Prijava

Mora čovek da se zahvali državi i premijeru u svakom pominjanju, pa nije džabe dobio dozvolu da gradi one hotele po Zlatiboru

Еее, а кад се крену обртати парице од хотела па се уложи у тим, па припреме горе, па крену да долазе страњци, има да буде боље него под Дулом. Пекмен размишља на дуже стазе, што да мољака државу за кеш кад може сам да га створи. Живи били па видјели.

Taman dok krene da ga stvara doci ce seselj na vlast oa ce onda njemu da se slihtaju pa opet polako i tako...

Radimo na očuvanju i osnaživanju sponzorskog pula u čemu kao klub slavne tradicije i velikog značaja za državu imamo pomoć državnog vrha i samog premijera Aleksandra Vučića, rekao je vucicupederu

;)

Nece ici, priliku da vodi Partizan je cekao ceo zivot. Licno zove igrace za koje je zainteresovan i pravi pricu sa njima. Ne ide milion posto.

само преносим шта сам вид'о, ако не иде - ок. ал' без зајебанције, ако би којим случајем решио да иде, верујем да би милојевић био први у реду да га одмени. мада вероватно само једу говна због читаности.

Ne, stoji da ima ponudu, ali radi se o vodjenju Toronta u letnjoj ligi. On je to i pre radio, kao i neki drugi treneri iz Partizana, ne secam se sad koji... Tako da ce mozda provesti tamo neko vreme letos (verovatno ne), ali ne napusta Partizan. Sta vise dogovara sa Majstorovicem ovih dana, bio je iskljuciv da ima gro tima do kraja naredne nedelje.

Ostaje, nema dileme.

Pa to se odnosi na vreme kada je bio aktivan igrav sta

Za ovu godinu spremamo veoma respektabilan sastav. Mali Zagorac na kolenima moli zalizanog da dodje u Partizan. I Partizan i Zvezda mu nude slicne uslove, s razlikom da coravi moze da plati i obestecenje MEGI.
Za sada su egal sanse, ali takve su bile i prosle godine sa grobarom Dangubicem, pa su pare i EL presudile.

Dangubić je već 2 godine u Zvezdi. I tad mu je Paćo nudio više nego Zvezda (tako reko Dulo), fazon 10k više, ali ovaj rekao "EL se ne odbija".

P.S. Čisto sumnjam da je Zagorcu uopšte i na kraj pameti Paćo, a ne da "moli Miška da ga pusti", lol. Mada, isto tako nisam siguran ni da će u Zvezdu.

I zna se kako Ćoki plaća obeštećenje, kao i sa Dangubićem što je bilo.

Ne znam, evo nisam pratio Zvezdu toliko. Dal je prosle ili pretprosle godine.

Pa ne znaš, ni oko košarke, ni oko fudbala. Al te to fala Bogu ne sprečava da serendaš svuda.

Glupljeg coveka, a veceg smaraca nisam video.

Ne vredi para koje trazi. Jedan od precenjenijih igraca.

jesu mu nudili da dodje