PVT i aktivne teme
  • Стеван

А и знаш како стари народ каже: "Боље бити испемован, него бити испермован".

• Цупић

Нисам читао шта су други написали, али Каизене, ако читаш ово, размисли о томе да ПВТ поруке буду на истакнутом месту са заградама оним, овако

ПВТ (0) - нема порука

ПВТ (3) - три поруке

И да то не зависи од форума.

То би било много боље, јер мени се дешава да се улогујем и да заборавим да проверим ПВТ поруке, а кад бисмо их имали издвојене, одмах бих их приметио.

• Mariocar

ovo sto cupic kaze je fino

• Natnat

prvi prijedlog ne bi bio loš. ionako je malo ono da se vide samo 3 posljednje poruke, uvijek mi se neki peveteji zagube jer ih ne vidim na vrijeme.

Baš tako. Bilo bi mi potaman da se vidi bar 5 poslednjih.

• RitamNereda
    banovan

Ma sto Cupic kaze fino pise PVT(1232131) i kad klliknes izlista ti...bilo bi to jednostavnije i mnogo preglednije

• Kurd

Ma šta će vam više od tri,, pa i tri je mnogo! Meni je onaj treći na listi od pre pola godine... :-)

• Natnat

Ma šta će vam više od tri,, pa i tri je mnogo! Meni je onaj treći na listi od pre pola godine... :-)

Ma da se nađe...

• Earthworm Jim

Ја сам за то да се појављује у активним темама, као што је било раније. Не знам зашто је и склоњено то.

• enemyofthefreeworld

ПВТ? Шта је то ПВТ?
    http://images.sodahead.com/polls/001955823/1853516639_Forever_Alone_xlarge.png

Могло би нешто за ПВТ да се уради, чисто да буде практичније.

• Сантјаго Коровјов

Ово је прилично једноставно одрадити и ок је предлог. Капирам да никоме неће сметати.

• Lullaby

Ја сам за то да се појављује у активним темама, као што је било раније. Не знам зашто је и склоњено то.

da, ovo je možda najlakše i najbolje.

kaizenee?