Prijava

AE ODJEBI LJAKSE.
Kolarov brat najjači!

hahahahahah naduvaš mi se!

Čestitam, zasluženo.. Trebalo se vratiti nakon onog lošeg dela kad ih je Junajted ostavio u prašini sa nekih 8 bodova prednosti..
Jednostavno bili su isprašeni obe utakmice i to je po meni dovoljan dokaz da je Siti bolji tim od Junajteda.
Ne volim te instant velike timove kao Siti, al Junajted mi se popeo na kurac sa vrljavim pobedama u zaustavnom vremenu i padanjima a la Ešli Jang.

A da, sad ono najbtnije za mene. Sisajte kurac Sparsi, od 96'te ste ispod Arsenala i samo gutate govna.. ALE ALE ALE.. Navijam za Čelzi u LŠ samo da ova gamad ne ide i dabogda im Lukica i Van Der Vart otišli i da završavaju tamo nedje oko Stoka i Vigana ...
Kasnije ću malo još da kenjam o najčudnijoj sezoni Arsenala, još jednom čestitam Sitiju, ne mogu ni da zamislim kakva je ludnica u Mančesteru..

Zna se ko je najbolji u sjevernom Londonu, ona gamad nikad nece biti bolji od nas

Ne volim Siti, ali jebeno zasluzeno uzese titulu. I to kako! Sto se Liverpula tice, sto pre zaboraviti ovu sezonu i zahvaliti se Keniju.

Pre neke 4 godine radio sam neke poslove sa par momaka iz Mancestera.....pre kupnje onog seika....i tada su mi likovi tvrdili da je 80% grada uz siti, da je to gradski klub, a da su junajtedovci niza vrsta tamo uprkos svim titulama i da su navijaci uglavnom turisti i pozeri...tada sam zagotivio i ja uz njihove price o fajtovima i svemu ostalome siti....danas sam skakao gotovo podjednako kao kada je partizan izbacio njukasl od srece....JEBI FERGIJA SUPKA...neka on i dalje zgrce milione na stimanju tekmi

Kolkomi idu na kurac navijacki fajtovi.
Idite pijte, jebalo vas u rcminu.

EDIT: Pogledah i obrisah :)

Bili pogledaj post na prethodnoj strani.

Pre neke 4 godine radio sam neke poslove sa par momaka iz Mancestera.....pre kupnje onog seika....i tada su mi likovi tvrdili da je 80% grada uz siti, da je to gradski klub, a da su junajtedovci niza vrsta tamo uprkos svim titulama i da su navijaci uglavnom turisti i pozeri...

Istina! Bila neka reportaža skoro tamo i zaustavili nekog čiču i pitaju ga kao u fazonu koji klub je popularniji u Mančesteru a on je rekao da je Junajted možda popularniji u Indoneziji.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y3aRQyqOLQg
Ovdje Dzeko i Kolarov stavili zastave, a De Yong poboljsava ekonomiju svoje drzave tako sto nateze Hajneken(oko 3:55), trebali su i oni promovisati domace, Dzeko Sarajevsko, a Kolarov Jelen ili Lav zavisno sta mu pase.

Хахахах, ви нисте нормални бре, никад Сити неће имати више фанова од Јунајтеда. ФОра је у томе што смо ми стока једна безрепа и волимо да верујемо у неке глупости, као у те. Знате како се добијају фанови? Успехом. А ко је 10 пута успешнији? Јебени Јунајтед, иако ми је Сити готивнији. Тако и Звезда има успешнију историју (да, да, због 1991.) и зато има ем боље, ем бројније навијаче, ем се не деле ко Шиптари неки, у 4 групе. Они бре основали Г-14, а само имбецил може да верује да они имају једва 20 посто фанова у Манчестеру.

Decxko...zasto ne bi verovao ljudima? Niko nije rekao da Siti ima vise fanova uopsteno, nego da siti ima mnogo vise fanova u samom gradu...Nisu to klinci nalozeni nego stariji ozbiljniji ljudi u kasnim 20im i ranim 30im godinama,

Пале те, шта ти је...

То је скроз могуће. Јуве рецимо има најмање фанова у самом Торину (мислим да чак више људи из самог града навија за ривалски Торино него за Јувентус), али зато имају убедљиво највише навијача у Италији.

Bio sam u Mancesteru i vise je Junajtedovaca, lagali su te. Uostalom Junajted ima najvecu posetu u Evropi maltene, sigurno da ne dolecu Indonezani u Mancester svakog vikenda. Dok je Sitiju neretko poluprazan stadion.

Ne znam sta treba da budes da bi poverovao u te price.

Cekaj, radis sa momcima ozbiljan posao, sjednes posle njega u birtiju na cugu i ko sam ja da im ne vjerujem ?

Бога питај шта је било од тог посла на крају :))

Pitam se ja šta ste vi pili u toj birtiji kad su to istrabunjali. :D Ne, pazi, realno, ta priča mi deluje k'o naučna fantastika. A opet, s druge strane, pa ne bi Sitijevce valjda džaba zvali Građani. Ima tu nešto, to je sigurno, ali meni ovako sa strane to deluje nerealno, što ne mora da znači da je tako. Na kraju krajeva, pa Oejzis navija za njih bre, tj. Galageri, ali isti kurac. :D

Ko god prati EPL zna da su Sitijevci imali više navijača u Mančesteru i prije šeika.