Prijava

za bolje fore i niste

I da znate.da sutra navijam za hrvate samo da bi prestali da nas jebete, inace bi me boleo kurac ko dobija.

Realno, ono veceras sto sam svratio tamo je nista u poredjenju sa govnima koja cu sutra istovarati ako sve bude kako ja zelim.
Jebiga, mi nismo ljudi, mi smo navijaci, da ne uterujemo kare jedni drugima zbog klubova, nikad seksa ne bi ni imali lolo

Како се зове онај други ваш пацијент, који није јанпи, качио слику жене и детета на форум, па га Бушидо усрао и имао агента Смита на аватару?

One and only BOMBAS

Е тај, хвала.

Inace Grobari, samo da vam kazem da je na danasnji dan Dusan Kecman gurnuo njegovu straobalnu kurcinu sa preko pola terena i poprskao kroasane.

Nije to slucajno, kad vam kazem.

DANAS JE U BEOGRADU DAN ZA POBEDU!

Večeras lagano gaženje Cedevite, a finale Musli i Gagić mogu dobiti sami koliki je Cibona kvalitet.
Iskreno, žao mi je što Zvezda ili kako god se zove taj klub nije prošao da ih nakantamo u finalu. Ali osvetićemo ih, ne treba da brinu.

Kakve gluposti bre, pa kako mozete da strepite zato sto je izduvala fmp zlezda, pa to je valjda razlog manje za strepnju - ko igra kladionicu, taj zna da su padovi 2 favorita jedne lige u 2 dana daleko redja nego kad se utakmice igraju isti dan.
Drugo, tu je ser Dule Vujosevic.
Trece, tu su Grobari koji nisu retardirani polusvet koji navija za covicev klub, a bojkotuje (?!?) bez ikakvog racionalnog razloga F4 takmicenja na koje su se lozili cele sezone. Sacuvaj me boze takve pameti, mada s druge strane i bolje sto je tako, sta me boli kurac za efempe, ucutali su se kao da su se ukenjali u gace.
Cetvrto, dobili smo ove sezone jedan CSKA i Makabi, a da necemo jednu Cedevitu?

Nije mi zao sto su slepci ispali ni u kom slucaju, pa vece im je polivanje sto su izgubili od tima koji samo sto se nije ugasio, tima koji je napustilo pola igraca, nego da smo ih ponizili u finalu - onda bi srali: sudije, nebitna liga, bitno nam je samo zbog EL. Sad su seli na kurac, i ne mogu da ustanu koliko im je usao, a da opet ne sednu do kraja.

pa i ovako ce da seru sudije, kurci palci ko i svake godine. kao da je bitno od koga ispadnu partizan je kriv uvek

Ovo večeras će biti rutina, desetak razlike, Tepara Mađija će da uštopa onog što im igra na poziciji crnca na nekih 18 poena lolo, a Gagarman će Nurkića da izludi samom svojom pojavom i očajničkim pogledom. Berta će bacati trojke tri od pet, Bogdan i Pavlović će uvaliti po 16 poena, a mi ćemo srećni doći na na forum da polivamo spermu po železničkoj grupi.

Inače, za Kinsija nemojte jesti govana, teraju ga da igra pod injekcijama, a istovremeno stara fora - idi ti u SAD, ali mi ćemo da te kaznimo, taman da ne moramo da ti platimo to što dugujemo. To je ponašanje kao uprava Zvezde u fudbalu, ne sviđa mi se ni malo. Verujem ja u časove ljubavi, ali to je što bi rekao Marks duhovna nadgradnja za koju je potrebno da sa ekonomskom bazom sve bude u redu.

Ja očekujem pobedu večeras i to onako dominantnu, od jedno 15 razlike. Jeste meč važan, za nas najvažniji ove godine, ali mislim da naši ovi klinci to umeju lepo da prihvate, a navijači su uvek vetar u leđa Partizanu, a nikada teret. Barem do sada se tako pokazalo. Ekipa nam je OK, skockali su se, Ovi što su naknadno došli imali su vremena da se uklope i to je to. Voleo bih Berta da je imao još jedno, dve-tri utakmice u rukama i nogama, ali šta je tu je.

Cedevita deluje doduše sigurno na ovim konferencijama, pripremili su se maksimalno sto posto, jedino ih jebe što nije neko breme favorita na nama zbog milion razloga. Jedino što kući igramo.

Da mi večeras izujemo Cedevitu ne za čast srpske košarke, nego za čast Partizana, a onda novo finale, sa našim starim rivalom, kao onomad u Zagrebu kada ih je Kecman jeb'o, pa da od Šarića napravimo novog istraumiranog Tomasa.

CIBONA JE ŠAMIPOOOOON!!!

Ipak ne. lololo

Ali neprocenjiva faca njihovog trenera i hrvatski komantator takođe na onom snimku sa svih televizija....
Kakav trenutak. Jedan od najvećih.

Inače ja sam sa četiri drugara gledao tu tekmu i kada je Bogdanović dao trojku spustili smo glave dole...., drugar je mute pritisnuo verovatno, u šoku smo bili....i odjednom sam podigao glavu i vidim ljude u crnim trenerkama i majicama kako slave. Čak sam rekao glasno: "Otkud Ciboni crne trenerke". I tog trenutka smo skapirali....to smo mi!

Mrzelo me da tražim gledao nešto drugo, a ovaj mi preporučio. :)

Ја сам гледао са тетком и течом лолол и кад је Кецман дао тројку скинуо сам се до пола и почео да витлам мајицом.