Prijava

Дуло је маг, може он увек да скрпи нешто. Мада питање је сад, због финансија, да чи ће и даље јурити титуле (да ли је уопште могуће да не јури?) или да ''бруси'' тим младића који ће бити топ за пар сезона.

Nedavno ortaku pricao taksista koji sljaka sa njim na aerodromu, ovaj vozio Miska.
Napljuvao i jedne i druge, u fazonu bolje mu je da igraju sezonu u Megi pa da odu bilo gde preko , nego da ih daje KKP i CZT.

Pa bolje je kad iz mege mogu da odu kao mvp lige iako je mega osma a taj mvp ima potrosnju 80% lopti. Megi je bitno da ne ispadne da bi bila na trzistu a to sto ce zrtvovati 5-6 pobeda da bi se neki igrac ispucavao koga boli kurac. U zve/par toga nema jbg rezultati su prioritet

Kad se već povela priča o Mišku, da okačim najjaču sliku

http://i.imgur.com/Gbbicrg.jpg

Ne vidim sta drzi lici mi na statistiku?

pa da, zvanican boxscore sa tekme. Gleda ciji stats da izbaci na tviter da se kurci

Sitno mi na fonu a kad uvelicam mutno, video ove tabele dole...

Aj brt nemoj sad preterivati, decka cene oko 30og pika ove godine.. Kad je mogao Zoric da igra celu sezonu u Feneru, moze i Milutinov.

Volimo mi da preuveličavamo našu robu, to što će on biti oko 30 pika na draftu ne znači toliko mnogo, bitna stvar sa Milutinovim koji jeste napredovao je da nije imao puno utakmica sa EL centrima da bi mi mogli da govorimo o sigurnom drugom centru EL ekipe.

Ekipe koje imaju jaku centarsku liniju, a da smo mi igrali protiv njih su CZT, Budućnost i Cedevita, imao je on i loših i dobrih partija protiv njih, ali mislim da na mečevima sa tim ekipama nije ni blizu bio dominantan kao sa ostalim ekipama. Doduše bilo je izuzetaka, ova poslednja u finalu, i još dve tri.

Ima on još mnogo da napreduje, a mislim da bi za njega najbolje bilo da ostane ovde, jer se najviše napreduje kada si nosilac igre, i kada igraš u timu od kog se očekuju rezultati(mislim da kakva god situacija bude mi će se pravtiti timkoji može da napada EL, doduše pitanje je kog će to biti kvaliteta). Druga varijanta koja je meni lično najbolja je da ode u NBA, pogotovo što bi to bila Minesota(najverovatnije). Tamo bi sigurno nabacio masu i poboljšao kretnje, a ako ne uspe kao mnogo bolji igrač bi se vratio u Evropu. Plus bi bio u timu sa Garnetom.

Al trebaju nam pare a on je jedini kome ugovor ne istice sad. Ako ostane, otici ce za dzabe. i to ce otici da nekom bude nosilac igre a mi dobili kurac

Jbg, šta znaš, može da se napravi dobra ekipa oko njega i da se čak dođe i do EL uz malo sreće, a opet može da se još više ispuši kurac nego ove sezone. Ja bih voleo da ostane.

E, ne bih da vam stajem na muku ali mislim da nemate apsolutno nikakve sanse da napadnete bilo sta sledece sezone. Ozbiljan sam, keve mi

Sa Partizanom je jedna stvar zanimljiva, najveće uspehe naprave kada to niko živ ne očekuje. Od Istanbula 1992, pa do Pariza 2010. Doduše tada je bila bolja situacija u klubu mora se i to uzeti u obzir.

Koliko god vi mislili da je rad sa dulom neprocenjiv za sve ostalo tu je masterkard ipak je igranje el bilo najveci motiv igracima da dodju u partizan i igraju za manju platu nego po kojekavim budiveljnicima. Sada toga nema i videcemo koliko ce mladih(ali perspektivnih) igraca doci samo da bi radilo sa dulom(koji je neosporno dobar trener za rad sa mladim igracima pogotovo centrima).

Ja bih voleo da vi sl sezone izbacite jednog ili dva igraca koji ce biti zverine nekad(ako su nasi klinci naravno). Isto tako ne bih voleo da osvojite titulu naravno ali bih voleo da izbacite par dobrih igraca i skinuo bih kapu za to.

