А довољно је 15 чега није, само што ја нпр из ЦГ не могу да вам помогнем и дам еуро макар... Било би кул тако, сви по еуро, тј по 100 динџи и мјесец дана рмбачимо ту ка' стока, кад стигнемо макар :)
А добро, Омбре, и ја сам очајан, распадам се бре :)
Šta se žališ, ja igram na miša koji radi na kuglicu i star je 7 godina. I neću da menjam!!! :D Samo moram da namestim sensitivity na 6.5 da bi mogo da igram.
само следећи пут да нас буде више има и тим спик и све
Ај не серите, Скочко, Смарко... Ја овако очајан никад био нисам. Сад ме срамота.
Ajde da igramo negde fy mape, npr. snow da igra ide brzo, a ne nas 7-8 se juri po mapi.
Gledam cene servera.. za 800-1000 dinara ima server od 15 igraca...
Kontam da je to dovoljno za nas..
А довољно је 15 чега није, само што ја нпр из ЦГ не могу да вам помогнем и дам еуро макар... Било би кул тако, сви по еуро, тј по 100 динџи и мјесец дана рмбачимо ту ка' стока, кад стигнемо макар :)
А добро, Омбре, и ја сам очајан, распадам се бре :)
Ja nijesam igrao 100 godina, nemam miša, kasnije našao neki koji sam razbio, igram na pola stolice i bez zvuka. Koj kurac očekujem? :D
Šta se žališ, ja igram na miša koji radi na kuglicu i star je 7 godina. I neću da menjam!!! :D Samo moram da namestim sensitivity na 6.5 da bi mogo da igram.
Ја немам на куглицу, али је од седмог разреда :Д
Ја подржавам, како год да се организујете, само да се игра.
ај ја сам играо на џојстик
ja čak nisam ni igrao, moja mačka je
Крећем и ја играти данас сутра :) само да купим миша за нетбук :)
Instalirao sve lepo, levo desno, favorizovao server što je elek dao i včrs koljem levim klikom.
OPAAAAA
A u koliko časovnika se igra?
NZM ELEK ĆE DORGANIZUJE
More, more.
AJ
Ima li neko da bi sad vježbao hekler?
EDIT:
Obriši posr serjodža, ubijo si temu -.-
Dakle pucanje je večeras od pola 11.
само да овог пута будемо више