Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Deste entuzijasti
Trebali ste Bakića da dovedete na poziciju Filipa Čovića :)
Napisao sam ovim pederima da nam je dosao Perovic kod njih u temi. Eno ih usrali su se, poceli da pricaju kao mi imamo ovog mi imamo! :D
Axaxxaxaxaxax
nmj mi se smejati brt jbg
http://www.mozzartsport.com/vesti/partizan-doveo-doveo-bivseg-plejmejkera-zvezde/116826
CRKNI PEKOVIĆU
ИЗДАЈА
Znao sam jebeno da ce Cvetkovic da dodje e znao sam!!
Sada i Jeretina da dovedemo. lolo
KAKO CEMO JEBATI CIGANE U SVIM TAKMICENJIMA NE ZNA SE OCEMO LI SE VISE UMAZATI OKO USTA ILI OKO DUPETA
osecam se cudno. vec par dana mi nijedan cigan niti objektivni grobar nisu rekli da sam puko ko lajsna, da treba da se lecim i da penim.
dragi bravo, da li sam izlecen?
za koga navijaš gazi?
za tatu kad primi platu
Kosta potpisao na tri meseca bez naknade, posle toga se odlučuje šta će dalje.
Anđiušić trenira s timom.
E sad vec grmite
a jel se zna šta će Dulo da radi, hoće da nastavlja sa treniranjem ili mu je dosta funkcija u sportskom društvu
ТОООО! ПОСЛЕ ДУЖЕГ ВРЕМЕНА ИМА ОСЕЋАЈ ДА ОВО ЈЕ ТА СЕЗОНА! НАПОКОН ПРЕКИДАМО ЗВЕЗДИНУ ДОМИНАЦИЈУ И ЈЕДНУ ТИТУЛУ УЗАСТОПНО!
Дуло наставља да ради на идеологији. Без тога нема гробарства.
Bilo bi zanimljivo da zabode neki tim kao što je vodio u mladosti ( Skavolini, Breša valjda ) znači fazon neki Brindizi lolo i da dobije otkaz posle 10 kola
Truc, ja inace ne pisem vise u ovoj temi jer me boli kita za PartiSNSzan, cisto da ti kazem da se najedes sit govana.