Umesto što likujete posle našeg poraza, smatram da biste trebali polako da počnete da licitirate sa koliko poena gubite za vikend.
1. Zasto bismo likovali zbog vaseg poraza kad nam je odgovaralo da dobijete?
2. Mozda nas i dobijete za vikend, pitanje je kako mislite da nas dobijete na kraju, ono u finalima i tako to.
Pobedice nas na kraju kao i svake godine. Moralno. Jer sve sto rade to je za spas kosarke i reprezentacije, a vec su osvojili kup, a kao sto znamo, to je najbitnije.
Oni osvajaju samo bitne trofeje jer je u nacionalnom interesu odbraniti cast Radivoja Koraca!
Takva velicina jednostavno bi se prevertala u grobu kad bi njegovu levicu podizale kojekakve francuske, americke i nedaj boze crnogorske ruke..
Preteruje Bogdan. Oni samo brinu. Bojim se samo da ne nastete sebi brinuci toliko. Vidis onaj post malopre koji je upucen meni. Brine zbog mojih zivaca. Hvala ti. Cast je imati takvog komsiju iz suterena.
Bogam Scousere ako je po tebi Tilmo ovde dobro prosao juce onda svaka cast. A ako si uspeo i jedan zapalljiv post da vidis, s ne postove kojim mu se generalno pomers bulja onda bravo.
Dusane nisi fer. Ako nisi prepoznao odmah to je jedan od onih zastitnika srbske kosarke. Dosao savet da nam da.
1. Zasto bismo likovali zbog vaseg poraza kad nam je odgovaralo da dobijete?
2. Mozda nas i dobijete za vikend, pitanje je kako mislite da nas dobijete na kraju, ono u finalima i tako to.
Pobedice nas na kraju kao i svake godine. Moralno. Jer sve sto rade to je za spas kosarke i reprezentacije, a vec su osvojili kup, a kao sto znamo, to je najbitnije.
Oni osvajaju samo bitne trofeje jer je u nacionalnom interesu odbraniti cast Radivoja Koraca!
Takva velicina jednostavno bi se prevertala u grobu kad bi njegovu levicu podizale kojekakve francuske, americke i nedaj boze crnogorske ruke..
Tilmo, pitao sam Bogdana sta ima da izjavi povodom toga sto mu debela svinja umesto kidanja ligamentata nanosi stetu preko drugog crnogorca. Evo sta je reko:
http://www.sportske.net/vest/kosarka/bogdanovic-volim-kad-se-drugi-raduju-mojim-losim-igrama-167201.html
Ау јеботе! Човек је гробарчина, отац му је гробарчина, то је породично наслеђе. Јбт, за кооје паре он игра код нас :Д
Preteruje Bogdan. Oni samo brinu. Bojim se samo da ne nastete sebi brinuci toliko. Vidis onaj post malopre koji je upucen meni. Brine zbog mojih zivaca. Hvala ti. Cast je imati takvog komsiju iz suterena.
Јел неко реко буџет?
Nije niko. Bili neki zastitnici srbske kosarke. Otisli brzo.
Bio Tilmo, pricao koliko voli Bogdana. Pa neki Nikolas davao savete i tako to.
Uglavnom sve krajnje dobronamerno!
EDIT I u interesu srpske košarke!
Da, nista nije bilo zlonamerno. Sasvim komsijski.
Заклео бих се да је неко рекао буџет.
Nije. Tilmo samo pricao kako voli Bogdana. Zbog reprezentacije.
Ма сто посто је неко рекао буџет.
Ne. Bili ovi tvoji da pricaju koliko vole Bogdana i repku. Brinu za njega. Pavlovic ga gusi kazu.
Тилмо запалио тему са два, три поста лоло
Bogam Scousere ako je po tebi Tilmo ovde dobro prosao juce onda svaka cast. A ako si uspeo i jedan zapalljiv post da vidis, s ne postove kojim mu se generalno pomers bulja onda bravo.
Lepo je to sto podrzavas svog.
Ма не кажем да је добро прошао али је факат да је после његовог поста уследила лавина коментара.
Иначе подржавам наравно.
Фаворити сте у следећој текми, све испод 15+ је по мени фејл. Ужасно смо темпирали форму + 10 утакмица у 2 недеље.