Prijava

Protiv, ako je dao pare, nek piše.

Jeste ali kada bi im se ograničilo, onda bi malo više pazili šta pišu, a i sajt bi bio manje spemovan nekvalitetnim defkama.

Пази пикси, он је дао паре да пише шта хоће. Кајзена боли курац за спем дефку то ће се обрисати. А паре долазе и долазе. Против

Protiv, plaćam i oću da pišem koliko hoću, u 99% slučajeva sam obrišem govno koje napišem.

За. Тешко да неко може написати више од три добре дефке у једном дану, поготово ако му модови обришу, тек се онда пишу глупости. Нека остане ктиторима 5 или 6, мислим да је довољно. :Д

Ако није платио доста је 3 као и до сада, ако је платио може
се ограничити, али на неки разумнији број, рецимо 10. То је
сасвим ОК, јер ретко ко да ће баш да запне па да пише 10
дефки за дан и да му то буде стварно ограничење, а опет неко
ко спемује срањима, не може да направи штету већу од 10 срања,
што је опет боље него неограничен број срања :)

Уствари, да се нађемо на ОСАМ.

Пролив, исто као бојанбој. Дође ми некад да се изасерем, а знам да је тешко говно и да ће бити обрисано. 200 кинти је 200 кинти, молим лепо.

Ако је до срања, имаш то за 30 динара на станици, не мораш овде да дајеш 200. А код куће претпостављам да је џабе.

Шалу настрану, против сам да се ограничава. А и мање би уплата било да се ограничи.

Не плаћам да ме ограничавају... За то ми не требају паре.

Ако није платио доста је 3 као и до сада, ако је платио може
се ограничити, али на неки разумнији број, рецимо 10.
Mislim da bi ovako bilo najbolje. I ja sam ktitor ali imam neki osećaj da sam bolje defke pisao dok nisam bio jer sam tada pazio šta ću da napišem, a sada sam napisao toliko shitova da se i sam stidim njima.

Protiv, to su pravila sajta koja postavlja vrhovni patrijarh, ko hoće nek plati ko neće ne mora, stvar volje. Evo ja plaćam a ne pišem i zabole me patka, bitno je da se kurčim....

Ja sam uplatio ktitor nalog, ali ne znam da li ikad napišem više od 3-4 definicije dnevno. No, to je moja stvar. Ako neko ima inspiraciju da napiše dvadeset dobrih defki dnevno, nemam ništa protiv. Nisam za ovaj predlog. Eventualno, ograničiti u smislu da, ako ti modovi obrišu npr. 3 ili 5 defki taj dan, do sledećeg dana ne možeš da pišeš. Ili ako sam obrišeš npr. 5 defki taj dan, opet isto. Eto, da se smanji spemovanje. Jedino to, eto.

Mislim da je sranje ograničavati nekome kreativnost, šta već, ko što reče Grof onomad. Dakle, ako neko vidi da sranje piše i da ne zna, bataliće sam, i običnim autorima trba povećati na minimum 5, ovako im je baš gej. Sada ima modova i brišu lepo, šitevi ne ostaju dugo živi, zato sam protiv ovoga. Ja pišem nekad i po 10 defki i od 10 komada 2 ne prežive i obično ih sam obrišem...

@Crni Guja: Cilj ovog mog predloga je i bio da se smanji spemovanje. Lepo si to reko da ako neko ima inspiraciju za 20 dobrih defki...nek ih napiše ali mi se svidja taj predlog da ako ti modovi obrišu 3 ili 5 da ne možeš više pisati jer je u poslednje vreme spemovanje veliko, a neke dobre defke za jedan dan nemaju čak ni 20 pregleda što je nije bio slučaj u aprilu ili maju.

Kenjanje kenjanje kenjanje.. Da ga jebeš ne može neko da napiše više od 3 dobre definicije dnevno.. A i da može, neka sačeka za ovu drugu neki drugi dan kad nema ideja.. Ali jebga ktitori su platili pa nek rokaju...Meni se možda 2 puta desilo da napišem solidne defke za jedan dan, pa mi posle krivo što nisam sačekao jer sam mogao gotivnije da je napišem..
Ali opet ne podržavam Piksijev predlog, ktitori moraju da imaju beneficije

Jebeš ti zemlju gde si sa dva evra mesečno mrski kapitalista :)

Bilo bi lepo kada bi se ktitorima ogrničilo na 8 ili 10 definicija dnevno, a da Kaizen smanji ktitorima mesečnu ratu na 100 ili 150 dinara, ali to njemu ne ide u prilog.