Prijava

Ово си мог'о у предлоге.

Али за.

Imalo bi logike da na satu stoji lista dvadesetak nalpopularnijih definicija ikad...S druge strane, ako bi definicije bile na taj način istaknute, ne bi nikad ni prestale da budu najpopularnije.
Čak i kad bi to bilo urađeno, a mislim da nije najlakše na svetu izvesti tu opciju jer ni sam nigde ne možeš da čitaš sve definicije na jednom mestu, više od prvih dvesta pedeset strana zauzele bi odavrane.

Apsolutno za. Ima kvalitetnih definicija koje vredi procitati. Kajzene uvodi to opet.

ЈАВИ СЕ КАЈЗЕНЕ!!!!

Плус на предлог

Боље крените да читате од прве првцијате дефиниције на овамо, па ћете сами наћи генијалности. Данашња омладина, све би здраво за готово...
Измена: све је лепо објаснио синграфеас.

Opcija koja bi podsticala lenjost.
Protiv.

protiv. svi bi naskakakli na najpopularnije, manje bi se citale nove stvari.
tesko je izvodljivo, soortirati tonu definicija...

To je bilo pre, na staroj Vuki.
Nego, kada ćeš da nam vratiš www2?

Велико против. Сунграфеас рече лепо. Најпопуларније ће остајати најпопуларније.

protiv.
mnogo govnjivih definicija ima puno glasova jer su skoro napisane i stavljene na naslovnu, za razliku od pre kada je boravak na naslovnoj obezbedjivao 50 pluseva, sad ide i do par hiljada

Против. Онда би оне још више набијале скор само због тога што су најбоље оцењене.

Ne. I ovako niko ništa ne čita, tek to će biti katastrofa.

Против. Онда би оне још више набијале скор само због тога што су најбоље оцењене.

Uostalom tako je i moja baba dobila milion pluseva

Smatram da je neka promena potrebna, mozda ne u ovom vidu ali promena je potrebna. Defke se slabije citaju (pricam iz licnog iskustva) izbacim neku def. koja bi po ranijem rezimu imala bar 50 ocena a po ovom novom dobijem izmedju 10 i 20 ocena i ondak ti se i ne pise kad znas da ce def da ti vidi 15 ljudi. Cini mi se takodje da je kvalitet definicija znatno opao i da je dosta autora izgubilo volju za pisanjem. Dosuse ne citam nesto puno u zadnje vreme al mislim da je to posledica tog pada kvaliteta. Sve sto hocu da kazem je da mislim da nesto mora da se menja.