Jeste da igračima neće biti isto da dolaze u ekipu koja igra EL i ekipu koja igra EK, ali uz pravilan skauting(koji u KKPu nažalost ne funkcioniše kako treba od sezone 2010/11, a od pre dve sezone je potpuno trokirao), se mogu iskopati domaći igrači koji bi mogli da igraju ABA ligu bez problema, štaviše i da prave razliku u njoj. Samo treba da se kopa. Partizan je i dalje atraktivnija ekipa i od Metalca i od Mega kakoćesevećzvatidogodine, pogotovo za onoga ko je navijač Partizana.

Ja mislim da trebaju da se okrenu univerzitetskoj reprezentaciji i da vide šta odatle može da se uzme, nije baš da su tamo igrači koji mogu da igraju EL ali za domaće/regionalne uslove mogu da prođu.

A za ovo izbacivanje igrača ako mislim da su sledeći oji treba da dobiju značajniju minutažu Glišić (koji je već igrao) i Bojanić koji se povredio ove sezone, mislim da su ligamenti u pitanju. Za ove još mlađe ne znam.

I gledano iz ove perspektive, koliko se Đoko Šalić zajebao što je otišao.

Naredna sezona treba da bude restart kao Duletova povratnička posle Rusije, da se okupe mladi perspektivni igrači spremni da rade, tu negde da se bude u sredini ABA-e al da se stvori neka osnova za dalje i da se finansije srede koliko je to moguće. Ove sezone se pokušalo s proverenim igračima da se na silu izbori EL al teško to ide kad se kompletira tim u hodu ma koliko kvalitetni igrači da su. Zato zadnje dve godine nema onog prepoznatljivog dizanja forme na proleće kao pre, povrede, kasno sklapanje tima i loša selekcija nam jebaše majku najviše.

Ne, ne, nisi me skapirao. Ova dvojica su vec u kkp mislio sam na igrace koje cete tek dovesti pa da neko od njih postane igracina. Valjda sam pojasnio. U partizanu sada svakako ima talentovanih klinaca mada me jedno interesuje ako moze neko da mi pomogne-jel kkp bojkotuje mladje selekcije repki ili savez bojkotuje kkp ili stvarno ni jedan igrac kvalitetom ne zasluzuje poziv i mladu repku?

Atraktivniji od nabrojanih jeste svakako ako nista makar jer se zna ko je kkp ali u metalcu ima love, zvezda pegla el, buducnost moze pokupiti nekog klinca lagano, mega ima plus(realno minus al ajde) u vidu miska...cedevita ne moze da kupi nase realno jer hrvati ali osim navijackog momenta koji ne treba zanemariti ja ne vidim na konto cega bi kkp mogao da se sa nekik od ovih timova macuje za igraca.

Mozda ja i gresim jbg ali to je neko moje vidjenje stvari bez da vas nesto prozivam(mada kapiram da se vidi da sam ozbiljan)

Ta Duletova po povratku je bila pun pogodak, oterao Anđušića da progura Bogdana(kapa dole), dovedeni perspektivi centri(samo Milutinov opravdao očekivanja), Lovernj pao dar sa neba umesto smušenog Gordona, Milosav i Lučić eksplodirali. I onda ono što nikako nije trebalo da se desi, Bertina povreda kada smo već osvojili titulu.

Ta ekipa je trebala da se prošeta prošle sezone ABA ligom, a tako je i krenula, ali ne može se protiv onoliko povreda.

Čović i Miško drže monopol nad mladim igračima, FMP pokupi sve najveće talente i drži ih na robovlasničke ugovore makar da ih drugi neko ne bi uzeo. Partizan nikad nije ni imao jaku svoju školu, više se svodilo na skauting a sad kad se i o deci od 13-14 godina sve zna teže je izbunariti veliki talenat jer ga navata neki menadžer i pričama o parama i karijeri zaludi familiju i onda može da radi s njim šta hoće.
Kažu da ima Partizan mnogo talentovanu generaciju 99, ako se ne raspadnu biće od njih sigurno neki top igrač. Najboljeg od njih Marjanovića Rašković već odveo u Real.

Inace imam nerealnu zelju da vam okacim kera onog ali em nemam sliku tu em necu da sjebavam normalnu spiku :D

Ta ekipa je imala potencijal za F4 EL za dve godine, bez zajebancije.