim ako mu neka budala poput Bartona ne slomi nogu lol

Jebiga, voleo sam da Utd osvoji titulu, ali šta je tu je... Realno, Siti je bio bolji u međusobnim duelima i to je to.

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opaaaaaaaaaaaaaa! :D Evo i ovde da objavim koliko mi je drago što ga je pre svega ziljavi Junajted ispušio onako najstrašnije, a onda i zato što mi je ulet'o tiket u poslednjim sekundama. :D
Šiti <3
Junajted ::::::::::::|-)

Čestitam, zasluženo.. Trebalo se vratiti nakon onog lošeg dela kad ih je Junajted ostavio u prašini sa nekih 8 bodova prednosti..
Jednostavno bili su isprašeni obe utakmice i to je po meni dovoljan dokaz da je Siti bolji tim od Junajteda.
Ne volim te instant velike timove kao Siti, al Junajted mi se popeo na kurac sa vrljavim pobedama u zaustavnom vremenu i padanjima a la Ešli Jang.

A da, sad ono najbtnije za mene. Sisajte kurac Sparsi, od 96'te ste ispod Arsenala i samo gutate govna.. ALE ALE ALE.. Navijam za Čelzi u LŠ samo da ova gamad ne ide i dabogda im Lukica i Van Der Vart otišli i da završavaju tamo nedje oko Stoka i Vigana ...
Kasnije ću malo još da kenjam o najčudnijoj sezoni Arsenala, još jednom čestitam Sitiju, ne mogu ni da zamislim kakva je ludnica u Mančesteru..

Сити јебе, јебе па разбива!

Мрзи ме да пишем исте ствари, само на мало друкчији начин, тако да:

Како ми је драго што су им утерали курчину на њихов трејдмарк начин- усерима у 90+ минуту. ХАХА

Uf kako mi idu na kurac ovi iz obezbedjenja.
Vuku fudbalere sa terena k'o da su od stakla.
Pa nece vam nista biti ako ostanete 2 minuta sa navijacima majke vam ga nabijem krvave u grkljan.

Jbg, meni nije drago, sad će se pokretati svakakve priče o tome, što ih nisu ko ljudi zveknuli sa 3, 4 gola razlike, nego ovako, koji im je kurac trebalo da se zajebavaju ovako. Navijam za Utd otkad znam za sebe, ali čestitam na tituli, ko jebe Utd kad ne zna 8 bodova razlike da sačuva.

Sad kada se kaže Mančester misli se na Siti a ne na Junajted.

Glavni nostradamus. :)