Prijava

Gazimudu se neće svideti ovaj post.

On meni smeta jer predstavlja klub za koji navijam na nacin na koji ne zelim

савршена реченица

ово што скочимиш прича има смисла, и ја сам неки дан рекао да вам дуло сада баш треба јер му није први пут да од гована прави питу. истина је и да је имао веома скупе тимове али је истина и да је од цопина попут вранеша правио нешто што је корисно за екипу(не могу да кажем играча лол). он је првенствено добар мотиватор(по броју напада после тајмаута завршених поенима је међу првима у свету мислим да га само грег шије али нисам сигуран за овај други део) и добар да од талента направи играча(иако је мора се признати имао "монопол" на највеће таленте, могу да образложим ако неком није јасно). да је наш вероватно бих му праштао до неке одређене границе на основу кредита који има али буразеру што је много много је јебига немој јести говна више плс. сад вам треба, ту нема дилеме...

Kako god, nismo definitivno mi ti koji će odlučivati da li ostaje ili odlazi, pa će biti kako bude.

Inače Crno, raznovrsnost akcija može uvek da postoji kada postoje odlični raznovrsni igrači koji to mogu da izvedu.

цопина попут вранеша правио нешто

Vlade je radio sa centrima. No, nebitno. Na stranu sve, mene covek nervira i to je to. Na kraju krajeva, sve ovo je prazno baljezganje, za dusu lolo. Ja na kosarku ne idem, dok on ne ode.
Ko sto ni na fudbal nisam isao, dok Djura nije izasao iz kluba.
Neko ce reci da njih boli kurac savrseno, sa cime se slazem, ali ja to ne moram da podrzavam.
Sem toga, ovako razvijam karakter i principe, i jednog dana cu ostaviti cigare i jebati natasu iz 8-2 iako sad ima dvoje dece. I citroen, i to hocu.

Vlade je radio sa centrima

нека је и дулов шурак, какве везе има? први тренер има свој тим који поставља, за који је одговоран у случају да лоше ради са тимом(типа лош рад на кондицији) али је исто тако и заслужан за успехе тог тима. Не знам да ли си приметио да радоња функционише по истом принципу и да некад не зна да ли има тајмаут или не? поента је да ни један тренер нема капацитет да све ради сам и зато сваки има тим у којем свако има своју улогу и тога се држи тако да што се мене тиче оног бивола је "направио" дуло.

први тренер има свој тим који поставља, за који је одговоран у случају да лоше ради са тимом(типа лош рад на кондицији) али је исто тако и заслужан за успехе тог тима.

Upravo u tome je i poenta. On pobere uvek sve lovorike, ali kada je sranje svi drugi su krivi, sem NJEGA. Kad je on spomenuo svoj strucni stab? Nikad. Ja pa ja, i to je ta prica redovno. U novinama saznas ko su mu asistenti i kondicioni.
Svi izadju i kazu odradili smo dobar posao, taj ih je dobro spremio, ovaj je radio dosta sa ovim induvidualno, doktori su ih odrzavali bla bla. Sve je to mozda dosadno, ali je neki red da se ljudi bez kojih, kako i sam kazes, ne moze, spomenu.
Ne. Dule je stvorio ti auru vodje, Don Kihota jebenog koji sam izdrzava i na svojim junackim plecima nosi Partizan jadni, koji bi bez njega implodirao.
Pa druze, svi treneri bi ruku dali da vode taj klub. Imas, do skoro, na kile mladih koji idu tu zbog imena, sanse da stvore svoje, drzavu koja ce sponzora da ti obezbedi, imas i pritisak rezultata ali pobednici to traze. Niko nece da trenira Slogu jebenu, bole ih kurac da tavore u seedini tabele.
To je ono sto mene nervira najvise u vezi njega, i zasto ga organski ne podnosim.

Sto kaze jedna NBA legenda: "postoje dve vrste trenera, oni koji su otpusteni i oni koji jos nisu." Niko nije nezamenljiv.

Jebaćemo EFENPEOVA Gurovićevog i EFENPEOVU kopiju Čovićevu.

Ima dosta Duletove krivice za našu igru prošle sezone, ajde taj nedostatak akcija i mogu da progutam donekle jer su Tepić i kreativnost dva teško spojiva pojma ali, da bi se vrtele akcije, tebi ne treba kreativan igrač već njihovo uvežbavanje na treningu, Tepić kao igrač ne ume da izađe iz akcije kada se ukaže prilika i lagano poentira, kao Bogdan npr, ali ovo sada nije tema.

Ono gde je Dule apsolutno podbacio jeste pod jedan Pavlović, kapiram da je on bio pod enormnim pritiskom, ali ono ponašanje za profesionalca je neprihvatljivo, čovek je imao ispade još protiv Budućnosti, a to je bio decembar 2014,(pokušao da udari Rejnoldsa u glavu), znači Dule je to morao da primeti i da radi na psihičkoj spremi Saleta, da se ne bi desilo ono što se desilo u 1/2 finalu ABA lige.

