KK Partizan

1. Aj važi. Samo jednu imam.

2. Nesto mi kum napomenuo da bi mozda isao, a ne javlja se. Videcu ga sutra na poslu. Kol'ko para?

3. Ok, možeš i u toku dana da mi javiš. Ajde neka bude 300 dinara.

4. Odom je da ste zivi i zdravi narkoman

5. Odom igra za 50k mesecno. tacno mu fali za koks. Ovo njegovo igranje za Kahu je pandan pusenju kurca za krek

6. Valjalo bi kad bi Gagulu navukli na koksic malo da ode vise jebem ga bogalj jedan :3

7. Mlatoni, nabavio je kartu već tako da mi ne treba.

8. Džoni dolazi na našu temu zato što na njegovoj nema nikoga.

lololo stvarno, svi ovi moji rade, nisu besposličari k'o vi :)

Џони, ај му среди трајни бан.

Jebem li ga, za šta se uopšte dobija trajni ban?

9. Jbt, Kinsi upitan.. Ispade de se i on sjebao samo tako.. Mada mislim da ce igrati..

10. Možda je i bolje da ne igra. EL nije baš neki prioritet sada, a još manje tekma sa limenkama.

11. a još manje tekma sa limenkama.

Откуд сад то? То нам је много важна утакмица.

12. Čak i ako izgubimo tu tekmu mi idemo na F4.

13. Nikako dzoni. I ako ne bude igrao, upravo ga cuvaju za nedelju. Pobedom u nedelju 90% osiguravamo F4. A da ne pricam da ce prva pozicija biti na jednu pobedu.(naravno ako dobijemo sa 4+ razlike)
    U svakom slucaju, mnogo bitnija je tekma u nedelju,al ukoliko sutra puknemo u EL plasim se da ce arena biti poluprazna u drugom krugu, a ta kinta nam je itekako potrebna.

14. Dobro, biću precizniji, nije nam kraj svih krajeva.

15. Pa dobro, daleko da je kraj, pa sve i da je to odlucujuca utakmica sezone, zdravlje igraca je na prvom mestu.

Sta mislite oce li biti pojacanja? Vcrs se zavrsava ova faza Evrokupa, pa je mozda moguce uzeti nesto od ovih sto su poispadali.. Jedini uslov je da bude Srbin.

16. Mislim da nema više pojačanja. Idemo sa onim što imamo. Pavlović je dovoljan. Berta se vraća. OK je to.

17. Mozda na papiru (mada ni tamo), al kad god gledas nase tekme vidis da vristimo za plejom :/

18. Da, treba nam više plej nego centar, kako većina ljudi priča, ali mislim da je jako teško naći sada našeg pleja, a više se ništa ne priča za novo pojačanje. Koliko sam izvalio nema govora više o tome.

19. Ma mi centre imamo (jesu ocajni al da budemo iskreni popravljaju se. Musli sto manje igra sve korisniji za ono vreme sto je na parketu, a Milutinov takodje u usponu, pogotovo napadacki), al pleja nemamo. Tj imamo Daloa koji je jos zelen i Milenka LedjnuTehniku Tepica. Doduse, ovaj drugi objasnjava sa odbranom, pa imamo bar neke koristi od njega kad je u igri.

20. Stefi Markovic bi sad predstavljao vlazne snove..

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.