Prijava

http://www.sportal.rs/news.php?id=59436

Izgleda da ne dolazi McRoberts. Pročitao sam na nekim forumima da će Pops Mensah-Bonsu da dođe, ali nisam siguran koliko je to tačno. Uglavnom, ovo su njegovi hajlajtsi, neće škoditi.

http://www.youtube.com/watch?v=tMnzKnjmEQQ

pops mensa bonsu je u pregovorima...znace se sve ovih dana.inace dosao je i amerike pre par dana,sad je stvar samo na menadzerima,prica se da ispod 400.000 mekroberts nije hteo da igra + da moze da ode kad se prekine strajk...
Mensa je igrao malo u jevropi i cenim da bi za 300.000 odradio dobar posao...titula,titula u jadranskoj,kup i osmina a sto da ne i fajnal for...

Valjalo bi. Mada sam za evropu skeptičan, kao što rekoh ranije. Samo da prođemo grupu, ja sam zadovoljan.

Па овај Попсаменсубонсек није саставио годину ни у једном клубу. Каква је то зајебанција? Мада је страшан играч...

Pa gledao sam utakmicu protiv Zagreba i mogu samo da kažem da smo ih pocepali sa pola gasa. Onako kada je bilo potrebno i malo se približe, odmah ih natamburamo ponovo i onda smo ih samo u jednom mementu pregazili zarad normalnije i lagane završnice.
Ekipa potpuno dominantna na ovim prostorima, sa centarskom linijom koja je jedna od najjačih u Evropi.
Šetnja kroz ABA ligu, top 16 Evrolige, kup i titula lagano. Ove godine opet nema konkurenta.
Gledao sam i Zvezdu ove godine. Pešić najveće pojačanje. Vidi se napredak, ali mislim da ove godine još uvek nisu konkurentni. Ipak imamo daleko jaču ekipu, mada mislim da se neće desiti Derbi kao onaj prošle godine kada smo ih dobili beskonačno razlike. Uglavnom igraćemo prilično dobar basket ove godine.

fali zamena za pleja, dobra cetvorka, bek suter..mada su prangijali dobro a to je najveci problem ove ekipe...andjusic dobar,milosavljevic me iznenadio,cakarevic ulazi u formu..... Pekovic je dominacija u Evropi a ne u ovoj ABA ligi, nema centra koji moze da mu parira...Ejsi lo me je odusevio,iskreno mislio sam da je tezak egoista i individualac ali on uvek gleda da gurne pas pre nego sto sutne i to me raduje... centri skupljaju reket a otvara se dosta sanse sa strane....Pera je visak u ovoj ekipi kao i djekic...Uz jedno ili dva pojacanja moglo bi nesto ozbiljno da se napravi u evroligi....nasu ne racunam kao ni kup...Finale sa makabijem je u izraelu i tu sta bog da...

Evo i link ka vesti, čisto ako niste gledali, ali ponavljam lagana pobeda.
Sportal.rs - Zagreb - Partizan 65:93

Реално имате јак тим, за топ 8 еуро лиге. Немате тренера, сад да видимо шта ће Дуле да уради са вама.
Идете на снагу, то се лако може уштопати. Радује ме да ће бити опетт "дербија" са навијачима и са неизвјесним резултатом :)

Sve zavisi ko ce da bude ta cetvorka nova..,
Niko ne moze da cuva pekmena tako da i sa моррисонових 20 poena stoka ce da vas nabije, ne mnogo al taman...

Пази, блоодс је квалитетно ложио али ја и даље вјерујем да ће Ракоч прећи, долази нам и Јеретин. А ако вам игра зависи од једног играча пукли сте :)
Зна то Кари средити

Радује ме да ће бити опетт "дербија" са навијачима и са неизвјесним резултатом :)

Teško matori. Gledam dugo košarku i niste na našem nivou još uvek. Ima pomaka kod vas ali jednostavno ćemo vas uništiti pod košem, kao i sve ekipe u regionu. Mi igramo baš tu košarku, na centre i mnogo dobro znamo da je igramo. I da te razočaram za navijače, u praksi će biti model da gost dobija malo karata, tako da neće tu biti kao nekada pola-pola u hali.

