Prijava

Давиде, знамо да си јевреј, носиш жидовско име, нема потребе за тим застрашивањем са полицијом и осталим, провалили смо те!!

МОГУ ДА ТИ РАДЕ ШТА ХОЋЕ БРЕ! ТИ СИ ГОЛО ГОВНО И ЈЕДАН НАЈОБИЧНИЈИ ГРАЂАНИН КОЈИ АКО ИМ СТАНЕ НА ПУТ ЋЕ ДА НАЈЕБЕ!

Додала бих на овај пост: ако си грађанин који је стао јеврејину на пут!

Немате појма. Нећу причам с вама више на ову тему.

Ljudi, kako Muluca može da najebe zato što nije moderisala kako treba, kad ona teoretski ne mora ništa da radi kao mod, nije joj to plaćeno i sve ostalo. A druga stvar, ne može da najebe za nešto što nije uradila. Nije zaključala temu i nije brisala postove. Mož' dobije otkaz, ako me razumeš.

Milice, da budemo realni, naravno da može da se otkrije da je sa tvog kompjutera pisano, e sad ako taj isti računar redovno koriste još dve-tri osobe, kapiram da bi prvo tebe i njih ispitali. A ako imaju par osumnjičenih, mogu svakako da te gnjave, što opet nije prijatno. Naravno, sve to pada u vodu, ako živiš na autobuskoj stanici i kradeš komšijin vajrles (mada verovatno i tu postoje metode) ali su meni apsolutno nepoznate.

Druga je stvar što Vukajliju niko normalan ne shvata ozbiljno, a i pola sajta bi već najebalo zbog mnogo težih prekršaja po jutjubu, nekih postova sa jebanja i raznih drugih gluposti. Ali za sve to treba da se nađe neko ko će to da vidi, prosledi im, i oni da odluče boli li ih kurac ili ne, a vrlo je verovatno da ih boli, jer opet znaju da su ovde i ozbiljne rasprave neozbiljne.

E da i nemam pojma o čemu se priča, kakvi su prekršaji pravljeni ovde, mrzi me da vrtim temu unazad.

A opet ne vidim kako mogu da ti dokažu da si bila ozbiljna, a ne ironična itd.

Kaizen je glavni urednik.Milica to nije.
Ali ne znam, ne secam se uslova koriscenja, tu je nesto pisalo, svakako ne da od nas prave human ipad da seremo jedni drugima u usta. Je l ste gledali saut park? Kraljevi.

Реме, ти си стварно одговорио на то питање, озбиљан?

лоло реме редовно објашњава ствари које нико пре њега није чак ни споменуо!

Па реме, ништа, ћаскамо баш о томе како је неозбиљно оптуживати људе због нечега што су само ПИСАЛИ по интернету, теретити их и гонити кривичним поступцима за говор мржње и слично. Хакери су потпуно нешто друго, они су деструктивни, они могу нешто конкретно и да ураде. Али ово хапшење због објава на твитеру је ТРАСНФЕР БЛАМА

Koje pitanje? I o čemu se priča ovde? Kakvo zatvaranje? Kakve pičke materine?

Али ово
хапшење због објава на твитеру је
ТРАСНФЕР БЛАМА

A zamisli onaj norvezanin napisao na tviteru mrzim pripadnike te partije zasluzuju smrt. Planiram da sutra odem u kamp da igram gta sa sifru live.

Al ste se ukenjali!! I posle kazete da nema zidovskog lobija? Sretene, decxko, hwala sxto si nam otwori0 ocxi!!! <3 <3 <3

Davide, druže, aj' sad da ja probam.

KRATAK KURS KRIVIČNO-PROCESNOG PRAVA!

