Prijava

Сте гледали ово? Вероватно један од оних 100 младих људи које су тражили...
http://www.youtube.com/watch?v=5LYFBKj7Fs8

Ahahaha Murinjo prvi put ovo...slušam aaaaaaaaaaaaaa

Samo da kažem da ako pljunete na svaku emisiju koja se na RTS-u prikazuje nećete ispasti kul već neselektivni, da se tako blago izrazim. "Ovo je Srbija" je sasvim okej emisija. Ovde je neko pljuvao i po Memedoviću, a njegova emisija je jedna od najboljih iz domaće produkcije.

Како је ретардирана само, невероватно. Као да је моја баба преводила, толке је паузе правила...

Tetko ja nisam rekla da ne treba ta emisija nego da daju jednak termin svim temama a ne šajki pola sata a nečemu bitnom ni tri sekunde.

Ja gledam samo B92, najbolju televiziju u regionu. RTS je za seljake. Ja nisam seljak. Ja sam kul.

Memedovic je institucija. Njega ne dirajte.
B92 jedina gotivna televizija generalno gledano.

Kako možete da budete tako bezdušni kada uskoro počinje 'Nepobedivo srce', potpuno drugačija i nepredvidiva serija srpskog Tima Bartona- Zdravka Šotre.

Da sam ja direktor rtsa ekranizovala bi se dela stevana a ne milice jakovljevic i to bi bijo samo manji projekat loloo

Ko nam je kriv kad se neko naš nije setio da napiše scenario za MATRIX. Onaj ko se ne skida sa RTS-a jednak je likovima iz pomenutog filma kojima mašine kreiraju svaki jebeni dan. Žalosno...

Ovako s nogu na brzinu, hvala ti na temi. Sada ću samo u kratko: Paliti, rušiti, jebati majku svima od portira do onog debila Tijanića. Jooooooj, jebem li im majku svima u đuture. Jebem im škole i zanate, jebem im sve po spisku.........
Ja kao jebem.
Evo sada mi je malo lakše. Hvala ti sestro slatka.
Izvinite narode, ali, morao sam.

Juče ili prekjuče im je pičio tekst ispod nekog priloga Dobitnik zlatne olimpiske medalje. To je išlo nekih par minuta i onda tekst nestaje i pojavljujen se ispravlje- Dobitnik zlatne olimpijske medalje. Kakvi džiberi.

Mog oca su tužili što nije plataćao pretplatu, pa mu se nakupilo jedno 11 hiljada. On je lepo otišo i napio im se krvi, i posle ga tuže za uznemiravanje. Pa on njima kontra, kako oni njega maltretiraju, i kako ga optužuju da troši nacionalnu televiziju, a da je ne plaća. I kurac, palac, oni provere da li ćale gleda RTS (nemam ideje kako), i kao, ne koristi ga, pa su povukli tužbu i skinuli mu tih 11 somića. Ali idalje su stoke i krmad, jer kad bi imali nešto novo, neki program dobar, pa i da platiš. A ne samo jebene reprize Otpisanih i Sela i babe kako se češljaju.
Nikada nisam gledala, i nikada neću gledati RTS. Jer sve što hoću da gledam, imam i na drugim kanalima na kablovskoj. Ako živite u gradu, sasvim normalno je imati kablovsku. Koji palac će vam onda RTS?
U Londonu plaćam, nešto, onako, simbolično. Ali BBC jebe sa serijama , vestima i dokumentarcima. Plaćala bi samo zbog Top Gear-a, ali i ovo ostalo je super...