Vukajlija Counter Strike

1. само следећи пут да нас буде више има и тим спик и све

2. Ај не серите, Скочко, Смарко... Ја овако очајан никад био нисам. Сад ме срамота.

3. Ajde da igramo negde fy mape, npr. snow da igra ide brzo, a ne nas 7-8 se juri po mapi.

4. Gledam cene servera.. za 800-1000 dinara ima server od 15 igraca...
    Kontam da je to dovoljno za nas..

5. А довољно је 15 чега није, само што ја нпр из ЦГ не могу да вам помогнем и дам еуро макар... Било би кул тако, сви по еуро, тј по 100 динџи и мјесец дана рмбачимо ту ка' стока, кад стигнемо макар :)

А добро, Омбре, и ја сам очајан, распадам се бре :)

6. Ja nijesam igrao 100 godina, nemam miša, kasnije našao neki koji sam razbio, igram na pola stolice i bez zvuka. Koj kurac očekujem? :D

7. Šta se žališ, ja igram na miša koji radi na kuglicu i star je 7 godina. I neću da menjam!!! :D Samo moram da namestim sensitivity na 6.5 da bi mogo da igram.

8. Ја немам на куглицу, али је од седмог разреда :Д

9. Ја подржавам, како год да се организујете, само да се игра.

10. ај ја сам играо на џојстик

11. ja čak nisam ni igrao, moja mačka je

12. Крећем и ја играти данас сутра :) само да купим миша за нетбук :)

13. Instalirao sve lepo, levo desno, favorizovao server što je elek dao i včrs koljem levim klikom.
    OPAAAAA

14. A u koliko časovnika se igra?

15. NZM ELEK ĆE DORGANIZUJE

16. Ima li neko da bi sad vježbao hekler?

EDIT:

Obriši posr serjodža, ubijo si temu -.-

17. Dakle pucanje je večeras od pola 11.

18. само да овог пута будемо више

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.