Prijava

уживаћу гледајући овај тим. Чак и да крену да брљаве, па јебени су фетуси, дозвољено је.

Andric bolji od Bogdanovica, sto Bogdanovic picka nije igrao SP u 3 n 3???

Fino su odigrali, koliko je to moguće u trenutnom sastavu. Borbeni su bili sve vreme, i to je za svaku pohvalu, a ako nismo mogli da pobedimo šolnok sa jačim sastavim, red je da prva pobeda bude sa najslabijim. :)

Dalo mi se baš svideo, čini mi se da je popravio šut, a kontrola lopte mu je mnogo bolja, hajlajt utakmice GAGATAR, kucanje(pokušaj) naravno.

Videćemo šta i kako od pojačanja, ali mislim da je jedna životinja od četvorke mnogo hitnija nego plej.

Pavlović, ima li ga negde.

Kući je verovatno, sa đecom.

Mali Marinkovic je novi Bogdan. Mozda ne bas toliki ubica, al ubica svakako.
Dobijace svoje minute ove sezone, od sledece vec standardan, a onda one tamo ce da silji palamuru po Evrolizi i ciganskoj brizi.

Jebe mi se za kvalitet kosarke, sa ovakvim timom (50% fetusi, DOJAJAN IZRAZ) smo pobedili na vrucem terenu gde smo gubili i mnogo jaci protiv mnogo slabijeg Solnoka. Sta mi je posebno drago - stigli su nas bili 2 puta,ali su momci pokazali muda, stisli zube i izdrzali.
A najbitnija stvar, iskoristili smo kiks Cedevite i Cibone!
Verujte mi na rec, svaka pobeda ce nam biti vazna, i moracemo da gledamo i u tudja dvorista nazalost. Da se ne zavaravamo, losi smo, u napadu jalovi, odbrana solidna, al protiv boljih ekipa nece moci bez napada.
Znam, bice to bolje sa Gagijem i Muricem pre svega (+ pojacanja, nadam se u mnozini), jos ako bi Sasa odlucio da moj bloudzab valja skakao bih od srece!
Sto se pojacanja tice, mi smo cetvorke bez i mislim da je hitnija od pleja, al posto su sve sanse da ce Bogdanovic da potpise, mislim da cemo uloziti malo vecu kintu u keca sa poenima u rukama (4-6 da se kladionicarskim recnikom izrazim hehe ).
Brat Dalo ce biti do jaja igrac, i ocekujem od njega standardnih 5 poena i 5 asistencija po mecu. A u odbrani se vec vidi da je pokupio Kinsijeve fazone, tako da ni tu ne brinem. Sut mi je i dalje "a la dete ispred zgrade" al mi ionako sve volimo na tezi nacin :D

Ej deca dobila ...Kad se vrate svi ranjeni , oboleli, neregistrovani+kad Pavelu nađemo dadilju za đecu i pokupimo tog crnca ko pojačanje. Biće 14. u nizu je blizu!

Imam jedan debilan način analize. Utakmica traje 200 minuta lolo znate na šta mislim. Mi imamo:

30 minuta od Tepića (dobrih)
10 minuta od Daloa (solidnih)
30 minuta od Milosava (dobrih)
30 minuta od Murića (odličnih)
10 minuta od Andrića (prosečnih)
10 minuta od Milutinovića (prosečnih)
10 minuta od Marinkovića (prosečnih)
5 minuta od Bezbradice (prosečnih)
20 minuta od Gagatara (solidnih)
20 minuta od Milutinova (solidnih)

Da bismo uopšte mogli da igramo fali nam 25 minuta, a da bismo mogli da igramo dobro fali nam 50-60 minuta solidnih ili odličnih. Pavlović i još neko. Ili Bogdanović i još neko, al da taj drugi bude do jaja. Jedna četvorka je obavezna, to je očigledno.

debilan način analize

:)

Fali četvroka, tu smo najtanji.

Ako Pavlović ostane (u šta ne verujem) mogli bi da igramo nisku petorku, bez prave četvorke da se on i Murič tu menjaju kao lažne, što može da bude mnogo rizično, ali igramo eurokup, koji je idealno takmičenje za uigravanje takve taktike. Mada opet, fali tu prava četvorka, što onaj Grk, Kauzoglu, ili kako već, očigledno ne može kvalitetno da odigra, još uvek. Uz Bogdanovića kao bekap, bi to moglo da bude interesantno.

Druga varijanta bi bila da se dovede neki solidan/dobar stranac na toj poziciji tipa Lazme ili Gist, može takav igrač da se nađe ali mora mnogo da se kopa, ako ne potpisati Bogdanovića i neka nam je Bog u pomoći. Da nam bude jedini na toj poziciji.

Da pozdravim ekipu i kažem da ćemo ojebat i ove sezone oooppaaa

Ja ne znam od kada je Luka Bogdanović četvorka, njega je Dule u Partizanu spustio na trojku, a u inostranstvu je još više igrao spolja, šutirao trojke i tako. Treba nam neki Lorens Roberts i neki Mekejleb. E kad bi se njih dvojica vratili.

njega je Dule u Partizanu spustio na trojku

Na ovim pripremnim utakmicama sto smo igrali letos, svaki minut je Luka igrao na cetvorci. Iskreno, meni je Bezbradica bolji igrac, Luku nisam voleo ni kad je bio mlad i u mnogo boljoj formi

Šta je sa Pavlovićem insajderi jebem vam sunce u pičku.

Kao bliži je Kini nego nama, ali vidim da ne potpisuje ništa još uvek