KK Partizan

1. Kako ne znaš brt nama pare od dece iz kvadrature kruga njima menica za Klobučara SNS kriv je brt.

2. Odakle pare majku vam jebem?

3. Hehe zašto gnevni ste prijatelji dragi?

4. Odakle pare majku vam jebem?

Imamo u šteku. Jebemo i mi tebi.

5. Ja nemam majku semberac

6. Partizan bez pleja dve godine, Milosav se povredi ni za top 16 igraca ne dovedosmo, Luka sjebe koleno igrac potpisan za 24 sata.

Zar nam nije došao Sale tada?

7. ovo lika dovode od 2013 jbt. Nego sta je se Armstedom?

8. Armsted igra u Avtodoru Saratov.

9. Izgleda da je opet aktuelan, a pored njega i Juwan Staten i Lorenzo Brown iz Minesote. Armsted igra negde u Rusiji.

10. Hahahaha ovo izlazi kad ukucam Bryce Cotton Partizan, nema nista od djuskanja.

KK Partizan 2013/14 - Page 2201 - Sport - Forum B92
    forum.b92.net › Arhiva › Sport › Sport
    27.06.2014. - Постова: 14 - ‎12 аутора
    Page 2201 of 2303 - KK Partizan 2013/14 - posted in Sport: pravimo ... Pokupiti Bryce Cotton-a što pre za neke smešne pare i da đuskamo ...

11. Pokupite onog skocnog crnju sto je igrao u Metalcu.

12. Ma Mekejleb ispušava u NOP i dolazi.

Zapamtite ovaj post pičke!

13. Brajs Koton >> Mekejleb

14. Ako Koton ne potpiše, potpisaće Wool.

15. Kaunt ziro-zacenio se lololo

16. Pita me Španac jedan danas kao šta je sa KK Partizanom ja kao čekaju pleja sa pecanja da dođe, nije skontao - glupi španci.

17. Ja nemam majku semberac

Ništa onda.

18. Shomy23
    Ozbiljno pitam, stvarno ne znam...što potencirate stalno priču o SNS-u i Partizanu ? Ko je to snsovac, Peković, Berić, ko ? SNS otero Duleta, SNS uništava klub...jedino mi onaj Grubor ima SNS glavu.

Nedic. Sekretar Vlade.
    Alfa i omega u FK i KK. Naravno, funkcije je bez, avionom u Augsburg ide u svojstvu navijaca.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.