Prijava

Možeš da mi objasniš podrobnije..?

oko 5-6 naloga dnevno se u proseku obriše.
znam da to nije adekvatno rešenje na duže staze, ali za sada je to jedini vid odbrane od takvih. a opet, nikad ne mpžeš da budeš 100% siguran tako da je to sve malo pipavo...
imaš neki predlog?

@iron maiden: ne verujem da jesi. tek što si došla, uživaj i dobrodošla :)

Ovo će Surovi 100% bolje od mene da odgovori...

pa kako da se to reši? ne može se pre registrovanja znati akav je neko. sva sreća pa se većina smori posle par sati... smor je teški sa onima koji reše da ostanu u hejtuju danima...mesecima...

poprilično je neizbežno... imaš budala kol'ko 'oćeš

aham.. pa da... ali očiglefno je da za to kaizenu treba malo vremena, (koga ovih dana slabo ima) tako da moramo da se strpimo :)

ono što ti možeš da uradiš je da nam prijavljuješ sve korisnike za koje smatraš da nisu kako treba, pa ćemo ih mi već nekako "ukebati" :))

Za slavu i spas Granda!

Predlazem H8 Assign!

Mozemo da fatamo u svakom submit form -u reci Seselj, Seki, Vojvoda, pr. dr. Vojislav, Zodra... Onda cemo da napravimo koliko procenata teksta zauzima govor mrznje i svaki dan skinemo sa k... 10 najH8era. Ovi kodovi se vec vrte za vatanje spama.

Takodje moze da se automatizuje pracenje "tarzancica". Tarzanci su definicije koje vrcaju kao odgovor na aktuelnu sitno-politicku temu. To je najcesce situacija kad se blog B(znate dobro koji broj) preseli na Vukajliju. Ovde ne mora za moderatore automatski da se prikazu tarzancici u odnosu na zajednicke reci i datum kada su nastale.

U što volim kad se B92 blog preseli na Vuku.Tako nam zaseju sajt kulturom i evropejstvom da sve miriše posle njih. :)))

Jel smem ja da prijavim jednog sa glupim definicijama?

Zapravo naco ne smeš jer u Vukinom kodeksu nigde ne piše da definicija ne sme biti glupa.Veruj mi da te razumem i da znam na šta misliš.Ali ne smeš da postavljaš takav link,jer je to tehnički poziv na hejt.

Ali ima jedna dobra stvar.Ovi sa hard kor glupim definicijama su u 99% posto slučajeva i hard kor spameri.A za spamere se sprema potop.Kako je dotični sa nacinog linka jedan iz krda spamera,molim Kajzen da rešenje vidi svetlost dana što pre.

Evo sklonila sam link :) A ako primetim jos nekog spamera, jel mogu da ga "tuzakam"?

Pa za sad im ne smemo ništa,tako da neće biti delotvorno a možda neka dileja vidi to pa te hejtuje.Jebiga,strpljenja još malo ih trpi i nerviraj se. :)) Nadam se da ih uskoro neće biti.Pozdrav.

Ljudi moj vam je savet da se ne kacite sa hejterima i da ih iskulirate.Ako kojim slucajem nezasluzeno dobijate palceve dole od hejtera najboljhe vam je da napisete jos definicija u nedogled i oni ce se smoriti i nece vam vise smetati a i moderatori ce se tu umesati cim budu videli kako pravilno postupate.Verujte pali.

Ako su oni djubrad neka budu djubrad i dalje to je niihov problem nemojte vi biti djubrad i branite se na originalan nacin i na intelektualnoj osnovi.

JA! sam primer (nekolicina zna o cemu pricam i ne nisam H8R)

nesto vam ovo i dan danas nije uspelo :)))