Najbolji i najgori izum

1. Jesi probao nekad Tuborg limun?

Meni je sve to golo sranje, mogu lepo da naprave sok sa ukuso tog voća, a ne tu u vops da ubacuju...

2. Meni je sve to golo sranje, mogu lepo da naprave sok sa ukuso tog voća, a ne tu u vops da ubacuju...

Veruj mi ovo je bolje od ovih nasih sto prave.

3. U pravu je Sale. Tuborg sa limunom nije kao ova naša sa 2% alkohola, on ima kol'ko i pravo pivo. :)

4. Sve je to sranje, morao bih da imam picku da bih pio to. Ne mislim devojku, nego polni organ.

5. Ne znam zasto tolko hejtujete to.
    I tuborg limun i Sa(o)mersbi...
    Oba imaju 4-5% alkohola ko i vecina piva.
    Nekom je lepse da pije to. Vise osvezava i sta..

6. Da, nekome. Nekome ko se suri u plinaru.

7. Ma dobro. Vi sa vuke ste svi maco muskarci :)

8. Brate, nisam peder da pijem ta govna, razumi.

9. A zasto moras da budes peder da bi pio to?

10. Zato sto organizam heteroseksualnih osoba ne podnosi to.

11. Cekaj, ako se kupam i mirisem, znaci surim se u plinaru, a?

12. Ja pijem Jelen grejp i Lav limun. Odlični su.

13. Јелен, Лав, и Пилс лимун и остале воћке нисам ни хтео да пробам. Али сомерсби је екстра, нема бољег пића по овој врућинчини, не ошамућује као пиво а има 4,5% алкохола, идеално је.

14. Kamen za kupus je najbolji izum

15. Ja sam pio i grejp i limun.
    Limun mi je bolji. Ali opet nije nesto ono super.
    Al zato tuborg i somersbi kad sam pio..
    Mnooogo je dobro.

16. Najbolji izum je pivo, a najgori je pivo sa ukusima i somerzbi.

17. Па сомерсби и није пиво, него цидер, тј неко воћно вино.

18. A ko je reko da je somerzbi pivo?

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.