Prijava

NE damo trofeje se odnosilo na to sto ce svi koji misle da nesto osvoje morati NAS da pobede. Pa makar i ovako srknavi necemo se skloniti niti im toliko olaksati da se ne sretnemo bar u polufinalu ili finalu :D

LOL ckm, ja bih prvi najradije išutirao kup udupe. :) Finale Abe je dovoljno, ali ne i preko potrebno za ulazak u EL, što se dalo videti ove godine... :)

dajte neki link, jebem ti sport klub

Bog ti dao sreće i zdravlja.

Mnogo poena, preći ćete stotku...zajedno... :)

НЕМАЖЕ СЕ СИЛОМ ПРОТИВ МАГИЕ

andrić trojkauskas

Jak je Solnok sila. Mada razbijao e tu mađiju kolko puta. iiih

Jebote šta smo dočekali da je kvota na nas 3,25 protiv solnoka lolo

Kako smo lagano i rutinski urinirali po madžarima i to sa decom fazon treći srednje. Pišaj po jadranskoj ligi.

Davno nisam manje kvalitetnu košarku gledao

Paljba bre, gledajte Real i EL ako vam se ne sviđa.

Paljba bre, gledajte Real i EL ako vam se ne sviđa.

Gledaću ja i ovakav Partizan, to je najmanji problem. Samo pogledaš ukupan broj izgubljenih lopti i jasan ti je kvalitet ekipa koje su igrale. Biće bolje kad se registruju pojačanja i kad se Gagi vrati.

Андрић одигр'о к'о својевремено Анђушић. лоло Баш ме на њега подсећао. Није нека квалитетна партија била, ал' главно да смо уписали победу... Како ће бити касније са појачањима - видећемо.

dusan1001

Jebote šta smo dočekali da je kvota na nas 3,25 protiv solnoka lolo

Ја покупио то. Не волим да играм навијачки, ал' кад сам вид'о квоту, рекох који, бре, Солнок и одиграм на наше.

Pa jbt valjda nema ničeg lepšeg od toga da gledaš Partizanovu decu, nekima je i prva profesionalna sezona, kako se trude, ginu i izgaraju na terenu kad su ih svi već otpisali. Kako ti klinci rastu i dobijaju tekmu na Partizanov rođendan a predviđali su im potop, katastrofu i demoliranje od strane madžara. Jebe mi se za izgubljene lopte i ostala sranja, mi smo uvek imali najviše izgubljenih lopti u EL pa čak mi se čini i u F4 sezoni pa koga zabole đoka.
Nisam gledao Partizan od juna meseca i jedva sam čekao tekmu a ovaj KKP danas mi se posebno svideo, jer su odigrali muški i borbeno i pokazali zube a kvalitet će doći vremenom.

Ja sam prezadovoljan. GAGULA URNIŠE!

Al kad je brat Gagatar omašio kucanje suze su mi pošle, koji je to PLODITELJ lolo