U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Malo više bežao, svaki dan negde. Čak i do prestonice...
Ovo je radio moj komsija, sto je isao sa mojim bratom u odelenje: Zapalio covek vrata od wc-a u osnovnoj negde 2005, 2006...Eno ih jos stoje onakva, zabo nekom liku noz u ledja i sutiro nastavnici hemije stolicu i skakao joj po katedri....
Ponekad napišem domaći u školsku svesku, al' to ono baš kad se osećam divlje.
zapisivao sam nemirne u cetvrtom osnovne. jedna djevojcica mi se svidjala, pa sam je prvu zapisao. a bila je najmirnije stvorenje na svijetu... bio sam odvratni mali gad.
Ma nista to! Kad meni matematicar da 5- ja onako iznervirano izadjem ispred table i iz sve snage uzmem kredu pa u pod!
Ala svi kolektivno kenjate. Ili pišite kao ljudi, ili nemojte uopšte.
Taman htedoh da napišem listu, ali se skenjah čitajući proseravanja.
Moj drug i ja smo na času muzičkog bili u istoj klupi.Bilo je to taman neđe posle Vaskrsa i mi na papirićima nešto pisali o tucanju.:) ono klasično,sprdali se i vidi nas profesorica i uzme nam te papiriće i da ih razrednom.A naš razredni je bio skoro naš vršnjak,tek završio fakultet.I bilo me je baš sramota kad nas je pozvao na razgovor i pokazao nam papiriće. Od mene se ništa ekstremnije ne može očekivati.
Je l' ostalo samo na tome? ;)
Bogu fala,jes.Drug mi je kreten. :D
Auh, u 6. razredu na kraju godine smo imali običaj da se prskamo vodom. A pošto naš direktor to nije odobravao nisi smeo ući u školu sa bilo kakvom flašicom. Pa za osvetu ja i drug napunili par balona vodom i jedan pišaćkom za direktora. Pobacali ih mi svima u administraciji škole pošto su im prozori bili okrenuti prema glavnom ulazu. Sreća pa tad nisu ugradili kamere, najebali bi i za plaćanje štete i za zajebanciju samu.
Zapisivao sam beleške u svesku za domaći rad!
Da napisem i ja par stvari.
Evo ovo za pocetak, da ne prepricavam, ima tema http://vukajlija.com/forum/teme/9619-sastav-iz-srpskog?
Zanemaricu svrljanje po klupama, rezbarenje, lomljenje prozora i ostalog inventara, jer je to kod nas bila normalna stvar.
Nastavnika sam gadjao metalnim rezacem, al sam ga promasio za malo. Gadjali smo ga gumicama, olovkama, ja cak i sestarom, ali sa namerom da ga pogodim.
Tuce su takodje bila cesta stvar. Da napomenem da sam isao po listi stvari koje su zabranjene u skoli, i sve sam prekrsio osim unosenja vatrenog oruzja.
U osmom smo se napili na ekskurziji, neke su ispirali u bolnici, ja sam isao u prodavnicu jer niko nije smeo.
Psovao sam majku nastavniku, pretio batinama i lomljenjem auta.
Iako sam bio najnemirniji, bio sam jedan od boljih djaka, pa su mi uglavnom gledali kroz prste.
Lomili smo vrata, stekere za struju, gasili svetla u ucionici, zakljucavali se unutra, zakljucavali nastavnike. Cesto sam imao obicaj da u skolskoj biblioteci napravim pometnju pomesavsi kartice sa imenima prvog i osmog razreda, drugog i treceg itd.
Uglavnom u osnovnoj sam bio mnogo bezobrazan tako da su odahnuli kad sam otisao.
U srednjoj sam se malo primirio, ali najveci ispadi su mi bili sto sam unosio alkohol u ucionicu da se napijamo i da pijani budemo na casu, i to sto sam se potukao sa nastavnikom u skoli.
Eto, toliko.
eh ovo je za mene tema :D preporučujem svima koji žele da se slatko nasmijaju da čitaju šta pišem...biće u nekoliko dijelova, da ne smaram u jednom postu :D
idemo jedan po jedan :D
Champy vol.1
Ove godine kad smo bili u posjeti maloj hidroelektrani u Zenici, kupili smo nekoliko litara vina i meze, te smo na zadnjem sjedištu busa pili zajedno sa 3 asistenta. Naišla je jedna profesorka koja ima kćerku po imenu Ajla, koja inače studira na Fakultetu elektrotehnike kao i ja, ali je ona sad druga, a ja četvrta godina. Uglavnom, mi smo nešto pričali o Mančesteru, a ona se ubaci: "Gledala sam i ja sinoć Mančester, zasluženo su pobijedili, ali ne volim ja njih baš."
A ja k'o iz topa: "Kako profesorice ne volite Mančester, pa ne možete mi biti punica ako ne volite?!"
Svi su zanijemili kad sam to rekao, a ona me samo pogledala. Sreća pa se i ona voli šaliti. Tu nije bio kraj. Nedugo zatim se vratila sa smiješkom na licu. Ja joj rekao da nam vozač pusti narodnu muziku, jer pijemo. Ona meni kaže: "Ajd eto reci koju pjesmu hoćeš", a ja njoj: "Ako može od Hakale-Lijepa Ajla":
Kaže ona: "Jel to na moj račun?". Rekoh: "Jest"... ne pamtim da se tako iko ikad nasmijao, valjda zato što je vidjela da sam iskren i da se zajebajem :D
Champy vol.2
U srednjoj sam se svađao sa profesoricom njemačkog jezika. Rekao sam da je glup predmet, da učim preko volje njemački, da sam htio da idem na engleski, a oni me opet prebacili na njemački. Onda sam ustao i rekao: "Znate šta? I vi ste glupi!"
Sve je dobro prošlo, valjda je vidjela da sam bio posve nervozan pa mi je oprostila i nije me poslala direktoru. Inače sam imao prosjek 5.0. Valjda je i to uticalo. :)
Champy vol.3
Srednja. Na odmoru smo ispred učionice radili sprdnju sa nekim stolom. Ja i još 3 druga smo ga podigli, a jedan je sjedio na njemu. Nosili smo ga tamo-vamo, dok stol nije pukao po pola. Sakrili smo ga na protivpožarnim stepenicama i svi otišli napolje. Pravili smo se da nismo bili tu :)
Sve bre neki seljacki fazoni, ima li kakve akcije? :)
Champy vol.4
Opet srednja. Po hodnicima su bile one crvene limene kutije sa onim priborom protiv požara (crijevo, ventil i to). Mi smo otvorili vratica od tih kutija i takmičili se ko će jače da udari glavom iz trka u ta vratica. To su bili šokovi, cijela škola nam se smijala. :D
Champy vol.5
Srednja škola. Ispred škole ima asfaltiran put i to je uzbrdica, jer se škola nalazi na maloj uzvisini. Bila je zima i taj put je poledio. Auta bez lanaca nisu mogla da se uspnu. Mi smo iz dvorišta škole gađali cure i profesore koji su se penjali. Bilo je gomilu padova, a nijedan ukor. :D
Champy vol.6
Drug iz osnovne (Bobo u daljnem tekstu) je napravio grudvu snijega, ali je stavio jedan kamen u nju. Rekao je da pogodim Denisa. JA ni pet ni šest frrrrrrrrrrrrrk. Pravo u slijepoočnicu. Nije ga puno udarila, dobro je prošao. A i ja. Razredni se ismijao kad me je Denis tužio. :D