Prijava

Како си у том моменту имао снаге да се осећаш зачуђено?

milice uzecu ti kao otezavajucu okolnost ovo kad te budem procesuirao lollolo

За тебе је то свакако отежавајућа околност лоло

E momci, nije sve teorija zavjere.
I da je sve to što vi baljezgate istina, kad te konačno puste iz tvorza a ti tuži državu. Obrati se nadležnom sudu, podnesi tužbu ili žalbu, zavisi šta su ti uradili te žalbu višem sudu do pravosnažne sudske odluke a preporučujem i podnošenje ustavne žalbe Ustavnom sudu Republike Srbije i kukaj kako su ti ugrožena osnovna ljudska prava. Rok za ustavnu žalbu je 30 dana od pravosnažnosti presude. Kada te konačno odjebu a ti piši gospodi na adresu:

European Court of Human Rights
Council of Europe
67075 Strasbourg Cedex
France

i žali se na kršenja Konvencije o zaštiti ljudskih prava i osnovnih sloboda, tačnije ugrožavanje prava na pravično suđenje u građanskim i krivičnim postupcima, prava na slobodu i bezbednost ličnosti, pravo na efikasan pravni lek. Kada gospoda presude da je Srbija kršila prava a ti pokupiš pare i mirna Bačka. Jel valja ova?

Швајцарци су јевреји ! Они финансирају дизање Новог Храма у Јерусалиму и започињање трећег светског рата.

Који лол од теме и расправе.

среки

Bilo je kulje dok si se potpisivao сретен. Nekako su ti postovi bili produhovljeniji.

не минирајте тему сретенову.

И, нађу му ај пи и шта? И опет како могу да докажу да је БАШ ОН то куцао с тог компа? То је као кад би ухапсили мог ћалета јер сам ја убила човека колима која су регистрована на његово име, зар не?

Brankica će ih sve đuture sklepati u maricu olololololo

Druga je stvar što Vukajliju niko normalan ne shvata ozbiljno, a i pola sajta bi već najebalo zbog mnogo težih prekršaja po jutjubu, nekih postova sa jebanja i raznih drugih gluposti. Ali za sve to treba da se nađe neko ko će to da vidi, prosledi im, i oni da odluče boli li ih kurac ili ne, a vrlo je verovatno da ih boli, jer opet znaju da su ovde i ozbiljne rasprave neozbiljne.

Čitam postove i neveruem jel vi shavate kolko bi ljudi bilo u tvorza da se hapsi za ovakve stvari kao prvo krenite od naslovne i odabranih postera čeda bi tužio kaizena za sigurno jedno 50 postera pod dva samhain i dzoni bi dobili doživotnu robiju jer prozivaju brankicu pod tri naveo sam već onu temu "romi parazit ili stereotip" na kojoj se nije našao ni jedan dušebrižnik koji je pretio sa zatvorom i to nešto govori ljolj pod četiri ovaj sajt je zabavnog karaktera ko što reče reme tako da niko ne shvata ozbiljno ovo što pišemo pod pet nisam primetio da je neko ekstremno vređao jevreje nego je samo ukazivao da postoji njihov lobi ja ne vidim šta uvredljivo vi vidite u tome onda bi trebali da hapse i kad neko kaže da postoji gej lobi koji svi znamo postoji pod šest ja bi sigurno robijao 5,6 godina zbog ovog postera
http://www3.vukajlija.com/var/products/posters/201101/65100/privodi-ga.jpg?1308294556
HAPSI ME BRANKICE

Evo i jedna definicija u duhu ove rasprave lolo
http://vukajlija.com/jevrejski-lobi/470675

JEVREJI POHARALI NOBELA

Samo još jedan post i neću više
Filozofe šta ti bi ovde lolo kad se jevreji porede sa prašinom to je okej al kad neko napiše da postoji jevrejski lobi to je strašno stvarno divna logika
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-93.png
http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-94.png

Ко је Јеша из сретеновог поста?

Samo još jedan post i neću više
Filozofe šta ti bi ovde lolo kad se jevreji porede sa prašinom to je okej al kad neko napiše da postoji jevrejski lobi to je strašno stvarno divna logika

Meni se defka svidela, i zanimljiva upotreba izraza. Ne vidim u čemu je problem, nisam gadljivi moralista, gotivim kvalitetnu diskusiju, ali je ova tema besmislena, što se vidi u prvom postu.

ali je ova tema besmislena, što se vidi u prvom postu.

Šta je ovde besmisleno

да ли је жидовски лоби толико јак у србији? и колико је стварно њихов утицај на наш живот?

Ja još uvijek ne vidim zanimljivih komentara koji otkrivaju fensi židove iz Srbije. Stvarno ne kontam, koja je svrha ove teme?