KK Partizan

1. pitanje naplate para o kome mi pricamo veceras

Sutra ću da uplatim 70 din na račun KK Institucija (ili to više nije legitiman naziv od kako se broj ludak smanjio za jedan) čisto da ne kukate više.

2. Meni stvarno greota da nastavljam dalje priču s tobom, jbg, Gagić je nemoralan, al ako je pavlovic/muric/ajfon nemoralan, onda nije bitno jer treba biti moralan samo kad su pare u pitanju, da udaraš možeš koliko hoćeš. Pa da udarao/štipao je i mag, što bi ti drugačije mislio. Poyy, nema poente pričati s tobom.

3. Pa pazi, meni deluje legalno i kad je gledam od pozadi, a i kad stojim iznad nje, a i kad je na meni. Al cini mi se da je tebi nelegitimno i iz tog coska, i iz onog drugog...

mislio sam na legitimnost ne legalnost da si malo bolje procitao skontao bi

posto nismo jednostavno cemo prihvatiti da si glup/se stvarno sprdas jer pada kisa pa se ne moze napolju blejati

jedno od ova 2 je istina pa ti izaberi koje oces

4. KOJE TI VISE PRIJA BRT

5. A i činjenica je da su navijači Zvezde imućniji te više poreza plaćaju tako da državne pare i treba da idu Crvenoj Zvezdi.

6. Pajte kosta, boško... drim tim... lolo

7. op op doso kosta, mozda dodje bo, jos samo slobodan mitic aka žuća iz kk zdravlja i salo da se vrati i titula se ponovo vraća kod vas, svaka čast

8. JEL TO MORAL!? Je nastao zbog prstenca u oko.

9. Hahaha boli nas kurac bar ćemo se smijati Peroviću hahahah

10. Kad se Salo vraća? Jel peca?

11. чека да види ко ће бити плеј

12. Pantercigani, jel vam umrla tema?

13. играчи нам на еп јебига

14. i naši takođe :)

15. Koji, jebote, svi su otišli, šta vam je ostalo? xD

16. мекел и јака :Д

17. A Rajković, jel još brani za vas?

18. звезда=србија, да

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.