Видићемо џони, ако пређе ДМ најебали сте :)
Што се тиче дербија пусти се око 500 карата :) накупи се још некако буде гостију око 1000. Средиће то Кари брзо :) Бар ћемо јебати по српској лиги. А и у АБА :)

Ako si gledao protiv zagreba,partizan igra sa 8 igraca koji mogu da zavrse napad... Koliko se secaam poslednji put kad smo igrali na dva igraca buducnost je uzela titulu...

Zvezda nema centre,cvetkovic je klasa za sebe a rakocevic bi ga ugusio sa svojih 10ak suteva... Pesic je najvece pojacanje i nadam se da ce dule da spremi svaki derbi a ne ovaj jovanovic...

Biće Kariju k'o i prošli put, malo će mu faliti :)

Ajde, de, Cokuliću, dogodine ćete se spojiti sa Makabijem, možda tad nešto uradite...

Smoriste sa tim spajanjem.... Zvezda je zvezda pucala 41 od nas ili im kepec covic bio prvi plej isti je kurac.......

Ееееј сад нећу да се свађам на вашој теми :)
Сваки центар може да се одсјече из игре лагано.
И да вам саставља дуле јебаће вас кари пешић.
Не треба нам центар треба нам 4. Уз мало тактике Илић и Поповић лагано одрађују пос'о.
Ако пређу Миличић, Јеретин и Ракоч немамо шта причати :)

Много смо јаки, како смо их само накантали са пола гаса. Само још да дође нека звер на четворци уместо нејаког Ђекића, а и на плеју би нам требао још једна квалитетна замена, ипак је Перино време прошло. На центру смо јаки као црна земља, не знам која екипа има играче који могу да се гурају с овим нашим мрцинама. Млади су данас одиграли перфектно. Анђушић, Лучић, Милосављевић - просто се не зна ко је више покидао. У одбрани смо много добри одиграли, са много жара и пожртвовања, о чему сведочи и оно бацање за ничију лопту двајес секунди пре краја. И свиђа ми се што је Влада много ротирао, свима је указао готово подједнаку шансу. Нема сумње да му је она прошла година много значила и да ће бити све бољи и бољи. Све у свему, охрабрујући почетак. Једва чекам следећу недељу и Пионир, а после кретање у поход на ЕЛ.

Neće biti hiljadu ljudi, videćeš. Pooštriće još. Ništa od toga. Mislim da neće biti ni 500.
Ja bih voleo da bude pola-pola, da i vi osetite ono što smo mi imali prilike devedesetih, pisao sam ti u PVT-u a sigurno su ti pričali stariji.
Što se tiče košarke, kažem ti. Dugo je gledam, trenirao sam je i znam je prilično dobro. Jednostavno smo jači. I na to što smo jači imamo i dugogodišnji pobednički mentalitet u tom sportu. Imamo i to iskustvo igranja u najjačim takmičenjima, kao klub mislim i jednostavno, ove sezone nemate šanse. Ne treba da dižete euforiju i tražite nekog krivca, niti da budete tužni zbog toga što ove godine nećete uzeti titulu. Treba da radite, nadograđujete ekipu i budete jači svake godine. Treba na primer da vam Pešić ostane par godina a klub da ima makar nekakvu strategiju a ne k'o prethodnih godina.
Kažem ti, lepo je što se nadate ali nerealno je to odjednom. Takve stvari se i ne rade odjednom, nego postepeno. Ipak mi imamo ove godine igrače baš za igru koja je simbol Partizana i sa tako jakom linijom centara.....ne može nam niko ništa. Igrali su sa Zagrebom kao sa decom iz osnovne škole a tek je početak sezone. Ja ne znam koji vaš centar može da prismrdi Pekoviću.

Деветар Цокулић
И да вам саставља дуле јебаће вас кари пешић.

Ko i onomad, jelde? :D

Ако пређу Миличић, Јеретин и Ракоч немамо шта причати :)

To od onih para od Gasproma?

:D