Pritvor se može odrediti samo pod uslovima propisanim u ZKP i ako se ista mjera ne može postići na drugi način. Svi organi su dužni da postupaju sa hitnošću dok si u pritvoru. Pritvor će se ukinuti ako prestanu razlozi zbog kojih je određen.
Mora postojati sumnja da je lice učinilo kr. djelo, a cilj privođenja je nesmetano vođenje krivičnog postupka. Određuje se: ako se lice krije ili postoji opasnost od bjekstva, ako postoji sumnja da će uticati na svjedoke, uništiti dokaze, ako okolnosti sugerišu da može učinit novo kr. djelo, ako je optužen za djelo preko 10g robije.
Nadležni organ u istrazi je sudija za prethodni postupak i pritvor može trajati max mjesec dana. Poslije potvrđivanja optužnice pritvor određuje sudija za prethodno saslušanje. Svaka dva mjeseca se vrši kontrola opravdanosti pritvora. Elem, za krivična djela za koja prijeti kazna zatvora do 10 godina pritvor može trajati najduže 3 mjeseca (1mj. odlukom Suda i produženje od 2mj. od vanraspravnog vijeća). POSLIJE POTVRĐIVANJA OPTUŽNICE pritvor se može odrediti, produžiti i ukinuti. Provjera opravdanosti ide na svaka dva mjeseca, a ukupno pritvor može trajati max godinu dana.
Okrivljeni ima pravo da komunicira sa braniocem usmeno i pismeno. Kontrola usmene komunikacije je moguća posmatranjem ali ne i slušanjem. Uz dozvolu suda može ga posjećivati i familija, konzularni predstavnik i ljekar. Može o svom trošku i telefonirati sa vanjskim svijetom.

Da li nakon svega ovoga i dalje misliš da država može kršiti Ustav i držati te ko mladog majmuna bez razloga? Čovječe, pa ispali bi u novinama, razapeli bi ih ovi nevladini. I misliš da je moguće da te odvedu na 6 mjeseci a da se niko ne zapita gdje li si to ti? Represija postoji ali svaki zatvorenik košta državu. Neće oni tebe držati zbog ovih gluposti, vjeruj mi. To što navodiš primjer ovog momka je toliko providna najmeštaljka sa ciljem da se pokaže da je Tadić zajeban igrač i da vas sve prati šta pišete po internetu.

Ма то је лажчина тешка, баш ћу се распитати по футогу ел неко зна тог лика и да ли уопште постоји. ТО ЈЕ УСТВАРИ ДР ЈАНКОВИЋ

Ma toliko providno da je to jadno.

Čovječe, pa ispali bi u novinama,
razapeli bi ih ovi nevladini.

Kad si ti cuo da se digla buka oko nekog anonimusa.
Inace, maks. duzina pritvora je ogranicena i ustavom r. Srbije na koji kostunica baca drkicu lollo

cernogod

Kaizen je glavni urednik.Milica to nije.

АЛИ ЈА САМ ОБРИСАЛА НАЈВИШЕ ПОСТЕРА ОД КАИЗЕНА, ОНИ ИМАЈУ ТАЈ ПОДАТАК У БИИ

Da li nakon svega ovoga i dalje misliš da država može kršiti Ustav i držati te ko mladog majmuna bez razloga? Čovječe, pa ispali bi u novinama, razapeli bi ih ovi nevladini. I misliš da je moguće da te odvedu na 6 mjeseci a da se niko ne zapita gdje li si to ti? Represija postoji ali svaki zatvorenik košta državu. Neće oni tebe držati zbog ovih gluposti, vjeruj mi. To što navodiš primjer ovog momka je toliko providna najmeštaljka sa ciljem da se pokaže da je Tadić zajeban igrač i da vas sve prati šta pišete po internetu.

Мислим и даље, знам, убеђен сам и нећете ме разуверити. И мислим да сте ви много наивни. Нећу више причам о томе, не вреди.

ljude bre SILUJU u zatvorima po srbiji (sto me je jako zacudilo, mislio sad da samo u americi to cine) a kamo li da ti odredjuju pritvor po politickim nalozima.