Drugo je dovođenje pojačanja, prvo celu sezonu jurimo pleja, i onda ode Gagić, pre toga i Bogdanović(doduše to je bilo i najavljivano) i ostajemo na Milutinovu i Mačvanu(dobro, tu je i Bezbradica, lol), i umesto da se prestane jurenje pleja, koji nam po popunjenosti spoljne linije nije bio ni potreban(pogledati finale KLSa), i da se skoncentriše na dovođenje igrača koji bi pokrivao pozicije 4 i 5, a to verovatno nije bilo ni razmotreno. Dovodi se Akojon, za kog se ispostavilo i da je došao sa povredom ramena, za 25k mesečno. Za te pare se mogao dovesti vrlo dobar visoki igrač. E sada, ovo ne znači da bi mi osvojili ABA i KLS , ali je svakako bio racionalniji potez i to je neko morao da primeti.

EDIT:

Imas, do skoro, na kile mladih koji idu tu zbog imena, sanse da stvore svoje

E da, ovo, čovek je prosto usrao odnose sa skoro svim menadžerima, od zalizanog su tu bili samo Tepić i Milosav, koji su Grobari i na koje ovaj ne može toliko da utiče, zato su i ostali. Da bi sada došli u situaciju da jebeni Nikola Ivanović ne dođe u KKP samo zbog zalizanog i njegovog odnosa sa Dulom, zato vrv i Danguba nije došao itd.

Ja sam još pre više od godinu dana rekao da da vi mnogo dugujete Duletu. Baš mnogo. Niti bi on mogao ovo da napravi sa nekim drugim klubom što je sa Paćom niti bi Partizan mogao bez Duleta ali sad vam mnoogo više uzima nego što vam daje i mislim da je odavno došlo vreme da mu date neko počasno mesto koje i više nego da zaslužuje i da mu kažete hvala. Unazađuej vas jako
Nešto slično se desilo sa Mančesterom i Fergusonom samo što mislim da je Ferguson namerno unazadio tim jer je komplexaš matori pa da neko ne bi slučajno oborio njegove rekorde za života a da Dule uništava Partizan iz najbolje namere, tj siguran sam da želi dobro Partizanu ali mu nanosi štetu i da zlo bude veće ne vidi šta radi.

To za Fergusona, to nije istina.

zato vrv i Danguba nije došao

Ako mogu da se ubacim, Danguba je rekao u jednom intervjuu kad su ga pitali što Zvezda a ne Paćo, kaže "kako da propustim da igram protiv Olija, Valensije, Galate i sl.", čak su i pare bile iste, ili možda za 10k veće od Part. al to je rekao guru ne Danguba.

A da su raskrstili zalizani i dulo jesu, još onda kad ga je dulo zvao da ako hoće sastanak, da dođe u 7 ujutru na trening.

U grbu vam zvezda u imenu Bari, grobari ko ste vi u stvari ?

http://www.dodaj.rs/f/h/Zy/2UQJfsnb/kkpartizanlogo.jpg

Skeč jedan za laku noć ;)
Inače, želim vam sve isto kao što ste vi želeli nama, ni manje ni više.

све што вас двојица(цкм црно) причате је истина, нема ту шта, сасвим нормално размишљање. моји постови се и нису односили на вас.

најјаче ми је што капирам да дулоа помало заболе курац и за вучића и за снс и за све него видео на шта се маса пали па уватио да форсира. попут ноловог СРБИЈА АААААА и рандом фудбалера ОВО ЈЕ ЗА НАВИЈАЧЕ ЉУБИМ ГРБ ЈЕБИТЕ МЕНЕ НЕМОЈТЕ МОЈ КЛУБ и те неке АЈМО НА ДОЧЕК СРПСКИ ДВОЈАЦ БЕЗ КОРМИЛАРА ЗАКОН спике.

A da su raskrstili zalizani i dulo jesu, još onda kad ga je dulo zvao da ako hoće sastanak, da dođe u 7 ujutru na trening.

Ово, ако је тачно, је баш превелико издркавање на штету клуба.

Dangubic se u tom transferu pitao koliko sam se i ja pitao, Zalizani rekao Zvezda jer mu je Coki uz transfer davao trening halu u Zelezniku a Mega je pre toga ostala bez hale jer je Vizura prekinula saradnju.

↑↑↑
To se znalo jbg. To je tacan momenat jada su dulo i misko prekinuli kontakt

Ja kažem, makar je dobra stvar u svemu to što će sezonska ipak biti daleko jeftinija lololo

Nikola Pekovic novi predsednik Partizana.

Todoric: ''Sad mogu da umrem, spasili smo Partizan".

naprednjaci , pusite kurac. I bilo sta da se desi, ja sam na istoj adresi.

lol

bilo sta da se desi, ja sam na istoj adresi

pazi da ne prođete ko toše lol
dule je i onako krenuo njegovim stopama malo malo pa saobraćajka