Prijava

Pošto upravo skidam kojekakve Hugo igre sa neta, tražeći famozne lijane i noja što me je inspirisalo da otvorim ovu temu. Nabavio sam i Hugo 2 od Playstation 1 koji je tetra vr'.

Dakle, mi malo stariji se sećamo Huga koji je harao na BK televiziji krajem devedesetih. Svi su hteli da igraju i osvoje gomilu slatkiša, društvenih igara i tako dalje, a najbolji je osvajao Nintendo 64 (ako me pamćenje dobro služi). Kasnije su se pojavile igre u našoj produkciji kao što su Izzy, Bunga Banga Re i Ostrvo snova koje jednostavno nisu mogle da ponove uspeh Huga. Jedino je Izzy bio blizu donekle.

Za baš klince je bila najjednostavnija igra sa majmunom kog pratiš i treba da ponoviš isto što i on.
Za malo starije su bile lijane.
Za još starije (10 godina) noj, koji je meni bio najomiljeniji zbog mape pritiskom na nulu. :)
I za najstarije ubedljivo najteži Hugokopter, ali se tu najviše poena i osvajalo.

Kasnije je dodato neko skakanje po balvanima, skejt i vozić koji si morao da skreneš pre nego što ogroman voz udari u njega. E, te 3 sam nabavio. :) Međutim, one NISU toliko TRVE koliko lijane i noj.

Naravno, treba napomenuti Sandru što je vodila Huga i skakala unaokolo kao poremećena i još jedna plava devojka, više od nje, čije sam ime zaboravio. Kasnije su ubacili i neku dvojicu debila da vode i kod jednog kretena je svako dete pre nego što počne da igra moralo da ponavlja "Kapetane Tošo, da li mi dozvoljavaš da se popnem na palubu", što mi iz ove perspektive zvuči pomalo pedo.

Ono što mene interesuje jeste da li ste ikada kao dete pozivali ovakve igre i koliki vam je bio račun za telefon. :) I da, naravno, da li ste šta dobijali od nagrada. Znam da je za Huga bio broj 063/123-456. :D Uopšte, podelite vaša iskustva sa ovakvim vidovima interaktivne zabave. :)

Колко си платио сони 1?

Igram preko emulatora epsxe 1.7.

Naci nisam mogao da verujem kad sam video temu. Znao sam da je Peki otvorio kad sam vido.
Koliko sam se ja lozio na te kurce, igrao sam pre davno na kompu huga. Sad skidam za soni keca pa na emulator. Ko oce link, neka se javi na pvt da ne kacim ovde pirateriju.

http://games.gamepressure.com/game_info.asp?ID=127

E, ovo tražim, a nigde nema za download. Ako neko nadže, molim link na PVT. :)

YeahBatch, može meni, ali običan Hugo za PS1, Hugo 2 već imam.

Ja sam nasao neki Hugo-Evil mirror.
EDIT: To je za PS one.

Joj, znam taj. Taj je govno. Skini Hugo 2, odličan je.

Sad sam se nesto smorio. Skinucu kad me ne bude mrzelo.