Prijava

Jupiterac, ja osećam samo ruku Boga Oca Sapsitelja na svom ramenu, a ti osećaš ukus moje kite.

Nemoj da ti nabijem blatnjavu cipelu boga oca spasitelja u usta ta pogana!

1. Gordon direktno kriv za 18 poena Cedevite, to je ono što poluprofesionalno oko moje može da vidi, plus verovatno još neki zbog nepoštovanja taktike. Ubedljivo najgori odbrambeni igrač koga sam video u životu. Dodatno promašio barem pet čistih lopti.
2. Majstorović u teškom kanalu, nivo samopouzdanja mu je ravan prosečnom naprednjaku kad uđe na naučni simpozijum.
3. Džikić tragičan kao i skoro uvek uostalom. Niti jednu akciju nije nacrtao kad je trebalo, nijednu seriju nije sekao. Sva taktika mu se svodi daj Hečeru ili Novici pa šta urade.

Kad ovo sabereš utakmica od realnih plus 15 ode na ovo. Nadam se normalnijim stvarima u majstorici, nisu ovi bolji od nas grupno. Da, Bilan i onaj mali crnja su najbolji igrači oba tima, ali grupno je egal.

Smrt fašizmu živeo Partizan

Jupiterac, manje pirčaj, više dudlaj.

Ahahaha ma ovo je jedan autor, nećemo ga imenovati jednom prilikom uputio jednom drugom, takođe ga nećemo imenovati autoru.

realno, nije džile ništa kriv, jednostavno čoek ima panjine i to je to, ja sam se davno pomirio sa sudbinom da je ovo najograničeniji tim partizana još od onog PIVARA MB tima, Borovnjak, Perović, Avdalović, Šuput

Ja iskreno već mislim da je i ovo odličnan ovoseznoski uspeh. U evropi smo prošli grupu, doduše odmah ispali, ali jbg ne može se baš igrati sa 7 igrača u rotaciji (u tom periodu) + izgubismo sa sveukupno košem razlike. U ABA ligi dogurasmo do f4, što je odlično, ako i dobijemo Cedevitu u majsorici još bolje. Ne znam šta će i kako će izgledati u KLS-u, ali tu svakako na kraju sezone vidim opet finale između nas i CZV.

Ovo je neko moje viđenje sezone do sad

Kad ovo sabereš utakmica od realnih plus 15 ode na ovo. Nadam se normalnijim stvarima u majstorici, nisu ovi bolji od nas grupno. Da, Bilan i onaj mali crnja su najbolji igrači oba tima, ali grupno je egal.

LOL

vidi ovog indijanca

Hocete li da se potucete u zagrebu? Ubojica najavljuje pred svaki mec, da se potucemo pa sta bude, da se pobijemo, samo dok se bijemo sve je u redu, ja cekam, nista...

Zar bi udario brat na brata?

Oni samo Ruse biju. Ukrajince bi mazili.

ukrajinci su 75% pravoslavci, slično Rusima

To je taj tuđmanski gen, tu leka nema.

ajde beži budalo

Kockasta ti duša. Za Boga Oca Sapsitelja ne znaš.