Prijava

Колико ја знам људе који учествују у томе, чини ми се да су то обично особе које су у младости сањале о богатству, моћи и статусу. Спремни су да ураде било шта да би то остварили. Ипак, нису имали ни талента, нити су били довољно вредни да би постигли свој циљ. Како је време пролазило, разочарање се повећавало и постајали су све лакомији на обећања о одличној заради без велике муке. Исти такви људи у другим околностима постају политичари.

Znači odatle nam današnji političari dolaze. Ccccc.

Ауууууу, зајебано :)

Počelo je sa Emvejom, kraj se ne nazire.

Evo krenite od prve strane. http://forum.krstarica.com/showthread.php/105031-Gem-collection-club-i-Mega-book
Ima neka dileja Saky koji ih brani sve u 16. Ja nešto nepismenije u životu nisam vidjela.

Мислим да ништа од тога не може да се деси некоме ко је иоле интелигентан.

Tačno tako.

Ko nije dovljno "jak" da zaobiđe prevare i prepozna ih, evo jedan sajt, dosta informativan i zanimljiv:
www.prevara.info

А шта им значи овај Паја у углу и ова као нека икона? Као ''верујте нам, ми смо православци''?

To je i meni malo glupo. Al' ajde...dobar je sajt, ima pozamašan spisak prevara, pa im se to može oprostiti.
Ipak, većina tih prevara su stvarno mamac za imbecile. Što se tiče internet prevara, jedino neko ko se prvi put susreće sa računarom može na to da se nakači. Tako je i sa virusima, malware-ovima...ili ona Nigerijska prevara - ko normalan može da nasedne na nešto takvo?

Aj da im svi kolektivno svrsavamo na forum. :D

Dobio sam ja mejl od nekog Gadafijevog saradnika, kaže treba mu neko da izvuče svoje pare iz zemlje, pa bi prebacio na moj račun, jer su njegovi blokirani. Meni procenat naravno, samo da mu dadnem broj računa i šifru :) Dobio sam i na britanskom lotou (iako nisam uplatio). A dobio sam i green card (iako nisam konkurisao), samo da uplatim 900 dolara za troškove procesuiranja. Internet je do ćudo :)

Moj jedan poznanik se prošle godine navukao na firmu "Nahil" koja vodi na rad u Dubai na građevini. Svi su uplaćivali oko 300 maraka "za troškove putovanja". Otišlo je nešto malo ljudi, ali i ti koji su otišli su najebali jer je vlasnik Denis Čolaković iznajmljivao auta na njihova imena, kupovao namirnice itd. Ovi kojima je svakih 10 dana govoreno da će ići za deset dana su najebali jer nisu otišli, dali pare, a prilično veliki broj ljudi je dao otkaz da bi otišao tamo. Ganjaju Čolakovića još uvijek, al ga neeemaaaa...

PS: Znam da je nevezano za Gemovce, ali eto, prevara je....